Skoči na vsebino

univerzum

tomazslo

Recommended Posts

Pred kratkim me je prijatel prosil za kratek opis mojega pogleda na to tematiko ...

mogoče je moj pogled zanimiv še za koga .....

Moje razumevanje vesolja

Zame je vesolje, kosmos, ali tako imenovani univerzum, banka podatkov, ki se v določenih pogojih spremeni v časovno materialno obliko.

Te pretvorbe se udejanjajo tako (v primeru človeka), da vzpostavimo pogoj za našim kemično električnem stanjem, da se odprejo poti iz nevronskih mrež tudi do teh informacij.

Možgani so v grobem v treh funkcijah, zavedni del do kake 7 % kapacitete in nezavedni del, kjer je tudi tretji del (po funkciji), odpiranje poti do univerzuma.

V zavednem delu imamo toliko pomnilnika in tako uravnan program, da lahko normalno uporabljamo naše fumkcije telesa, da znamo živeti in da lahko delujemo v tem času, čeprav so vse te funkcije upravljane iz nezavednega dela, v bistvu samo razmišljamo, na osnovi naših misli ustvarjamo kemične pogoje, spreminjamo elektrolite v nas in s tem tudi napetosti našega galvanskega člena.

Prav ta napetost je pa tista, ki nam spreminja polprevodniške kristale na posameznih lovkah nevronov v prevodne tudi v drugo smer.

Naši možgani so sestavljeni iz nevronov, ki prek svojih lovk sestavljajo posamezne nevronske mreže v ravninah, v bistvu je pod določenimi pogoji prav vsak nevron lahko povezan s katerim koli v možganih. Nek multiplexs, podobno kot v telefonskih centralah, kjer vsak naročnik lahko dostopa do katerega koli drugega. Dolga lovka (simpsa) nevrona ima fukcijo multiplexa zunanjih nevronskih mrež in kvantnih pretvorb, medtem ko krajše lovke nevrona sestavljajo interne mreže. Vsak nevron naj bi imel (če to primerjamo v računalniškem sistemu) informacijo enega bita. Dejstvo je, da so te informacije v bitni obliki, torej se tudi pojavljajo kot digitalne, samo s prisotnostjo (1) ali neprisotnostjo (0), v kakem točnem zaporedju še ni določeno, verjetno pa podobno kot v 32 kanalnem sistemu, vsaj vse do sedaj znane meritve in analize so tako pokazale, mogoče je tudi to, da se je razvil tak sistem računalniškega prenosa informacij (ATM), samo udejanjanje že prisotne informacije od preje, ker verjetno tako ti prenosi potekajo. Prepričan sem, da v računalništvu uporabljamo samo nekaj znanja, kar se v nas in kosmosu dogaja vsezkozi le, da še ne vemo dovolj, da bi tako popoln sistem tudi obvladali.

Sami z načinom odraščanja, od informacije, ki smo jo dobili ob pretvorbi ob našem rojstvu, od ostalih parametrov, ki so nas spremljali v našem odraščanju, pač razmišljamo in delujemo na naši ravni, te naše zavestne misli ustvarjajo določene pogoje, ki tudi kreirajo izmenjavo podatkov iz zavednega v nezavedno in obratno. V nezavednem delu pač ustvarjamo neke tako imenovane miselne vzorce, ki se med sabo vseskozi primerjajo in ko izoblikujejo nek uporaben vzorec tudi primerjajo (vmes se pretvorijo v kvantno informacijo) s podobno ali isto informacijo v kosmosu. Tako se tudi informacije v univerzumu plemenitijo in to je tudi takoimenovana evolucija, razvoj, napredek, skratka namen naše biti v tem času in na tem svetu, v tej materialnočasovni obliki.

Sami smo del vesoljnega (računalniškega) programa, s tem da imamo vsak svoj podprogramček, ki dopolnjuje osnovnega. Prav naš podprogramček pa je tako sprogramiran, da odlično delujejo prav vse funkcije, ki so povezane z našimi organi, okoljem in ostalim, prav ti programčki nas tudi vodijo v sprejemanje in uporabljanje pretvorjenih energij v časovno materialno obliko.

