vladi 5. junij 2002 Prijavi Deli 5. junij 2002 Ne, vem da nisem naredila prav.Počutim se krivo in ta krivda grize dan za dnem,vendar ....svet se vrti naprej, dihamo naprej, predvsem pa na napakah se učimo.Ni bilo zanalašč,in vendar sem se ti zlagala.Oprosti, oprosti mi in odpri ponovno srce, tvoj žarek v svet.Oprosti, vendar je to breme postalo zame enostavno pretežko,zato ga oddam sem, tako da si malo oddahnem, premislim,razmislim.Vsaka stvar ima dve plati-strani, razmisli tudi ti in ne zaupaj tistim, ki gledajo a ne vidijo.Verjemi, da niso vredni tvojih toplih besed. Zaupaj sebi, srcu,ki ne gleda a vidi v neskončnost! vladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. junij 2002 Prijavi Deli 5. junij 2002 pozabi in bo odstranjeno. v trenutku , ko si storila, si cutila ,da je prav, ne jokaj za tem, presoja je dobila drugo stran, ker si se ji prepustila.. sej ce lazes, ocitno ne poznas druge resitve.. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vladi 11. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2002 Hvala ti za odgovor, čigar preprostost me je presenetila, saj se že eno leto ukvarjam z iskanjem le tega in šele zdaj vidim, da nima smisla, kajti storila sem edino možno in kar se mi je v tistem trenutku zdelo prav!Hvala, pa veliko sonca ti želim!!!vladi vladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. junij 2002 Prijavi Deli 12. junij 2002 hvala tebi in vzornemu sprejetju spoznave, ni kej:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.