Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kaj, a se mislite pogovarjat z njimi? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jst ljubljanščino bejb čist razumem....... Kaj, a niste mislil se mal it kopat na Balaton pol pa na žur na štajersko? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj, a se mislite pogovarjat z njimi? Jono ti potkivano razumeš kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Sej bodo vse vasih korenin Mick...nc bat, ne bo treba slovarja kupovat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ah, mi za igranje z bejbami ne rabmo slovarja, k močvirniki.... Se sporazumemo z govorico teles..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj zaj, se bo še kdo prijavil, al ja? 15 novih strani pa nobene prijave. da neum kiremu prišo Ti jih kr nabuti vse, k majo take primitivne ...pejte se v drugo temo duvat! Pa da nbenga več ne vidm pluvat čez druzga! To lohk sam jest delam! Porkaduš! Namest, da b se mel radi! :xx!: Cepci!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, mi za igranje z bejbami ne rabmo slovarja, k močvirniki.... Se sporazumemo z govorico teles..... Pol pravs, da ti dajo ze z govorico telesa vedt, da lahko se naprej sanjas o njih... Eh Mick ne se sekirat, sej s prov v redu dedc... zihr bos kdaj na kaxno, ki je bla lihkar po 20 letih iz zapora spuscena naletu, pa si bos dal taX duska(edino ce ne bo kaj v zlahti...). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ej bejbi pikčast a ti greš na piknik? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej bejbi pikčast a ti greš na piknik? Who? Me? Ne povem! Ja, prjavlena sm.... Pa ne, da si boste milostljiva vzeli čas in se nam pridružili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pravs, da ti dajo ze z govorico telesa vedt, da lahko se naprej sanjas o njih... Eh Mick ne se sekirat, sej s prov v redu dedc... zihr bos kdaj na kaxno, ki je bla lihkar po 20 letih iz zapora spuscena naletu, pa si bos dal taX duska(edino ce ne bo kaj v zlahti...). Hvala na sočutju Samson, res, sm ti hvaležen, vsaj en k me razume. Eni sanjajo, eni sanje tud za-živijo . Kam spadam jst si pa sam izber, da ne bo preveč travmatično zate.....k ti ne želim tega, si tud čist vreji ded. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti jih kr nabuti vse, k majo take primitivne ...pejte se v drugo temo duvat! Pa da nbenga več ne vidm pluvat čez druzga! To lohk sam jest delam! Porkaduš! Namest, da b se mel radi! :xx!: Cepci!!!! Namesto duvat, si mislila reč ŠPANAT? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Namesto duvat, si mislila reč ŠPANAT? Se že vidi vpliv ljubljane...če bi bla še vedno gor, bi zihr ŠPANAT napisala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kje bo ta piknik in kdo je povabljen? Ali se lahko kar sam povabiš Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje bo ta piknik in kdo je povabljen? Ali se lahko kar sam povabiš Piknik bo na štajerskem, si zelo lepo vabljena...če rabiš prevoz, te bo pa tisti, ki ti je krajevno najbližje, peljal. Jst sm z lj....pa te z veseljem zraven vzamem, če boš hotla it. Bo pa 16. julija...pa za prespat se bo pa menda tud kaj našlo, če boš hotla ostat! Premisli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Who? Me? Ne povem! Ja, prjavlena sm.... Pa ne, da si boste milostljiva vzeli čas in se nam pridružili? mogoče... če greš ti... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mogoče... če greš ti... xrosex A spet te bom mogla v avtu prenašat, da se boš naglas drla in fušala ob poslušanju pesmi??? Bom še premisnla! Vejšde te vzamem, pa mejbi še kako fajno bejbiko s sabo vzameva, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piknik bo na štajerskem, si zelo lepo vabljena...če rabiš prevoz, te bo pa tisti, ki ti je krajevno najbližje, peljal. Jst sm z lj....pa te z veseljem zraven vzamem, če boš hotla it. Bo pa 16. julija...pa za prespat se bo pa menda tud kaj našlo, če boš hotla ostat! Premisli... Hvala za povabilo Štajerska je vlka V kirem mestu, kraju vasi? Joj kak kompliciram Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gnus (beri aakhut ) bluz..... Ko bi ti vedu kako je lepo z njo..... V E M in tam kjer si ti danes...sem bil jaz zhe mnogo pred teboj pa dober tek ob bakterijah klamidie :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ne sam, da ne veš ......pojma nimaš S tvojim načinom pa tja kamor lahko jst......ti sploh ne morš prit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne sam, da ne veš ......pojma nimaš S tvojim načinom pa tja kamor lahko jst......ti sploh ne morš prit..... pa sej u rit je zmeri mela najraj....sam jo je treba prej fajn naspankat....sploh che da minico gor, pa bele nadkolenke, se ji chist ulije ven.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kul , bejba ve kaj ji paše. Sam očitno je ti nisi znal zadovoljit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul , bejba ve kaj ji paše. Sam očitno je ti nisi znal zadovoljit..... ni finta v zadovoljevanju....trapon....kuko bi pa pol bla s tabo??? dokler ji bosh X-tazije kupvou....bo pach s tabo....umes pa she s kerim zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Heh, zame moja ne rab X-ov žret, da bi me lohk mela rada...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Heh, zame moja ne rab X-ov žret, da bi me lohk mela rada...... to sam zato, k se v uni agenciji kjer kokr "dela"....tolk NAKOKIRA zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Eh, mi2 za raj ne rabva dodatnih substanc..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.