Zame je osnova našega upravljanja in pa sprejemanje in nenazadnje tudi nadgradnjo tega programa, samo naša misel, prav vse se dogaja zaradi misli.

Z mislijo ustvarjamo miselne vzorce, z mislijo usmerjamo način in možnost našega delovanja, čeprav je takole v grobem težko vse do potankosti napisati, a če bi poenostavil, tudi bolezen, ljubezen in podobna egova orodja so samo zaradi naše misli in našega programiranja miselnih vzorcev.

Informacije univerzunma so za nas nepomembne in brez teže, dokler ne ustvarimo nekega vzorca, ki je že v univerzumu, takrat to informacijo dobimo, ker se primerja z našo, takrat šele aktiviramo to informacijo. To je v bistvu tudi tako imenovana telepatija, ki se razlaga prek različnih ideologij, vendar je v resnici samo ta, ki sem jo opisal. Primer - pomislimo, da bomo poklicali po telefonu Francko, zapisali smo ta vzorec, ta se je takoj primerjal z vzorcem v univerzumu, ker ima Francka informacijo, da jo lahko nekdo pokliče, tudi pomisli, da jo že nekaj časa nisem klical in takrat ji zazvoni telefon … ali primer uroštva, čarovništva, simbolov in podobno, dokler mi v to ne verjamemo, dokler tega za nas ni, tudi ničesar ne sprejemamo in nihče nam nič ne more, kakor hitro nekdo v to začne verjeti, se mu naenkrat začne dogajati cel kup neprijetnosti v zvezi s tem, ker je s svojim vzorcem strahu pred nečim tudi ustvaril pogoj, da se mu enaki ali podobni vzorci primerjajo … se mu to začne limati … tretji primer, če srečate psa in se ga ne bojite, vam ne bo ničesar storil, pa če je še tako hud po naravi, kakor hitro boste pokazali, da se ga bojite, vas bo pa napadel … še in še bi lahko naštevali. Primerov, ki se nam prav vsak dan dogajajo, je nešteto.

Tudi bolezni in ostale odvisnosti so v resnici samo naši vzorci, prav vedno je bolezen odpravljena, če najdemo vzrok bolezni, seveda če v tem času niso nastale že prevelike škode na naših organih (takrat mora poseči vmes serviser – zdravnik). Vzroki za to so različni, lahko nekdo hoče biti bolan, ker drugače ni dovolj v centru pozornosti, mogoče nekdo mora biti, da spozna neko resnico, ki jo mora predelati, a vse to je v našem nezavednem delu, to so naši vzorci, ki se zapisujejo prav vseskozi našega življenja in ki predstavljajo našo pot, tako imenovano karmično pot. Prav pri ozaveščanju, kjer je največkrat prisotna bolečina (poleg strahu najmočnejše orodje ega, zato da premišljujemo), lahko telesna ali pa duševna, pa ogromno naredimo na naši resnici in tako dodajamo nakaj našega v skupno inteligenco. Kako mi to ozaveščamo, prek kakih poti, lahko preko božanstev, meditacij, načina prehranjevanja ali pa samo prek edine resnice, verjeti v nekaj. Če verjamem in v sebi čutim, da sem zdrav, bom zdrav tudi ostal, takoj ko se bom bal, da zbolim, sem tudi kandidat za bolezen. Moj strah pred boleznijo bo napravil blokado, ta blokada bo porušila ravnovesje v naših energetskih stanjih in že smo v »zosu«, ker se energije ne bodo več pretvarjale in potekale tako, kot je sprogramirano, mi smo nekaj svojega sprogramirali in kar ni več v razmerju plus minus, črno belo, akcija reakcija.

