p!sces 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Po 2 stvareh vidim, da se nisi pripravljen za "globjo" magijo. 1) Tisto o angelih. Ko bos to razumel, in ne samo sprejel in verjel ker naj bi, ampak ko bos sam dognal in razumel, potem bos naredu zahtevan korak, ki je potrebn za to magijo. Ampak se ne sili, vse je tako kot mora bit, vsaj razvoj je z razlogom taksen kot je in je tako najbolje. 2) Magija, ki si jo bral, je esenca lepote in resnice, je cudovit prirocnik srece, in nikakor ne sme v tebi vzbujat strahu, boh ne daj, ali grdote ali cesa podobnega.Ce je tako, se nisi pripravljen za to, pust casu cas, razvoju razvoj, ukvarjaj se raje z necem, kar razumes in ti je vsec. To je se way way way predalec, in vse "grozote" so v resnici lepote. Pravim samo zato, ker me skrbi, da nebo to pustil kakih nezazeljenih posledic pri teb, in upam da ne jemljes tega kot hec.Mors razumet da TA magija ne predstavlja nikakersnih osnov, tud nebos nacu napotkov za osnove, in je nimas sans uporabit pravilno. Se sanja se ti ne kak mocne stvari so to lahko, poleg tega pa vec kot 80% vsebine ni namenjene vsakdanjemu zivljenju. To so extremne situacije in ce nisi pripravlen posvetit svojega zivljenja v vlogi Maga, ignorirati druzbo in postati sam svoj, nima smisla. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravim samo zato, ker me skrbi, da nebo to pustil kakih nezazeljenih posledic pri teb, in upam da ne jemljes tega kot hec.Se sanja se ti ne kak mocne stvari so to lahko, poleg tega pa vec kot 80% vsebine ni namenjene vsakdanjemu zivljenju. To so extremne situacije in ce nisi pripravlen posvetit svojega zivljenja v vlogi Maga, ignorirati druzbo in postati sam svoj, nima smisla. L. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pravim samo zato, ker me skrbi, da nebo to pustil kakih nezazeljenih posledic pri teb, in upam da ne jemljes tega kot hec.Mors razumet da TA magija ne predstavlja nikakersnih osnov, tud nebos nacu napotkov za osnove, in je nimas sans uporabit pravilno. Se sanja se ti ne kak mocne stvari so to lahko, poleg tega pa vec kot 80% vsebine ni namenjene vsakdanjemu zivljenju. To so extremne situacije in ce nisi pripravlen posvetit svojega zivljenja v vlogi Maga, ignorirati druzbo in postati sam svoj, nima smisla. L.Jaz ne razumem kako to misliš postati sam svoj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Spada pod kontext ucenja zelo zahtevnih magij, kot je npr. Necronomicon.V teh magijah dobis zmoznosti, ki jih preprosto nerabis, saj ne zivimo vec v reku, ko so morali priklicati bozanstva v naso dimenzijo in prek njih delovati.Takih mocnih stvari si se zamislit nemores, ce nimas dobre domislije (ali pa ce ne obvladas Necronomicona. ) Za taksno zivljenje se moras pa magiji prepustiti z vso duso, nebos mel casa za "normalno" druzbeno zivljenje, misli moras meti strenirane do te mere, da jih popolnoma obvladas in ti nikoli ne plavajo same po domisliji, koncentracijo imeti briljantno, ki zdrzi vec ur skupaj in popolnoma deluje, moras znat sprostit telo v nekaj sekundah popolnoma, moras znat prestavit zavedanje na astralno sfero in se pogovarjat z bitji, ki zivijo tam, + se + se +se ... Postati moras sam svoj mojster. Ce obvladas vse to, izvoli : Necronomicon je tvoj. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spada pod kontext ucenja zelo zahtevnih magij, kot je npr. Necronomicon.V teh magijah dobis zmoznosti, ki jih preprosto nerabis, saj ne zivimo vec v reku, ko so morali priklicati bozanstva v naso dimenzijo in prek njih delovati.Takih mocnih stvari si se zamislit nemores, ce nimas dobre domislije (ali pa ce ne obvladas Necronomicona. ) Za taksno zivljenje se moras pa magiji prepustiti z vso duso, nebos mel casa za "normalno" druzbeno zivljenje, misli moras meti strenirane do te mere, da jih popolnoma obvladas in ti nikoli ne plavajo same po domisliji, koncentracijo imeti briljantno, ki zdrzi vec ur skupaj in popolnoma deluje, moras znat sprostit telo v nekaj sekundah popolnoma, moras znat prestavit