Skoči na vsebino

Knjige s področja okultnega

Behemoth

Recommended Posts

A ma kdo slučajno knjigo Necronomicon, Modern magick ali pa kako drugo knjigo, ki ne rabi bit slovenska, lahko je tudi angleška?

Tenkju x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

V knjižnici se valja Ripleyeva knjiga Magija Atlantide, kjer je nekaj o Necronomiconu. Obstaja tudi nekaj knjig od Crowleya v srbohrvaščini. A pri vseh teh knjigah kaže biti previden, saj avtorji niso vedno jasni.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Huh, zaka pa rabis ravn necromicron? :D

Js sm mel teh knjig (v digitalni obliki) preko 200... ce se ne motim..

Okultizem.

Precej je zlo dobrih...

A bi te zanimala nocna magija? :)

se vseen nevem zaka rabis Necomicron... :) To so resne zadeve, ne trenutna potesitev zadovoljstva... Sam zanimanje ni dovolj... Efekt bo, kot bi brau pac se eno knjigo ki se je nebos vec spominjal...

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

<{POST_SNAPBACK}>Huh, zaka pa rabis ravn necromicron? :D

Js sm mel teh knjig (v digitalni obliki) preko 200... ce se ne motim..

Okultizem.

Precej je zlo dobrih...

A bi te zanimala nocna magija? :)

se vseen nevem zaka rabis Necomicron... :) To so resne zadeve, ne trenutna potesitev zadovoljstva... Sam zanimanje ni dovolj... Efekt bo, kot bi brau pac se eno knjigo ki se je nebos vec spominjal...

L.

Necronomicon najmočnejša magija, takoj za otromorphic magick x;)x po mojem ti že ime pove zakaj bi rad imel to knjigo :D

Hm, nočna magija, no saj po naravi sem bolj vampirske sorte, samo ne maram obredov v temi, žal :sori:

Saj necronomicon sem si izbral ker mi je tistih stbndarnih urokov (energy release) kar malo presedlo, da moraš bit 100% skoncentriran na delo, meni pa vedni misli šibajo drugam, standarni urok pa traja predolgo xrolleyesx

in misliš da boš kje prišel hitreje do rezultatov??? hja mali, kako si vampirske sorte, pa ne maraš urokov v temi, ravno ti bi ti morali pognati kri po žilah ;) ampak veš kaj, da ne bi ti slučajno pri teh letih preveč zabredel v tele vode, včasih se konča v kakšni instituciji. previdno na tej poti... mislim, da se še iščeš, išči previdno :palec:

Vidm da ves zlo malo o magiji... xDDx

Pa saj je tako bolje.. na nek nacin.

Prvic: Necronomicon in druge magije se ne rangirajo po "moci".. Vsaka magija lahko prekase drugo - vse je v tvojih vibracijah in sposobnosti za neko magijo. So popoloma enakovredne. xDDx

Drugic: Nocna magija - v vseh prek 200 straneh kar sm prebiru, ni omenjenega niti enga vampirja. x:Dx

Nocna magija temelji na Yin-Yang ravnovesju, Ravnovesju Zemeljske, Vodne, Zracne in Ognjene magije in moci Lune ter Vesolja.

Veliko ha? xDDx Res je. Ime zavaja nepoznavalce!

Brez truda in potrplenja nebos dosegu 0, pa ce bos prebral VSE magije sveta.

Potrplenje je ena osnovnih atributov Maga. (kakrsnega koli) tko da si s pomankanjem tega ze avtomatsko izkljucen iz definicije Maga in nemores obvladat nobene magije. x;)x

Bolj jasno? x:)x

L.

<{POST_SNAPBACK}>in misliš da boš kje prišel hitreje do rezultatov??? hja mali, kako si vampirske sorte, pa ne maraš urokov v temi, ravno ti bi ti morali pognati kri po žilah ;) ampak veš kaj, da ne bi ti slučajno pri teh letih preveč zabredel v tele vode, včasih se konča v kakšni instituciji. previdno na tej poti... mislim, da se še iščeš, išči previdno :palec:

ja saj sem previden, trenutno se mi ne da delat nobenega uroka več - raje lenuham :D pa saj pazim, že od začetka.

<{POST_SNAPBACK}>Vidm da ves zlo malo o magiji...  xDDx

Pa saj je tako bolje.. na nek nacin.

