Skoči na vsebino

prijatelj

vladi

Recommended Posts

Ne, vem da nisem naredila prav.Počutim se krivo in ta krivda grize dan za dnem,vendar ....svet se vrti naprej, dihamo naprej, predvsem pa na napakah se učimo.Ni bilo zanalašč,in vendar sem se ti zlagala.Oprosti, oprosti mi in odpri ponovno srce, tvoj žarek v svet.Oprosti, vendar je to breme postalo zame enostavno pretežko,zato ga oddam sem, tako da si malo oddahnem, premislim,razmislim.Vsaka stvar ima dve plati-strani, razmisli tudi ti in ne zaupaj tistim, ki gledajo a ne vidijo.Verjemi, da niso vredni tvojih toplih besed. Zaupaj sebi, srcu,ki ne gleda a vidi v neskončnost!

vladi

Deli na socialnih omrežjih

pozabi in bo odstranjeno.

v trenutku , ko si storila, si cutila ,da je prav, ne jokaj za tem, presoja je dobila drugo stran, ker si se ji prepustila..

sej ce lazes, ocitno ne poznas druge resitve..

pokowc

Hvala ti za odgovor, čigar preprostost me je presenetila, saj se že eno leto ukvarjam z iskanjem le tega in šele zdaj vidim, da nima smisla, kajti storila sem edino možno in kar se mi je v tistem trenutku zdelo prav!

Hvala, pa veliko sonca ti želim!!!

vladi

vladi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...