Da bi preveč ne drobil posameznih vej te resnice, namerno nisem pisal o načinu shranjevanja informacij (v vodne kristale, ustvarjanje back upov in podobno), hotel sem samo v osnovi prikazati, kako to v resnici funkcionira, kako jaz to razumem in tudi veliko ostalih, ki se s tem ukvarjajo, saj nenazadnje sem se prav pri njih učil.

Tako bi na kratko in preprosto opisal, kako jaz razumem vesolje in nas v njem.

Tomaz

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, Tomaz, ce se ti da in ce zelis, lahko objavis to tud na LNM:

http://www.lunin.net/Magazin/

Deluje forumski nick in geslo, vendar se moras vseen najprej prijavit.

:palec: :vio:

ma ne vem, če hočeš ti pripni, sam mislim, da bi moral za magazin bolj podrobno razčlenit posamezne trditve..to je samo splošen poged, okviren, v nejm se skriva cel kup resnic, od stanetove soli, kristalov, do miselnih vzorcev, skaratka skoraj vse kar se tu pogovarjamo.....

ves kaj, smiselno je nenazadnje zato, ker lohk pol sam urejas, popravljas in vse.

Pa tud - v bistvu imam raje, da je avtor sam avtor objave.

Sicer zgoraj pise avtor objave je urednistvo, ves pa kako znamo bit povrsni.

Sem ze delala veckrat to, da sem jaz gor dajala, pa sem morala pol tud jaz popravke vnasat in imet skratka se ful dela s tem, tako da imam raje, da vsakdo sam objavlja in pedena pol tisto.

Lahko pa napises potem bolj tko, razclenjeno, kot pravis...

se nam nikamor ne mudi, sam se mi je zdelo interesantno...

Je bolj vidno tud pa tko, se ne izgubljas pol v desetinah strani kar enih solat, balasta, ampak imas pac lepo sam clanek...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>)

… tretji primer, če srečate  psa in se ga ne bojite, vam ne  bo ničesar storil, pa če  je še tako hud  po naravi, kakor hitro boste  pokazali, da se ga bojite, vas bo pa  napadel …

Če verjamem in v sebi čutim, da sem zdrav, bom zdrav tudi ostal, takoj ko se bom bal, da zbolim, sem tudi kandidat za bolezen. Moj strah pred boleznijo bo napravil blokado, ta blokada bo porušila ravnovesje v naših energetskih stanjih in že smo v »zosu«, ker  se  energije ne bodo več pretvarjale in potekale tako, kot  je sprogramirano, mi smo nekaj svojega  sprogramirali in kar  ni več v razmerju plus minus, črno belo, akcija reakcija.

Tako bi na  kratko in preprosto opisal, kako jaz razumem vesolje in nas v njem.

Tomaz

:palec:

tole sem si najprej zapomnila, sedaj moram it pa še enkrat brat... s psom je čisto res, ker kot otrok se psov nisem bala in vsi so bili prijazni, čistovsakega psa sem pobožala... sedaj se je kar naenkrt pojavil strah in glej ga zlomka vsi se neki repenčijo ravno name, pa naj nas bo tam več, ne vsak bo najprej prišel do mene... uf, se moram znebit tega... aja še ena zadeva, skoz sem imela filing da bom enkrat padla po stopnicah, tko ful znan filing brez strahu, no in ko sem res, nimam s tem več problemov. kar se bolezni tiče se pa popolnoma strinjam, sem enkrat rekla prijateljici - tko zdej mam pa te bolezni dost, ne rabim je več in stvar se je začela izboljševat - kot da bi pestovala tisto bolezen in jo gojila v sebi...

