Skoči na vsebino

Mravljinci v rokah

mačky

Recommended Posts

Nekaj čudnega se mi dogaja, zadnje čase ko masiram, posebej eno teto iz doma ostarelih, ko je zelo bolana. V dlani in na blazinicah prstov čutim nekaj podobnega kot mravljince, skor tako kot da bi pikalo... :eek: To se mi ne dogaja vedno, samo pri nekaterih ljudeh. Ko pa pridem od te tete, pri njej vedno to čutim, sem pa taka da lahk grem sam spat. :xx!: Kaj naj bi to bilo?
Deli na socialnih omrežjih

Melodie že vse povedala...

Kadar jaz masiram ljudi, ki so bolj problematični (bolani) si vedno vzamem 1-2 ure priprav.

1- vem bolje kaj mu/ji lahko/moram delat.

2- najdem več kot eno idejo o poteku masaže

3- energije imam dosti, tako da mi jo lahko komot "krade".

Problem nastane pri ljudeh kjer vidim da potrebujejo tudi energijo z moje strani.. Taki se rahlo predozirajo :o|o: in so potem še bolj pametni kok je to dobra masaža... nakar seveda "ker je vse ok" delajo kot pred problemom... in čez par dni je spet vse narobe...

4- po masaži se bolje počutim kot pred :2src:

Drugače pa Mačky spoznaj svoje telo, svoje zmožnosti in slabosti... potem boš takoj vedela kaj se dogaja s tabo.

Če masiraš ljudi, ki imajo kašno težko bolezen potem tudi preneseš nekaj te energije nase. Zato je potrebno, da se te energije očistiš. Drugače se lahko kr velik časa slabo počutiš in deluješ.

Najboljše je, če se prej ne zaščitiš, da si po končani masaži umiješ roke. To pa narediš tako, da daš dlani čist skupaj in pustiš položiš za par minut pod pipo ( dlani položiš v takšen položaj, da se ti stikata oba palca in oba mezinca ). Tako voda očisti negativno energijo. In na koncu pustiš, da se ti kapljice na rokah posušijo. Brez brisače !!!

Hvala za ansevete, šele zdele sem vidla. Bom probala tako naredit.

Mravljince imam sam v dlaneh, pa konice prstov, ne po roki, pa sam pri tej teti. zgleda mi res energijo fejst črpa, zarad tega prav z muko grem tja...

• 3 weeks later...
Guest sstane
Kako pa drugače izgleda, ga kaj statična trese, je sicer zdrav itd, so vprašanja, ki vodijo v vedno enako splošno diagnozo, presežek joda ali pomanjkanje elektrolitov v prehrani.

Naj čist opusti ves šport, brezalkoholne pijače so strogo prepovedane in naj začne babe jagat, pa se mu bo stanje zboljšal. x:Dx x:Dx

drgač se mu lahko zgodi, da se bo bolezen širla in da mu bo še kurac stran padu, če ga še sploh ima. x:Dx x:Dx

Izredno dobro zdravilo je cviček v enormnih količinah x;)x

Aja...glede zaščite...Na tečaju refleksne masaže stopal so nas dost šopal s tem, kk se lohk navlečeš problemov od masiranca. In so nam priporočil zaščito- pokrivala (klobučke kao). Ok- sam tu je bla vmes še neka teorija o kozmičnih žarkih. Drgač nam je pa tista gospa dajala tud neke zlate zaslonke na senca.

(Zdej veš, zakaj ne masiram folka xDDx )

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Govori o tem, da če koga masiraš, da si lahk od njega nabereš negativno energijo. Bolnik pa od tebe potegne pozitivno. Posebno od tistih ljudi, ki so zelo bolni. Zato, ker se energija najbolj prenaša z dotikom.

Thanx, matjazz :palec: x:Dx

Ja, men se je zdel čist v kontekstu z enim postom, pol pa pogledaš celo temo, pa rečeš: kwa ta bluzi? x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...