zavedanje na astralno sfero in se pogovarjat z bitji, ki zivijo tam, + se + se +se ... Postati moras sam svoj mojster. Ce obvladas vse to, izvoli : Necronomicon je tvoj. L.Aja, ja sej to sem bral, da eden je to študiral 9 let, da sem ga ored 9 leti pozna (se ga spomnim bežno) in je odšel študirat necronomicon, potem pa sma se onokrat srečala in je čist, ej njegovo avrično polje, sploh ni bilo normalnih barv čist neki, pa sploh se nikoli ni nasmehnil ,moja frenda je crkavala od smeha on pa nič, kao da bi nek tuj bil.No ja, pa enkrat me je svinja postršil in se prezrcalil v mojo sobo Vem kako močno je to.Aja, pa ne vem kako eni lahko zdržijo koncentracijo do nekaj ur, če pa je jaz nitit 5 minut skupaj ne morm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 res je lahko celo nevarno, saj smo behyja ze veckrat opozoril, ker je vedno take teme odpiral ali pa se vanje vtikal. eno obicno shloganjce mal tkole (dalec od kake magije v bistvu) je stevilne pripeljalo v Polje, nekaterih pa celo ni vec med zivimi. Jaz furam tkole...Recimo ob nedeljah ne *shlogam*, iz osebne neke impulzivne fore.se mi zdi tko nekak: da ce mam nek kljuc v neke sobane onstran, ki vodijo v kristalno cisto rekico, da je treba spostljivo s tem, s cistimi nogami in potiho - in ne z blatnimi gojzarji za vsak drekec pekec vznemirjat visjih sil. pa da bi kar kazhipote napisal in to - da bi drl folk tja z blatnimi gojzarji... bi vse zasvinjali - tiste ciste izvire. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Behi, takrat sem srkala vse, kar mi je prišlo pod roke - in kar prihajalo mi je. Ko sem vse skupaj pustila, sem bila še nekaj časa pod nekakšnim vplivom - prestrašena, ker se nekaj JE ogajalo, vedla pa sem, da pojma nimam, v bistvu, kaj. Vem, da se je nekaj sprožilo, in sem morala takoj proč. Nekaj mi je močno govorilo, naj vse skupaj pustim. Bilo je GROZNO, ker je viselo nad vsem mojim bitjem, neka senca, nekaj čudnega. Teh izkušenj ne privoščim nikomur. Strah - čist premalo semv resnici vedela, za kaj gre. BODI PREVIDEN. MArsa ti je lepo napisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je lahko celo nevarno, saj smo behyja ze veckrat opozoril, ker je vedno take teme odpiral ali pa se vanje vtikal. eno obicno shloganjce mal tkole (dalec od kake magije v bistvu) je stevilne pripeljalo v Polje, nekaterih pa celo ni vec med zivimi. Jaz furam tkole...Recimo ob nedeljah ne *shlogam*, iz osebne neke impulzivne fore.se mi zdi tko nekak: da ce mam nek kljuc v neke sobane onstran, ki vodijo v kristalno cisto rekico, da je treba spostljivo s tem, s cistimi nogami in potiho - in ne z blatnimi gojzarji za vsak drekec pekec vznemirjat visjih sil. pa da bi kar kazhipote napisal in to - da bi drl folk tja z blatnimi gojzarji... bi vse zasvinjali - tiste ciste izvire. uuu, fanjn primerjava tole, saj mislim ok, če znaš pravilno delat z višjimi silami je vse ok. Ja pa marsa, tudi če imaš zamazane škornje, lahko greš, samo moraš full pazit da ne umažeđ tega <{POST_SNAPBACK}>Behi, takrat sem srkala vse, kar mi je prišlo pod roke - in kar prihajalo mi je. Ko sem vse skupaj pustila, sem bila še nekaj časa pod nekakšnim vplivom - prestrašena, ker se nekaj JE ogajalo, vedla pa sem, da pojma nimam, v bistvu, kaj. Vem, da se je nekaj sprožilo, in sem morala takoj proč. Nekaj mi je močno govorilo, naj vse skupaj pustim. Bilo je GROZNO, ker je viselo nad vsem mojim bitjem, neka senca, nekaj čudnega. Teh izkušenj ne privoščim nikomur. Strah - čist premalo semv resnici vedela, za kaj gre. BODI PREVIDEN. MArsa ti je lepo napisala.ja sej, enako jaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Kako boš vedel, da imaš zamazane škornje, če tega ne boš prepoznal ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 behi pa si ti res razumel tele blatne čevlje in motenje višjih sil in izvire čistih sil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Itak ni. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Behi, če knjige še nisi dobil, se obrni na g. Stanojeviča, Center alternativne medicine, Avtocamp Ježica. On jo ima, vendar, predno jo da iz rok, želi vedeti, komu in predvsem zakaj?Je krasen sogovornik, najbrž precej starejši od tebe, vendar ti bo pogovor z njim (vsaj glede na teme, ki jih odpiraš) v pravo zadovoljstvo. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Saj necronomicon sem si izbral ker mi je tistih stbndarnih urokov (energy release) kar malo presedlo, da moraš bit 100% skoncentriran na delo, meni pa vedni misli šibajo drugam, standarni urok pa traja predolgoPrijatelj, brezupno upaš na rezultate. Koncentracija je TEMELJ magije. Najprej moraš usposobiti tvoje telo in tvoj razum za napor, ki je potreben za rezultat. Ni bližnjice do uspeha, verjemi mi. Samo sebi boš škodil. Poznam sem človeka, ki je natanko tako razmišljal, kot ti razmišljaš. Ker se ni menil za moja opozorila, je osebnostno popolnoma razpadel in verjemi mi, nočeš imeti mor, katere ima. Nekoč mi je grozil, da bo nadme poslal "demone". No, tisti njegov čira čara je propadel, saj so bile njegove okultne moči otroška igra proti mojim zaščitnim ovojem (ne bom te utrujal z zvenečimi izrazi). Pripravi se na nekaj let dela, da boš dosegel določen uspeh. Želiš okultne fenomene? Saj te bo minilo, ko bodo prišli. Niti 1000 necronomikonov ti ne bo pomagalo niti za ped. Morebiti boš kakšen korak ali dva bližje oblazinjeni sobi, če boš pretiraval. Glede Crowleya. Imam kar veliko del od njega. A veliko tega enostavni ni primerno za resno delo. Potrebno je poznati Crowleya kot osebnost in čas, v katerem je deloval in je mnogo tega jasno. Preden se gre na njegove stvari, je potrebno imeti precej izkušenj in znanja. Šele potem gre za koristno znanje. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi pa si ti res razumel tele blatne čevlje in motenje višjih sil in izvire čistih sil?100% sem razumel <{POST_SNAPBACK}>Itak ni. L.Ne poznaš me in ne govori nekaj na pamet. <{POST_SNAPBACK}> Behi, če knjige še nisi dobil, se obrni na g. Stanojeviča, Center alternativne medicine, Avtocamp Ježica. On jo ima, vendar, predno jo da iz rok, želi vedeti, komu in predvsem zakaj?Je krasen sogovornik, najbrž precej starejši od tebe, vendar ti bo pogovor z njim (vsaj glede na teme, ki jih odpiraš) v pravo zadovoljstvo. LpNecronomicona? Ne saj ne rabim več Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sorry, ker se vmešavam, sam moje mnenje je, da tist, k zna res čarat, precej nerad govori o teh zadevah. Poznam gospoda, k se ti kr noge zatresejo, ko te pogleda v oči, premaga zakon gravitacije in levitira tko, ene 30 - 40 cm nad tlemi, pa izniči se, tko, da so od njega ostale samo bele manšete od srajce in ovratnik, ..., pa nikoli ne govori o tem, kaj šele, da bi se hvalil, češ, kaj vse zna. Ko te pogleda, se mu v desnem očesu zasveti kot ogenj. Tudi pokojni Rudniški župnik, eden največjih slovenskih iluzjonistov, gospod Žerjav, je dobro obvladal belo in črno magijo, pa se s tem ni nikoli hvalil, še govorit ni hotel o tem. Mislim, da moraš biti za čaranje prav rojen, tudi to je ena od lastnosti, ki ti je, ali pa ti ni dana. Knjiga ti je lahko samo kot pripomoček in vodilo, da bi pa čarovnik ratal z njeno pomočjo, pa bolj težko verjamem. Pa lep pozdrav Jah, misliš da jaz tak rad govorim o tem? No ja, odvisno s kom, ker če z enim ki nima pojma o tem, me vsakih 5sec. ustavi in vpraša kaj to pomeni To leto me je učila ena prfoksa, ki se tudi ukvarja s tem, in ko sma se pogovarjala sem jaz njo moral ustavljat vsakih 5sec. ne ona mene Prav razumela sma se, in ona je bila prva s katero sma o tem govorila Ja, sej premagati zakon gravitacija - levitacija - se da razvit in teleportacija - prenašanja skupka celic - se tudi razvija, samo po moje kar rabiš čas Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ja, sej premagati zakon gravitacija - levitacija - se da razvit in teleportacija - prenašanja skupka celic - se tudi razvija, samo po moje kar rabiš čas A to so tvoje želje? Fenomeni? Bi rad levitiral, da bi privarčeval pri bencinu? Bi rad ženske