Prvic: Necronomicon in druge magije se ne rangirajo po "moci".. Vsaka magija lahko prekase drugo - vse je v tvojih vibracijah in sposobnosti za neko magijo. So popoloma enakovredne.  xDDx

Drugic: Nocna magija - v vseh prek 200 straneh kar sm prebiru, ni omenjenega niti enga vampirja.  x:Dx

Nocna magija temelji na Yin-Yang ravnovesju, Ravnovesju Zemeljske, Vodne, Zracne in Ognjene magije in moci Lune ter Vesolja.

Veliko ha?  xDDx  Res je. Ime zavaja nepoznavalce!

Brez truda in potrplenja nebos dosegu 0, pa ce bos prebral VSE magije sveta.

Potrplenje je ena osnovnih atributov Maga. (kakrsnega koli) tko da si s pomankanjem tega ze avtomatsko izkljucen iz definicije Maga in nemores obvladat nobene magije.  x;)x

Bolj jasno?  x:)x

L.

Ne me ocenjevat po tem kaj pišem, tu ne pokažem kaj vse znam, in verjemi znam veliko.

Pa znam necrononomicon temelji na tvojih prepričanjih.

Pa kdo pa je tebi omenil nekega vampirja? Jaz sem rekel da sem bolj vampirske sorte - da hodim ven ponoči :rolleyes:

Aja, pa ej, sem našel eno stran o nočni magiji in so tam samo neki uroki ki se izvajajo ponoči, tak da sory če so oni debili, nisem pa jaz.

Aja, pa jaz sem imel včasih malo preveč potrpljenja, zdaj pa mi je zadosti in ga nimam - tako dosežeš več, no vsaj v mojem primeru se je izško tako, da ko se enkrat fajn razpizdiš uroki sam uspevajo. Samo zdaj se mi je bolj težko razpizdit.

Pr nocni magiji ni urokov. Tko btw.

Mano pa nabiras ponoci ja, al pa skozi meditacijo - to pa zato, ker so takrat energetska telesa najbol dovzetna. Tko da noc je naravni cas za regeneracijo in moc.

Kok nemors met rad noci? :)

To je esenca!

Nevem, nebom te obsoju, sam delujes mi kot da bi hotu bit kao "in" al nevemka in z ne-magicnim odnosom dosegu kar hoces.

Nj te potolazim, da nebo slo.

Z jezo nebos 0 naredu, pa tud ce mislis da tko gre hitrej. To so iluzije...

Nesmes bit tko naivn in se pustit takim pristopom... najlazja zvijaca. xDDx

Mozno da res ves vec kot kazes, sam vseeno ne verjamem. :)

Poleg tega, da si zgresiu OSNOVNE principe magije, tud ce bi jih upostevu, sam znanje se 0 ne pomeni.

Sorry.

L.

xrolleyesx Sorry, ker se vmešavam, sam moje mnenje je, da tist, k zna res čarat, precej nerad govori o teh zadevah. Poznam gospoda, k se ti kr noge zatresejo, ko te pogleda v oči, premaga zakon gravitacije in levitira tko, ene 30 - 40 cm nad tlemi, pa izniči se, tko, da so od njega ostale samo bele manšete od srajce in ovratnik, ..., pa nikoli ne govori o tem, kaj šele, da bi se hvalil, češ, kaj vse zna. Ko te pogleda, se mu v desnem očesu zasveti kot ogenj. Tudi pokojni Rudniški župnik, eden največjih slovenskih iluzjonistov, gospod Žerjav, je dobro obvladal belo in črno magijo, pa se s tem ni nikoli hvalil, še govorit ni hotel o tem. Mislim, da moraš biti za čaranje prav rojen, tudi to je ena od lastnosti, ki ti je, ali pa ti ni dana. Knjiga ti je lahko samo kot pripomoček in vodilo, da bi pa čarovnik ratal z njeno pomočjo, pa bolj težko verjamem.

Pa lep pozdrav :vragec:

Res je.

Te stvari se zadrzi za sebe.

Kar doma pocnes, kar se ucis, je tvoja stvar...

Tud men se ne zdi pomembn razglablat kaj vse se da in kaj sm dosegu, v tem sploh ni finte.

Ce ti pomagajo knjige do spiritualnega razvoja, jih uporabli, sam nemorm si pomagat, da nebi mel odcutka, da Behija to ravn ne zanima, ampak hoce na vsak nacin strelat ognjene krogle. (Lahk vzamete kot metaforo za kar koli vam pac pase)

Tisti Necro... ka vem no. Nocna magija so le neke zlo lepe osnove, uci te zivljenja z naravo, biti v stiku z energijami, razvijati cakre, poznavati poci elementarne magije...

