El Nino 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 poslušam nekaj takega zdaj od Sri Chinmoya pa tak nice je ane, na jogi uporabljamo to kdaj pa kdaj ob meditaciji, pa me zanima če poznate kako tako "skupino" ki proizvaja tako glasbo, kakšne naslove pa to? Zanima me tudi, če in kako uporabljate glasbo v duhovne namene...? ommmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Od Sai Babe Gayatri mantraJe fino tudi za čiščenje prostorov. Včasih imam filing, da je v mojem stanovanju prava gužva. En kup entitet, nekih čudnih duhov mora bit , pa takrat vklopim kaj takega, pa tudi, če me čaka naporen dan, si tako naberem energijo, predvsem pa kot da bi spila eno dozo optimizma, sam po mojem to pomaga tud zato, ker še sama pojem zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 enako Ali pa Golden voice of the God Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 marsikatera glasba je lahko duhovna, ni nujno da je avtor kšn znan duhovnež al kaj..... važno je koliko smo pripravljeni poslušati sam kšn techno pa najbrž res ni pod to rubriko......... trenutno mam shakuhachi od Yoshikazu Fujimota.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Sem mal pobrskala. Pachelbel - Forever by the Sea (šum morja, vetra, pa lepa muska), Across the Universe -tuki tud pojejo (fuuul lepo), Mozart - ta je pa čist tko, če rabim kej v zvezi s študijem - je dobr pred učenjem al pa kakšnim umetniškim ustvarjanjemIn kot pravi ironmonkey, da je vsaka glasba lahko duhovna, prilagam še U2, Enya, Dido in Cranberries. In seveda obvezno zraven petje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 petje al pa instrumentalna, ni tok bistvo......važno da je izvajalec naredu to s srcem, kot bi rekli Kodo - japonski bobni in flavteDidgeridoo - za bolj ekstremne občutkearabski pop/rock - tud ni slabogregorijanski korali - no to je pa res samo občasno pa še kitajska, južnoameriška, pa seveda afriški bobni...... skratka, pisano Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jaz mam doma BUDDHA & BONSAI, mi zelo paše - za jogo in meditacijo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sem slišal en odlomek enkrat ja - kr lepa muzika Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 da zdej js to naložim pa stestiram... bom poročal za vsako od tistih k sem naložil kako je kaj vplivalo na meditacijo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Suhceni, ti kitaro špilaš.......probi dobit Meditaion for guitar.... .....iz neke zbirke "Esoteric". Če ne dobiš, pa te zanima, pa jav kam ti pošljem, če ga češ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ob tehle uran - pluton scenah, mi najbolj sede 'STORM' od Vanesse Mae Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 men zelo prijetna je musika od oshota. kar ogromno jo je, baje je celo sam igral na glasbila..če zanima koga didgaridu vairanta izvajatelj - adam plack - to mi je ena od najboljših skupin..ene kitajske dobre zadeve od - oliver shanti -... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 vaseduva.....osho je olosh :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Suhceni, ti kitaro špilaš.......probi dobit Meditaion for guitar.... .....iz neke zbirke "Esoteric". Če ne dobiš, pa te zanima, pa jav kam ti pošljem, če ga češ. za kero kitaro - klasično?js mam Perezovo doma original španska maš kake note al kaj? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 budha bar je tut fajn,tko dvigne te Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 *ENIGMA: Love sensuality devotion*DEEP FOREST: Deep forest, Boheme, Comparsa*ERA: Voices calling you*GABRIELLE ROTH: Endless Wave, Stillpoint Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> vaseduva.....osho je olosh :xx!: zlomk :xx!:olosh? kak za koga,.. men ma čisto cool musike..morda nisi čul tapravih? res pa je, da obstaja nekje 20-30 CD-jov.. pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Kamal (zvok morja, kitov, delfinov)EraK Sridhar & K Shivakumar ShringarVoices of the real worldMillenniaAdiemusYanniNative American dream (Indijanska glasba; določeni komadi te odpeljejo pa - pa)Prem Joshua - Secret of the WindIn seveda Enigma; s tem se je začelo. Meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 men pa z južnoameriškimi quenami in charangom.....te tud odpelje pa pa proti nebu..... pol se je pa nabirala "eksotika" - kmal sm pristal pri vzhodni aziji kjer sm še zdej xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa z južnoameriškimi quenami in charangom.....te tud odpelje pa pa proti nebu..... pol se je pa nabirala "eksotika" - kmal sm pristal pri vzhodni aziji kjer sm še zdej xsmx xsmx Ali imaš še kaj prostora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali imaš še kaj prostora? za kaj to misliš, če mam kej prostora....? xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nymphya 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Zelo dobra je klasična glasba. Na cd-ju Lovers concerto so take mile in prijazne pesmi(najbolj mi še ugaja pesem die Moldau).Drugače pa so dobre skupine še:EnigmaApocalypticaGregoriansHmm in en cd: Gregorian chants for meditationSicer pa poslušaš kaj ti leže v uho in tako meni predvsem ugajajo melodije heavy metala ali rocka. Citiraj Never lived or wanted immortality Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 če je komu všeč indijska glasba ozr. zvok sitara in bobnov - tabla, naj poišče si enega baje najpriljubnega izvajalca v indiji RAVI SHANKARsam imam nekaj njegovih cd-jev in morm rečt da mi je to do zdaj najboljša glasba za vsakršnokoli počutje,.. tukaj še je tud ena zlo dobera indijska grupa INSPIRATION - INDIA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 mislm...che zhe hochte nativno musko...pol ne serite z newage elektronkoNUSRET FATEH ALI KHAN....recimo je chist kul brez sranjskih primesi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislm...che zhe hochte nativno musko...pol ne serite z newage elektronkoNUSRET FATEH ALI KHAN....recimo je chist kul brez sranjskih primesi zlomk ma tu te nekapiram kaj češ poveat.o kaki newage muzki ga ti bluziš - kera muzka je to, vsaj eno znano skupino povej.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.