xwizardx

V mladostnem občutenju življenjskega erosa sem raziskujoče sprejemljiva za nove

hedonske dotike, za rahlo drhtava srečevanja, za izmenjavo energij... Vse to

je del umetnosti živega, je poezija, ki ni le v besedah... Blizu mi je

svoboda, širina duha, neutesnjenost, blizu mi je nenavadno in izstopajoče,

drugačno, morda. Blizu eros, blizu bogastvo občutenja. Sveta se dotikam v

subtilne, v občutene smeri, tudi temne, saj so vtkane v resnico o svetlobi. Ne

vem, če prav hote iščem, bolj najdevam, srečujem, objemam živo, se čudim, ko

me preplavlja tisti vseobsežni eros, ko na primer tkem besede z nekom....… Glej, že

v tem je hedonstvo, v slasti dotika skozi teh nekaj ..... črk! in vse to je zapisano v univerzumu... x:Xx

xloveyx xegox xyiyax xhypnox

• 1 month later...

ne, pol se ni nic 'zgodil'...

mogoce Tomaz zdaj 'cmari' svoj clanek, ga pedenca, se mu zdi da manjka se mal majaroncka al cesa... pa tko... da se ni cist kuhano, ker noce, da bi spet bilo prevec al dente... pa tko...

xDDx

ne vem no, mal razmisljam sam...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pozabil po moje ziher ni...

morda ma sam 'druga posla'...

so le pocitnice in tko...

ampak fajn da si spomnila... :)

ribe vcas rabmo mal pusha...

(Tomaz je -tud- Riba). :vio:

Picasso

Univerzum deluje :2src: jaz vem, da deluje xsrcx

Imam, kar potrebujem, naredim, navade, iz želoda zraste hrast, močnejša je misel, bolj razburkano je življenje. Misli so stvari! Vsaka misel ima svoje posledice: nič ni tjavdan: valovanje misli je nevidno. Energetski ritem okrog mene = pozitivnost misli. Ogibam se slabih misli. Namenoma mislim pozitivno. Slikam si veličastne podobe. Govorim si najlepše besede. Znana vaja: lep, vpliven in močan... Sem duh tega časa v 3. tisočletju. Sem magnet za druge. Dobra misel je magnet. Vse, kar je okrog nas, je nekomu prineslo premoženje: mize, avto, hiša (stavba), računalnik, obleka... – karkoli je, lahko prinaša milijone! Na milijone je razsvetljenih načinov, da si pridobimo denar... S samospremembo spreminjam, preobražam človeštvo in okolje. xsrcx x;)x

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Pred kratkim me je prijatel prosil za kratek opis mojega pogleda na to tematiko ...

Moje razumevanje vesolja

Zame je vesolje, kosmos, ali tako imenovani univerzum, banka podatkov, ki se v določenih pogojih spremeni v časovno materialno obliko.

Te pretvorbe se udejanjajo tako (v primeru človeka), da vzpostavimo pogoj za našim kemično električnem stanjem, da se odprejo poti iz nevronskih mrež tudi do teh informacij.

Da bi preveč ne drobil posameznih vej te resnice, namerno nisem pisal o načinu shranjevanja informacij (v vodne kristale, ustvarjanje back upov in podobno), hotel sem samo v osnovi prikazati, kako to v resnici funkcionira, kako jaz to razumem in tudi veliko ostalih, ki se s tem ukvarjajo, saj nenazadnje sem se prav pri njih učil.

Tomaz

O čem vse človek ne razmišlja al dobi idejo,čez čas pa spozna da je nekdo drug

to tud napisal oz. naredil...

ne vem al sm to kje prebral al kwa,,,

možgani so tako narejeni da duša lahko komunicira z bogom,,,

bog pa preko njih zazna vse kar duša misli in čuti...

blagor ubogim na umu,kajti njihovo bo nebeško kraljevstvo

e tega pa ne razumem,,, :o|o:

lp

Peter Russell OD ZNANOSTI DO BOGA ful dobra stvar.

O čem vse človek ne razmišlja al dobi idejo,čez čas pa spozna da je nekdo drug

možgani so tako narejeni da duša lahko komunicira z bogom,,,

bog pa preko njih zazna vse kar duša misli in čuti...

lp

Peter Russell OD ZNANOSTI DO BOGA ful dobra stvar.

nekaj tošk je pomembnih, pa dobiš odgovor tud na to

1. dejstvo je, da funkcioniramo po nkem programu, ki nas upravlja (delovanje naših telesnih organov)

2. da je naš program samo nek podprogram vesoljnega programa....