Vse za duso.

Ce hoces na vsak nacin se naucit npr. z mislimi podret omaro al p nevem ka, to ni pristop. To ni razvoj duse, nebo ti uspel.

Ko si najdes drug cilj, spiritualni, je vazna je se POT. Kot je matjaz reku,

vse kar pridobis je pa obstranski produkt. ;)

L.

Pisces, jz nisem rekel da bi rad krogle strelel ( ma ki ti pade na pamet), enostavno sem želel meti knjigo necronomicon, da zaj se učim druge kulture in me zanimam kako so oni delovali.

Pa o čakrah mam jaz že preveč pojma, o povezanosti z naravo pa še bolj ;) ne si mislit da sem jaz nek froc ko se neki špilari, sem mnogo več ko to.

Ja, pisces, jaz se hočem duhovno razvit, zakaj tiboga pa misliš da meditiram vsak da po pol ure? Za šalo, dvomim.

Dobro, zelim ti veliko uspeha.

Ceprav sm ti podau razlog, zaka mislim, da nisi nekak prevec posreceno zaceu.

Poznam ljudi ki tud meditirajo po 3ure, ko pa pride nov dan, se pa vrnejo k svjem cekin-pozresnem zivljenju, obiranju, in sploh iznicitvi vseh naukov, ki bi jih naj vodili skozi zivljenje.

Se enkrat, upam da nebo tko. Res da za svojih 14/15 let se vsaj deluje malce shizofreno, od nobenga se ne pricakuje, da bo zivel tko, kot zeli, prebira...

Ljudi preprosto "mece" ustaljen stil modernega zivljenja. Normalno, se dobro da si zacel tko zgodaj. No, sj sm jaz tudi, se prej, ampak to je odisn od clovka.

Eni nikol ne grejo na to pot v tem zivljenju, tko da ze samo to, da si tu, je en vlek +.

Ognjene krogle so ble prispodoba za hitro doseganje efektov, zdi se mi, da si enkrat napisu, da si zelis cimprej dosezit neke efekte, od premikanja stvari do etc...

Tu sm te hotu sam spomnat na svojo pot, da taksen cilj ne vodi v pravo smer.

Aja, pa potrplenje sine, potrpljenje. x;)x

Poleg tega pa ti zelim veliko srece.

Over and Out.

L.

Behy! x:o)x

Model.

Vsakdo je v tem trenutku TOCNO na taki stopnji kot mora bit. x;)x

:palec:

Mogoce obstaja knjiga, kjer ze vse pise, vendar je od tebe odvisno, kako jo bos prebral oz. kaj bos videl not in potem, kaj bos s tem 'pocel'.

Kitajske pismenke bo razumel (poleg pismenega kitajca xDDx) le nekdo, ki se je v to posvetil - torej ce je studiral pac to, tako al pa drugac.

ne gre, da bi lohk kar vsakdo charal in se vtikal.

saj, preberi si povest o angelih v forumu Misli v temi z naslovom Nic ni tako kot se zdi.

In onadva sta angela!!!!!

kaj sele ce bi (nepravi) clovek imel taksnole moc (po tem, ko bi si prebral par ucbenikov). x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Behy! x:o)x

Model.

Vsakdo je v tem trenutku TOCNO na taki stopnji kot mora bit. x;)x

:palec:

Mogoce obstaja knjiga, kjer ze vse pise, vendar je od tebe odvisno, kako jo bos prebral oz. kaj bos videl not in potem, kaj bos s tem 'pocel'.

Kitajske pismenke bo razumel (poleg pismenega kitajca xDDx) le nekdo, ki se je v to posvetil - torej ce je studiral pac to, tako al pa drugac.

ne gre, da bi lohk kar vsakdo charal in se vtikal.

saj, preberi si povest o angelih v forumu Misli v temi z naslovom Nic ni tako kot se zdi.

In onadva sta angela!!!!!

kaj sele ce bi (nepravi) clovek imel taksnole moc (po tem, ko bi si prebral par ucbenikov). x!x

Zakaj pa model? No ja moram priznati, zelo odlična zgodba xokx

Marsi, maš prav xokx

<{POST_SNAPBACK}>Kakšne sposobnosti bi rad imel, če lahko vprašam Behemoth. Ker to področje je ogromno. IN je tud najbrž pomembno v kero smer greš.

ja pa kdo govori o kkšnih sposobnostih? Če bar komntiraš preberi temo.

<{POST_SNAPBACK}>Behi in kaj si potegnil iz tiste zgodbe?