očaral, da bi se s tabo učile hrbtnega plavanja? . resnično, komaj sem se nehal smejati. Saj vem, ni vljudno, a kaj si morem? naj ponovim - dovoli,da ti najprej zrastejo noge, kajti brez njih se nima smisla učiti hoditi. A tvoja volja je tvoja in če hlepiš po hitri zadovoljitvi, je to zdravo kot leto sedečega hranjenja s hitro hrano. Postaneš zamaščeno prase s kupom težav. :xx!: Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A to so tvoje želje? Fenomeni? Bi rad levitiral, da bi privarčeval pri bencinu? Bi rad ženske očaral, da bi se s tabo učile hrbtnega plavanja? . resnično, komaj sem se nehal smejati. Saj vem, ni vljudno, a kaj si morem? naj ponovim - dovoli,da ti najprej zrastejo noge, kajti brez njih se nima smisla učiti hoditi. A tvoja volja je tvoja in če hlepiš po hitri zadovoljitvi, je to zdravo kot leto sedečega hranjenja s hitro hrano. Postaneš zamaščeno prase s kupom težav. :xx!:Jaz v to temo sploh ne mislim več pisat ker osebki kot so zgoraj nekaj preobračajo besede in samo tak nekaj bluzijo v 3 krasne.Škoda da sem sploh odprl to temo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hja, to gre tko - vsak bi hotu nekaj česar ne more ali ne zna.....sam eno so realne želje, drugo pa nesmisli Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jaz v to temo sploh ne mislim več pisat ker osebki kot so zgoraj nekaj preobračajo besede in samo tak nekaj bluzijo v 3 krasne.Škoda da sem sploh odprl to temo.Lep način, kako se izogniti resnici. verjemi mi, ne bluzim v tri krasne. Izkustveno poznam kar nekaj okultnih fenomenov in meni osebno pomenijo motnjo, saj so stranski produkti tudi precej zapletenih obredov. A ni cilj magije fenomen za očarati sebe ali drugih. Magija je verodostojna pot osebnostne rasti, ki je silno učinkovita, ako nisi obremenjen z učinki in rezultati. V tem "poslu" sem že krepko desetletje in marsikaj sem doživel. Če ti je žal, ker nihče ne pritrjuje hitri hrani, je to tvoj problem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tvoja volja je tvoja in če hlepiš po hitri zadovoljitvi, je to zdravo kot leto sedečega hranjenja s hitro hrano. Postaneš zamaščeno prase s kupom težav. :xx!: * jeeej, Behy, lohk se tolk tem odpres o magiji, ne bos mogel uit takimle odgovorom.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> * jeeej, Behy, lohk se tolk tem odpres o magiji, ne bos mogel uit takimle odgovorom.. Znam, pač so taki userji ki preobračajo tvoje komnartje, in potem vse obrnejo proti tebi. Sevede.Saj, sem se odločil da sploh več nebom komentiral v take teme, škoda časa in moči. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Sam veš, kaj je zate najbolje. A nekega dne se boš spomnil (če ti bodo možgani še toliko funkcionalni) mojih besed, če boš vztrajal na svojem. Glava v pesek pa gremo dalje... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Dejmo bit tudi malo strpni in prijazni drug do drugega! Vsi se samo hvalimo in tukaj napihujemo, v resnici je pa malokdo od nas srečen in zadovoljen! Knjige imamo zato, da jih beremo, možgane zato, da se učimo in, usta imamo tudi zato, da kaj lepega izrečemo. Ne mormo enga kar popljuvat zato, ker je uka-željan. sem iz LJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Bi rekel. A včasih v debati pade tudi nekaj ostrejših besed. A ne moreš biti takoj užaljen, če nekdo nalije čisto vino. Ukaželjnost je lepa čednost, a moraš biti sposoben sprejeti opozorila in nasvete. Preveč mladih ljudi sem videl, kako so propadli, ker so se nekritično in z glavo skozi zid podali po poti magije in moči. Saj nikomur ne branim te poti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dejmo bit tudi malo strpni in prijazni drug do drugega! Vsi se samo hvalimo in tukaj napihujemo, v resnici je pa malokdo od nas srečen in zadovoljen! Knjige imamo zato, da jih beremo, možgane zato, da se učimo in, usta imamo tudi zato, da kaj lepega izrečemo. Ne mormo enga kar popljuvat zato, ker je uka-željan. sem iz LJlepo povedano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.