3. da obstaja kolektivna zavest

4. da se naša zavest sestoji iz treh sklopov, nezavednega časovnega, nezavednega nečasovnega (ki je istočasno tudi del skupne zavesti)in zavestnega.

5. da je duša samo neka datoteka v kateri je program za razvoj jaza

6. da vse to poteka preko našega lastnega procesorja, kar je v povezavi z nami seveda.

7. da naši možgani delujejo predvsem programsko informativno, kjer se vsak nevron preko multipleksa nevronskih mreš, ki so zgrajeni preko lovk nevronov, dostopni prav do vsakega nevrona

8. da te povezave potekajo podobno, kot pri digitalnih povezavah, v kombinaciji z registri (tako kot je bilo včasih v centralah "metakonta")

9 da preko začasnih "back upov" gradimo svojo bazo podatkov, ki jo obdelujemo in samo obdelano tudi dodamo v skupno znanje

10. da smo na tem svetu z nalogo plemenitenja skupne pameti

sem dost o tem razmišljal in viš kwa je za na zmeda ratala,,,

zgornja slikca za razmišljanje o delovanju naših možganov:

na spletu jih je velik pa se mi ne da iskat.

lp

NAPAKA V PROGRAMU :vragec:

ja sej maš prav...k še dolg ne bomo vedli tok okol tega, da b tud bolj koristno lahko ponucal

blagor vam k razumete,,,

• 3 weeks later...

Moje razumevanje vesolja

Možgani so v grobem v treh funkcijah, zavedni del do kake 7 % kapacitete in nezavedni del, kjer je tudi tretji del (po funkciji), odpiranje poti do univerzuma.

V zavednem delu imamo toliko pomnilnika in tako uravnan program, da lahko normalno uporabljamo naše fumkcije telesa, da znamo živeti in da lahko delujemo v tem času, čeprav so vse te funkcije upravljane iz nezavednega dela, v bistvu samo razmišljamo, na osnovi naših misli ustvarjamo kemične pogoje, spreminjamo elektrolite v nas in s tem tudi napetosti našega galvanskega člena.

Prav ta napetost je pa tista, ki nam spreminja polprevodniške kristale na posameznih lovkah nevronov v prevodne tudi v drugo smer.

Naši možgani so sestavljeni iz nevronov, ki prek svojih lovk sestavljajo posamezne nevronske mreže v ravninah, v bistvu je pod določenimi pogoji prav vsak nevron lahko povezan s katerim koli v možganih. Nek multiplexs, podobno kot v telefonskih centralah, kjer vsak naročnik lahko dostopa do katerega koli drugega. Dolga lovka (simpsa) nevrona ima fukcijo multiplexa zunanjih nevronskih mrež in kvantnih pretvorb, medtem ko krajše lovke nevrona sestavljajo interne mreže. Vsak nevron naj bi imel (če to primerjamo v računalniškem sistemu) informacijo enega bita. Dejstvo je, da so te informacije v bitni obliki, torej se tudi pojavljajo kot digitalne, samo s prisotnostjo (1) ali neprisotnostjo (0), v kakem točnem zaporedju še ni določeno, verjetno pa podobno kot v 32 kanalnem sistemu, vsaj vse do sedaj znane meritve in analize so tako pokazale, mogoče je tudi to, da se je razvil tak sistem računalniškega prenosa informacij (ATM), samo udejanjanje že prisotne informacije od preje, ker verjetno tako ti prenosi potekajo. Prepričan sem, da v računalništvu uporabljamo samo nekaj znanja, kar se v nas in kosmosu dogaja vsezkozi le, da še ne vemo dovolj, da bi tako popoln sistem tudi obvladali.