Da nič ni tako kot se zdi :D

vidiš jst pa mislim da je nekdo tolo zgodbo spisal zelo neposrečeno... ker če poznaš pomen angelov, potem veš, da se prostovoljno ne lotevajo ničesar,

... si pa podal zelo dober diplomatski odgovor xDDx mene je bolj zanimalo kaj ti je bilo v zgodbi lepo?To da žena ni umrla, kaj pa če je živela v mukah in bolečinaš še naprej ?

<{POST_SNAPBACK}>

Da nič ni tako kot se zdi :D

za to nisi rabil zgodbe, je bila dovolj misel - torej naslov teme..

iz cesar lahko sklenemo, da ce si res tolk zavesten in obvladas, si bil pa prepovrsen...

kar tudi ni dobro za charanje. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>vidiš jst pa mislim da je nekdo tolo zgodbo spisal zelo neposrečeno... ker če poznaš pomen angelov, potem veš, da se prostovoljno ne lotevajo ničesar,

...  si pa podal zelo dober diplomatski odgovor xDDx  mene je bolj zanimalo kaj ti je bilo v zgodbi lepo?To da žena ni umrla, kaj pa če je živela v mukah in bolečinaš še naprej ?

Ja ne glej, pomen angelov je, da te varujejo in ti pomagajo če si v tžavah. Amapk ta nagel ni naredil nič narobe, naloga njih je da te varujejo dokler ne pride tvoja ura, in če ni bila njena ura, je moral nareditit vse da preživi.

<{POST_SNAPBACK}>za to nisi rabil zgodbe, je bila dovolj misel - torej naslov teme..

iz cesar lahko sklenemo, da ce si res tolk zavesten in obvladas, si bil pa prepovrsen...

kar tudi ni dobro za charanje. :)

Ja ne, jaz sploh nisem vedel kak ti misliš s vprašanjem, si rekla samo nauk, jah---> ni ni tako kot se zdi.

Ti tvoji "angeli" ti perejo mozgane, manipulirajo s clovestvom in so egoisticne posasti, ki bi morale ostati v svojem kraljestvu Unicenja.

L.

<{POST_SNAPBACK}>Ti tvoji "angeli" ti perejo mozgane, manipulirajo s clovestvom in so egoisticne posasti, ki bi morale ostati v svojem kraljestvu Unicenja.

L.

Angeli ne perejo možganov. Ti samo pomagajo. Egoistična pošast je bitje, ki se je uprlo Bogu z svojim egoizmom. To so pa padli angeli. V tem je razlika.

Behi, jaz sem brala Crowleyja pred leti in NE bi ga še enkrat, ker je to zelo močna stvar in zdi se mi, da sem bila takrat (pa še vedno sem) čist premalo ozaveščena, da bi se lotevala takšnih zadev. Bila sem zelo zmedena, ko sem ga brala, so se mi pa dogajale zelo udne stvari, tudi njegove tarot karte sem imela, pa sem jih morala dat stran - premočno in preresno, da bi to obvladala. Se mi zdi, da nimamo pravice manipulirat s temi silami. Zato tudi jaz pravim, BODI PREVIDEN, zelo previden. Si še zelo mlad, spoznavaj prvo sebe.

<{POST_SNAPBACK}>Angeli ne perejo možganov. Ti samo pomagajo. Egoistična pošast je bitje, ki se je uprlo Bogu z svojim egoizmom. To so pa padli angeli. V tem je razlika.

Maš prav xokx

<{POST_SNAPBACK}>Behi, jaz sem brala Crowleyja pred leti in NE bi ga še enkrat, ker je to zelo močna stvar in zdi se mi, da sem bila takrat (pa še vedno sem) čist premalo ozaveščena, da bi se lotevala takšnih zadev. Bila sem zelo zmedena, ko sem ga brala, so se mi pa dogajale zelo udne stvari, tudi njegove tarot karte sem imela, pa sem jih morala dat stran - premočno in preresno, da bi to obvladala. Se mi zdi, da nimamo pravice manipulirat s temi silami. Zato tudi jaz pravim, BODI PREVIDEN, zelo previden. Si še zelo mlad, spoznavaj prvo sebe.

Ja, sej jaz pa sem prebral odlomek iz necronomicona :blink: vem strašna stvar, nisem mogel spati nekaj dni ker me je bilo strah da bi mi kdo kaj nardil :huh:

Kero knjigo od crowleya pa si brala?

Aja, pa maš slučajno Thoth tarot?

Ajdk x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...