Skoči na vsebino

Piknik pri Melissi 16.7.

Recommended Posts

• Komentarji 292
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>A spet te bom mogla v avtu prenašat, da se boš naglas drla in fušala ob poslušanju pesmi??? :vragec: Bom še premisnla! :lol: Vejšde te vzamem, pa mejbi še kako fajno bejbiko s sabo vzameva, a ne? x;)x

x:Dx x:Dx najprej mi rečeš nej se derem... zdej me boš pa kle u javnosti tkole :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx naslednjič se bom zanalšč še bl :palec: x;)x x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

kokr de vesh, na chem je.... :xx!:  :xx!:  :xx!:

sej she to ne vesh, kolk jih je blo; med tem k ni bla s tabo; not... x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

Heh, nism tolk nepozorn k ti. x;)x x:px Sicer pa nč nism opazu, da bi tebe motlo kolk jih je blo prej not.... :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ker si bil odslovljen.  x;)x  x8Dx  xcivx

zmota.... x:Dx

ko sm biu odlovljen je bla zhe nazaj iz rakitne al kureshchka.... x:Dx x:Dx x:Dx

DJ dule tudi chlan nashega prelepega foruma)je biu pa mal prej :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Milim NO, toliko " lLEPOTE in LJUBEZNI" x;)x na kupu. In to samo zaradi piknika. :sori:

Vsi POTREBNI , PRIJAZNI in ZANIMIVI x:Dx bi odprli novo temo, ki jo imenujte........................ . Tukaj pa pustite prostor in lepe energije za tiste , ki si želijo

druženja, spoznavanja........................... xDDx xsrcx srečanja na pikniku.

Lep sončen dan vsem in veselim se druženja z vami!

Melissa

Guest ODRI

...tako blizu mene boste, da če utegnem se vam pa moram res pridružiti x;)x x;)x ..Milf..napiši..pride, če utegne x;)x ..(fiksno še javim. saj je še čas)

LP, Andreja

<{POST_SNAPBACK}>Hvala za povabilo    xDDx

Štajerska je vlka  x:)x  V kirem mestu, kraju vasi? Joj kak kompliciram  x:Ix

Okolica MB....pr Melissi u glavnem...Melissa povej naši mali, kje bomo!!!!! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx najprej mi rečeš nej se derem... zdej me boš pa kle u javnosti tkole :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx naslednjič se bom zanalšč še bl :palec:  x;)x  x:o)x

Jah, jst marskej rečm zarad vljudnosti! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Milim NO, toliko " lLEPOTE in LJUBEZNI" x;)x  na kupu. In to samo zaradi piknika. :sori:

Vsi POTREBNI , PRIJAZNI in ZANIMIVI x:Dx bi odprli novo temo, ki jo imenujte........................ . Tukaj pa pustite prostor in lepe energije za tiste , ki si želijo

druženja, spoznavanja........................... xDDx  xsrcx  srečanja na pikniku.

Lep sončen dan vsem in veselim se druženja  z vami!

Melissa

Se strinjam s tabo!!!!

<{POST_SNAPBACK}>:eek: ja svašta x:Dx  definitivno pridem če prideta mick in aakhut, ker tole bi pa rada u živo vidla x:Dx

To bi blo pa res vredno ogleda! Sam po moje ne bomo dočakal! :o|o: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:eek: ja svašta x:Dx  definitivno pridem če prideta mick in aakhut, ker tole bi pa rada u živo vidla x:Dx

x:o)x x:Dx :vragec:

Aakhut, kolk bova kasirala vstopnino? x:px xcivx x:Dx

Ne skrb, ti kar prid :palec: , te bom čuval x:)x , da ne nardijo štajerci s tebe štajerske ikebane. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Trezen stajerc...hahaha...pol pa svizec zavije cokolado...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:D piknik bo piknik bo piknik bo piknik bo :D wuuwuuuwuuuhuuhuu ;) no naj svizci kar zavijajo čokolado, js bom pa micku prnesu enga ballenteinčka......
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:D piknik bo piknik bo piknik bo piknik bo :D wuuwuuuwuuuhuuhuu ;) no naj svizci kar zavijajo čokolado, js bom pa micku prnesu enga ballenteinčka......

Piknik booooooooooooo :palec: bellenteinčka za micka pa meni rdečga xDDx

Včeraj začetek Lent festivala smo pridno tattujčke delali, se dajte kaj videt xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...