Sami z načinom odraščanja, od informacije, ki smo jo dobili ob pretvorbi ob našem rojstvu, od ostalih parametrov, ki so nas spremljali v našem odraščanju, pač razmišljamo in delujemo na naši ravni, te naše zavestne misli ustvarjajo določene pogoje, ki tudi kreirajo izmenjavo podatkov iz zavednega v nezavedno in obratno. V nezavednem delu pač ustvarjamo neke tako imenovane miselne vzorce, ki se med sabo vseskozi primerjajo in ko izoblikujejo nek uporaben vzorec tudi primerjajo (vmes se pretvorijo v kvantno informacijo) s podobno ali isto informacijo v kosmosu. Tako se tudi informacije v univerzumu plemenitijo in to je tudi takoimenovana evolucija, razvoj, napredek, skratka namen naše biti v tem času in na tem svetu, v tej materialnočasovni obliki.

Sami smo del vesoljnega (računalniškega) programa, s tem da imamo vsak svoj podprogramček, ki dopolnjuje osnovnega. Prav naš podprogramček pa je tako sprogramiran, da odlično delujejo prav vse funkcije, ki so povezane z našimi organi, okoljem in ostalim, prav ti programčki nas tudi vodijo v sprejemanje in uporabljanje pretvorjenih energij v časovno materialno obliko.

Zame je osnova našega upravljanja in pa sprejemanje in nenazadnje tudi nadgradnjo tega programa, samo naša misel, prav vse se dogaja zaradi misli.

Z mislijo ustvarjamo miselne vzorce, z mislijo usmerjamo način in možnost našega delovanja, čeprav je takole v grobem težko vse do potankosti napisati, a če bi poenostavil, tudi bolezen, ljubezen in podobna egova orodja so samo zaradi naše misli in našega programiranja miselnih vzorcev.

Informacije univerzunma so za nas nepomembne in brez teže, dokler ne ustvarimo nekega vzorca, ki je že v univerzumu, takrat to informacijo dobimo, ker se primerja z našo, takrat šele aktiviramo to informacijo. To je v bistvu tudi tako imenovana telepatija, ki se razlaga prek različnih ideologij, vendar je v resnici samo ta, ki sem jo opisal. Primer - pomislimo, da bomo poklicali po telefonu Francko, zapisali smo ta vzorec, ta se je takoj primerjal z vzorcem v univerzumu, ker ima Francka informacijo, da jo lahko nekdo pokliče, tudi pomisli, da jo že nekaj časa nisem klical in takrat ji zazvoni telefon … ali primer uroštva, čarovništva, simbolov in podobno, dokler mi v to ne verjamemo, dokler tega za nas ni, tudi ničesar ne sprejemamo in nihče nam nič ne more, kakor hitro nekdo v to začne verjeti, se mu naenkrat začne dogajati cel kup neprijetnosti v zvezi s tem, ker je s svojim vzorcem strahu pred nečim tudi ustvaril pogoj, da se mu enaki ali podobni vzorci primerjajo … se mu to začne limati … tretji primer, če srečate psa in se ga ne bojite, vam ne bo ničesar storil, pa če je še tako hud po naravi, kakor hitro boste pokazali, da se ga bojite, vas bo pa napadel … še in še bi lahko naštevali. Primerov, ki se nam prav vsak dan dogajajo, je nešteto.

