Vrba 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ... Citiraj Den Sinnen kannst du dann vertrauen, nichts falsches lassen sie dich schauen,wenn dein Verstand dich wach erhält--*** zavest pozdravlja podzavest *** Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Slavko Gorenc je drugače eden pacient, ki bluzi o pravilno zaklanih živalih. Meddrugim. Ima pa se za naj naj znanstvenika. Mene ni prepričal. Več pa si preberi tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 fino, rachek, da si to dodal. jaz se strinjam z vrbo, bi rada tudi sama vec informacij. zadnje case slisim od ljudi levo in desno, da so sli sem ali tja, k nekomu, ki jim je karmo ocistil, ali pa k nekomu, ki jim astralno telo ocisti, pa to pa uno... ne vem, osebno sem zelo skepticna, se mi ne zdi, da je to nek drive-through-cistilni servis, kjer lahko kar prides, se ocistis in odides. zanimivo je tudi, da vecina teh ljudi ne dobi skoraj nobene, vcasih tudi res prav nobene informacije o tem, kaj se sploh dogaja, zakaj...?meni je malo mimo, da mi nekdo po telefonu razlozi ( na primer):da si zacaran, imas nad sabo dva uroka in eno prekletstvo, da te bo ze na dalec pozdravil inda je boljse, ce nic o tem ne ves. (to je primer ene moje prijateljice). ????!!!!!!! mislim, da so ljudje resnicno naivni, po drugi strani pa: kje pa najdes koga, ki je res OK? kako to ves?kako bi clovek pazil nase, da ne pade v kako sekto ali kako blesavo skupino izkoriscevalcev?ker se po moje zgodi mimogrede, da prides v stik, ko se zaves (ce) je pa po moje potrebno dosti dela, da prides spet k sebi. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ne bodte naivni, ljudje, prosim...Vsakrsna ociscenja etc opravljajte sami, ucite se duhovnosti, ucite se meditacije.Preko meditacije si lahko ocistite vsa energetska telesa, pojdite na Reiki, kar vam pac sede... Ne pa se pustit nekim "kvazi magom", ker taksni ljudje znajo se 10x bolj izpasti taksni, kot si vi zelite, da bi bli. Mnogo sposobnosti deluje na osnovi naivnosti, in se da zelo dobro izkoriscat. Nekater znajo zelo dobro. Sicer pa krscanstvo je ista smet. Kratkorocno ti daje obcutek dobrega, duhovnega, nasprotnega zlu, s tem pa manipulira mnozice, poudarja patriarhizem (se nikol nism vidu boga v obliki zenske, ali karsnega koli angela, ceprav je zenska osnova narave, ljubezni in magije)Ti znajo se bolj. Sploh pa po tolko letih prevladanja, redko kdo se vidi, kaksne mreze svinjarije in prikrivanja se pletejo cez to religijo. Js bi tkole reku: posvetite se naravi in neodvisnim energijam, zivite Svoje zivljenje (ne pod vplivom krscanstva in njegovih okov in zapora duse), razmisljajte pozitivno,mogoce preberite kaksno knjigo o naravi (ali lazji magiji povezani z naravo). L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ej, p!sces, sej ni treba na tak način čez krščanstvo govort (smet?). S tem kažeš svoj odnos do drugačnih, pa tudi neznanje. Cerkev je pa tudi po mojem mnenju precej precej zašla, bolje da sploh ne bi obstajala kot taka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jaz sem enkrat slišal za neko sekto na eni klepetalnici samo se sedaj ne spomnim. Imeli so tudi svojo stran na netu. En mi je mal razlagal. Saj mi ne bi bilo tako čudno, ča mi ne bi povedal, da nase dajo eno skledo polžev in potem meditirajo na strah pred polži. Ta metoda se mi je zdela zalo čudna. Tako, da sm posumil da je v sekti. Mogoče se motim ampak takšna meditacija je men mal tko ... Kako se pa znebiš straha pred letenjem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 greš v avion pa meditiraš? ja sekt se mi zdi da je ful in folk je premalo obveščen in potem lahko izkoriščajo mlade in nevedne. no samo na srečo lahko danes na internetu res veliko najdeš in se izogneš kšnim res groznim posledicam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Sebastjan, priznam, mam malce negativen odnos, ceprav bi mogu bit nevtralen. Ce pogledas samo jezusove nauke in te zadeve, dejansko izvirajo iz Indije in spadajo bolj v one vode. Tko da tole ko pravjo, da Cerkev vse zaserje (saj je res), je prav TO ubistvu krscanstvo. Zato ostajam pr tem. Jezus pa po moji logiki nebi smel sodit sem notri, ker ga odobravam in ga vedno bom. (upam)Krscanstvo je pa patriarhalna religija ki posredno zatira zenske, kar se mi pa gabi. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 *sam vskocim - Vrba, a je namenoma v Zdravju tole?se mi ne zdi glih primerno, ce se pa tebi oz. vam, je pa kul.mislim da govorimo splosneje, bi komot bilo tud v aktualno ali kaj si mislimo o... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 No saj vem, ti v glavnem v forumu zdravje 'operiras' , pa si zato avtomaticno apc odprla kar v forumu najbrz, brez da bi razmisljala o tem, v katerem forumu tocno je to.Bom dala v kaj si mislimo. tele vmesne poste pa pol zbrisem, ker ne bodo mel zveze, da ne bo kdo debelo gledal pa blo kaksnih problemov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 a tle v tej temi tud kej manjka al se mi samo zdi? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ja, to sem namenoma citirala..,. prvega posta v temi namrec ne mores brisat. praznega pa tud ne pustit, ker te program ne spusti skozi, pa so tko vecinoma v teh primerih 3 pikice (ker mislim da tud sam ena ni dovolj, da bi te skoz spustil).. sem videla ze prej da je ful tega... pa vseen nsiem mogla zakljucit prehitro. ko pa sem urejala forum zdravje, pa sem vidla, KOLK tega manjka!!!!totalna skoda je narejena temam, v bistvu... :||| mal me je pa tud zato (se dodatno) zmotilo, ker se je s taksno samozavestjo vselej nastopalo... pol pa sniki sistematicen izbris... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 sam pismu,zakaj vse to brisanje. zdej zgleda kr neki,sploh ne ves kdo je komu odgovarjal in na kaj je odgovarjal,tema v prazno.brezveze,res. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 mislim da vem zakaj.....vse vec clanov je kritiziral tale nacin, 'vsevedni', pa ne prevec... hm, strpen... pa so zacel to vse bolj glasno govort, pa je zgleda tud sama postekala, da ni kul...potem pa ji je blo zoprno priznat - ker bi morala drugace se kazat, ne bi bla na mestu pol vsa ta samozavest.... natancno zato sem tud rekla prej v oni drugi temi, da dvomim da bo kaj drugace - kajti ce nekdo ne prizna svojih napak in jih nikoli ni, tud ko smo ze na javno dajali, ne vidim razloga, zakaj bi nenadoma se cist spremenil... ker ce si brisal poste, pomeni da so bili napaka pac. napak pa ne delamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim da vem zakaj.....vse vec clanov je kritiziral tale nacin, 'vsevedni', pa ne prevec... hm, strpen... pa so zacel to vse bolj glasno govort, pa je zgleda tud sama postekala, da ni kul...potem pa ji je blo zoprno priznat - ker bi morala drugace se kazat, ne bi bla na mestu pol vsa ta samozavest.... natancno zato sem tud rekla prej v oni drugi temi, da dvomim da bo kaj drugace - kajti ce nekdo ne prizna svojih napak in jih nikoli ni, tud ko smo ze na javno dajali, ne vidim razloga, zakaj bi nenadoma se cist spremenil... ker ce si brisal poste, pomeni da so bili napaka pac. napak pa ne delamo. sej tko sem tud jaz razmisljala takrat ,ko si bila na dopustu,ker je bil en njen post res hud, sem komi cakala ,da pridem naslednji dan v sluzbo,da ga citiram in analiziram...ker je bil res tu mach.pol pa pridem na lnf in vidim ,da unga posta ni vec mi je bilo kr zal,ker sem prav hotela ga pretolmachit in ziher ne bi mogla se ven zvlec,sam je pac bilo zbrisano in ona je trdila,da ji nekdo brise poste.pol je pa nekdo un dan napisal,da naj bo hepi,da je boljse zanjo da je zbrisano najbrzh ego nagaja pri priznanjih napak.ene bo ego pokopal po moje,ker to je ze huda oblika tistega hotenja, izgledati samozavesten....na vsak nacin dokazat svoj prav,pol pa ugotovi ,da nima.ce bi clovek stal za svojimi besedami,bi jih znal zagovarjati,tudi ce ugotovi,da se je zmotil.ocitno je za nekatere to katastrofa,da bi priznali.trd oreh in s takimi ljudmi je tezko komunicirati,ker spreminjajo svoj delezh v komunikaciji,tko da pol zgleda kot da debatirash s svojim duhom,pa se skregas se in izpades psihopat z namisljeno debato,pa she pocutit bi se moral manjsega od nje.ne ,ne nau slo to tko po moje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ocitno je za nekatere to katastrofa,da bi priznali.trd oreh in s takimi ljudmi je tezko komunicirati,ker spreminjajo svoj delezh v komunikaciji,tko da pol zgleda kot da debatirash s svojim duhom,pa se skregas se in izpades psihopat z namisljeno debato...zlo dobr si to povedala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sekte vodijo ljudje ki niso v ravnovesju sami s seboj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Sekte že po svojem obnašanju sami sebi pljuvajo v skledo. Zagovarjajo ne vem kakšno medsebojno enakost, v praksi pa so najbolj netoleratni in uporabljajo metode "pranja možganov". Sekte so netolerantne do kakršnikoli drugačnega mišljenja, kar pomeni da so že po defaultu nestrpni, sekte so smrt za napredek človeštva, sekte so raznorazne mrežni marketingi!