Tudi bolezni in ostale odvisnosti so v resnici samo naši vzorci, prav vedno je bolezen odpravljena, če najdemo vzrok bolezni, seveda če v tem času niso nastale že prevelike škode na naših organih (takrat mora poseči vmes serviser – zdravnik). Vzroki za to so različni, lahko nekdo hoče biti bolan, ker drugače ni dovolj v centru pozornosti, mogoče nekdo mora biti, da spozna neko resnico, ki jo mora predelati, a vse to je v našem nezavednem delu, to so naši vzorci, ki se zapisujejo prav vseskozi našega življenja in ki predstavljajo našo pot, tako imenovano karmično pot. Prav pri ozaveščanju, kjer je največkrat prisotna bolečina (poleg strahu najmočnejše orodje ega, zato da premišljujemo), lahko telesna ali pa duševna, pa ogromno naredimo na naši resnici in tako dodajamo nakaj našega v skupno inteligenco. Kako mi to ozaveščamo, prek kakih poti, lahko preko božanstev, meditacij, načina prehranjevanja ali pa samo prek edine resnice, verjeti v nekaj. Če verjamem in v sebi čutim, da sem zdrav, bom zdrav tudi ostal, takoj ko se bom bal, da zbolim, sem tudi kandidat za bolezen. Moj strah pred boleznijo bo napravil blokado, ta blokada bo porušila ravnovesje v naših energetskih stanjih in že smo v »zosu«, ker se energije ne bodo več pretvarjale in potekale tako, kot je sprogramirano, mi smo nekaj svojega sprogramirali in kar ni več v razmerju plus minus, črno belo, akcija reakcija.

Tomaz

spet te citiram,,,

spregovori o demetru.

lp

• 2 months later...

in

vesolje je v meni tako kot jaz v njem

hm

tkole bom rekla, ze veliko filozofij sem napisala in vedno na koncu sem prisla do preprostosti

misli ? no pa jih nadzorujte ce jih lahko ... lahko nadzorujete svetlobo?

Dejstvo o misli me je ozavestilo, ko sem se kot laik zacela spontano jih preizkusati. VEDNO so se uresnicile. Edino kar je je da mora biti namen samo

dober za vse nas. Itak je bumerang, tako da ce posiljas grde misli spako nazaj dobis :)...in prow je tako

velike sanje malega vesolcka

nekaj tošk je pomembnih, pa dobiš odgovor tud na to

1. dejstvo je, da funkcioniramo po nkem programu, ki nas upravlja (delovanje naših telesnih organov)

2. da je naš program samo nek podprogram vesoljnega programa....

3. da obstaja kolektivna zavest

4. da se naša zavest sestoji iz treh sklopov, nezavednega časovnega, nezavednega nečasovnega (ki je istočasno tudi del skupne zavesti)in zavestnega.

5. da je duša samo neka datoteka v kateri je program za razvoj jaza

6. da vse to poteka preko našega lastnega procesorja, kar je v povezavi z nami seveda.

7. da naši možgani delujejo predvsem programsko informativno, kjer se vsak nevron preko multipleksa nevronskih mreš, ki so zgrajeni preko lovk nevronov, dostopni prav do vsakega nevrona

8. da te povezave potekajo podobno, kot pri digitalnih povezavah, v kombinaciji z registri (tako kot je bilo včasih v centralah "metakonta")

9 da preko začasnih "back upov" gradimo svojo bazo podatkov, ki jo obdelujemo in samo obdelano tudi dodamo v skupno znanje

10. da smo na tem svetu z nalogo plemenitenja skupne pameti

Saj z nekaterimi stvarmi se strinjam s tabo, ampak kako si upaš trditi, da so to dejstva? :inocent: x;)x

Saj z nekaterimi stvarmi se strinjam s tabo, ampak kako si upaš trditi, da so to dejstva? :inocent: x;)x

Velika večina tega, kar sem napisal je dokazljivo, izmerjivo. Čeprav se veliko ukvarjam okol tega, nisem jaz to poštudiral, za to imam premalo znanja in podlage, a karkoli sem deloval v tem, mi to potrjuje, torej zame je dejstvo, za nekoga drugega fantastika, za tretjega pa kaj drugega, kar pa prav gotovo ni nič narobe...Vsak razume tako kot mora razumeti na svoji poti in primerno nivoju razumevanja....meni tak način razlage da ogovore na kar nekaj vprašanj, veliko jih je pa takih, ki sploh nočejo tega vedet in raje uberejo božanske razlage istega, vsi pa gremo proti istemu cilju ...

se enkrat bom rekla in vprasala

znate nadzorovat svetlobo????

carried away by the moon light shadow

-....

vse je v bazi

ena je

ioubesc

velike sanje malega vesolcka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...