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Sekte so the best Se sam mal hecam, a mi lahko kdo pove kaj je sploh definicija sekte? So vse sekte zaprte in samozadostne ali se nekatere vklučujejo v družbeno okolje? Kdaj in kje se prične ločnica med sekto in religijo? Kakšne so razlike med kulti in sektami? Pa še kej, če veste kaj zanimivega o tem. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 zakaj že the best? sekta- verska skupnost, ki se je odcepila od kake že utrjene verske skupnosti, cerkve, ločina sektašiti- navadno slabšalno, zastopati skrajna doktrinarna stališča v svoji skupini, organizaciji , zlasti poltični.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Meni se zdi, da je bistvo sekte to, da ima navrh eno karizmatično osebnost, ki ji moraš biti privržen, ji sledit in vsekakor te prepričajo, da do "boga" ali energije lahko prideš le preko nje. Postaneš odvisen, slepo poslušaš in ne veš več realno za kaj gre.... Bistvo sekte je ponavadi ravno v tej osebi- da rabi svoje "podanike", ki so odvisni od nje. Najbolj žalostno je to, da tudi v skupinah in sektah, kkjer imajo lahko čisto pametne življenjske nauke, postanejo ljudje tako odvisni, da taistih naukov sploh ne znajo živeti, ko stopijo ven v vsakdanje življenje. IN hodijo in hodijo leta in leta in se jim ne zgodi noben tapravi "premik", zaradi česar so v prvi vrsti sploh šli tja. Pred mnogo leti sem hodila na avtogeni trening v pionirski dom, bili smo super skupina in po koncu tečaja (ko smo izvedli pod vodstvom inštruktorja zaključni fenomenalni "sprehod" v naravo v alfa stanju) smo na vsak način hoteli, da bi se še dobivali enkrat tedensko ali vsaj mesečno.... Meditacija je bila vodena in tako enkratna, da je bila kot droga in mi bi še.... inštruktor se nam je zdel super, mi bi ga kar še poslušali......Človek pa je bil šolan medicinec in psihiater in nam je lepo rekel, da prva stvar "teh stvari" je, da se niti slučajno ne navežeš na svojega učitelja, inštruktorja, mentorja in da nam to polaga v dušo. Še sploh če je človek v stiski, se to kaj hitro zgodi.Vsak lahko najde stik z energijo, bogom ... sam, se spravi v alfo sam... in to je pristni kontakt (čeprav roko na srce- energije so dejansko mnogo večje, če meditiraš v ustrezni skupini). Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ta vaš učitelj, psihiater je eden od redkih, ki ve s čim se ukvarja ter se zelo dobro zaveda reakcij in obnašanja ljudi. Profesionalno, svaka čast. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Sekte - a tle ni gunga smajlija k kozla Pranje možganov - ne hvala! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta vaš učitelj, psihiater je eden od redkih, ki ve s čim se ukvarja ter se zelo dobro zaveda reakcij in obnašanja ljudi. Profesionalno, svaka čast. Ja, seveda. BIl je mladi zdravnik / medicinec, delal je pri Milčinskem, imeli smo tudi literaturo od Milčinskega.....Delal je torej profesionalno- kot zdravnik in imel samo tečaje- verjetno jih danes nima več- to je bilo dolgo nazaj- skoraj 20 let.Prve avtogene treninge so imeli v SLO za paciente v depresiji, pod stresom itd,,, na polikliniki na Njegoševi. Za "nepaciente" pa so jih imeli prvič na Pioniorskem domu par let (preden se je to skomercializiralo inpričelo bolj služit) Ampak spomnim se, da bi takrat takoj "padla" na to, da se še dobivamo, ker je bilo božansko. Sami mi potem še zelo dolgo ni uspelo priti v takšno stanje- res pa je, da nisem kaj pridno trenirala... In kar predstavljam si, kako tako lahko razni guruji in voditelji pridobijo svoje pripadnike. Ko si enkrat bolj v štosu in vidiš, da lahko delaš "v povezavi" sam, te ne potegne več v kakšno takšno kozlarijo oziroma greš pravočasno ven. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.