Ajda3 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Muči me in grize in kljub razmišljanju in seciranju možnih variant o upravičenosti mojega mozganja sama ne najdem racionalnega odgovora. Tako sem se odločila, da dam tega mojega črva v črno luknjo.Mogoče bom še koga pozvala h komentarju. Mogoče ima še kdo podobne probleme/izkušnje o tem. Nekaj časa je že, ko sem spoznala fanta preko interneta. Bi rekla da štima med nama. Jaz ga imam rada, mu to pokažem in tudi on. O tem sem prepričana. Ni vse v besedah, ki so med dvema, so dejanja, ki dokazujejo.In kar me pri vsem tem moti je .... INTERNET. Še vedno hodi na tiste spletne strani, kjer sva se midva našla. Še vedno ima aktiven oglas za iskanje.Jaz sem svojega "zamrznila".In ko sem mu to med vrsticami nekako dala na znanje, da nisem ravno navdušena nad tem, mi je povedal da ni nič, da je zgolj klepet, znanstva od prej. Vem, vsi smo krvavi pod kožo, vsak je sebičen po svoje. Ampak ... ali kljub temu človek čuti potrebo še po tem, ko najde nekoga, ki ga ima rad in s katerim si želi skupne prihodnosti. Jaz te potrebe po dodatnem iskanju ne čutim, ker se želim v tej zvezi maksimalno potruditi in ji dati možnost. Pekli me to, da sem v nedeljo šla od njega na pot 200 km do doma. In ko sem prispela domov, sem videla, da se je takoj po mojem odhodu prijavil na splet. Ne vem kaj si naj mislim, kako si naj to razlagam. Naj se ne obremenjujem s tem, se pogovorim in mu povem kaj me "pesti" ali pa pač pustim stvar tako, kot je. Če omenim, da nisva več rosnih let, da sva oba že krepko čez trideset in da si oba želiva resne zveze in da bom jaz tista, ki bom svoje življenje zasukala za 80%, ker bom šla k njemu. Naj ostane to v tej črni luknji. Malo mi je lažje. ajda3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Si našla človeka v njem, ali ostaja internetni prijatelj? Po povedanembi si upal trditi da!, a vedi, da živiš lahko življenje le s človekom, kite sprejema in ki ti daje, ja, tudi zaupanje! Internetni prijatelj ti tegane more dati, če pa misliš drugače, bodi močna, ker trenutek resnicevedno nastopi!Razmišljal sem samo. Tebi želim, da je natsal človek iz tvojega internetnega prijatelja!!! P.s.: Odvisnost v ugodju medmrežja je pa jako zoprna stvar, pomni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mislim, da je v vsai vezi zelo pomembno zaupanje. ča mu verjameš, mu tudi zaupaš. torej, če pravi, da so to stara znanstva, ki temeljijo na prijateljstvu, potem tak ni panike, a ne??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Po moje je res samo prijateljsko....na tem forumu je tudi kar nekaj zvez, pa vseeno še pokomentiraš kakšno slikico, poveš nekomu, da je sexi in s tem ne misliš nič slabega....če ti je rekel, da je samo prijateljsko, mu verjemi, prvič, ko se bo to izkazalo za neresnično, pa spokaj stran. Na žalost mu boš mogla zaupat, čeprav te to moti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ajda, če mu že zdaj ne zaupaš... lej, jaz sem svojga moža spoznala na LF, on nič več ne pride (no že takrat je bolj gost bil), jaz pa kar visim tu, pa ne, ker bi koga iskala, ampak ker mi je fajn. In ker si zaupava, si ne teživa zaradi tega, ne sumiva in si ne delava problemov iz nič.srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Hvala bogu da se pogovarja in dela kar mu pase.To se nikakor ne pomeni, da tipu ni 0 do tebe. Vedno mora pri cloveku ostati individualna polovica in ona, ki jo delis.Individualna pa zajema stalni nacin zivljenja, ki ti ustreza, kjer se pocutis dobro. Ce tega ti, in ce se oseba 100% preda drugi osebi, zgubi del sebe in posledice so nepredstavljive: 1) novi stil zivljenja in celotna prilagodotev v prvih mescih ustreza, ker ga slepi zaljubljenost, ko se zaljubljenost prelevi v Ljubezen, clovek ugotavlja, da je vsak dan malce bolj nesrecen kot je bil vcasih, ceprav ima punco ki jo ljubi in ona njega.Njegovo razpolozenje se slabsa iz dneva v dan - a neopazno, cez nakej let pa se skregata zarad banalne stvari (kar je se prevec prevec zanano v nasi druzbi) in se razideta. 2) ponavadi moras racunati, da punca nebo stalna.. vsaj kot moznost vzames, in kaj bos potem, ko gresta narazen? Nimas vec svojega zivljenja, neznas sam ziveti ker si se 100% prilagodil njenemu - samomor. (tudi precej znano pri nas) 3) te slabe izkusnje te naredijo depresivnega in crnogleedga in so avtomatsko vsi nadaljni odnosi in zveze tezavne, clok je zamorjen, ce sumi, da ga punca hoce "spremenit" (ceprav mogoce NOCE) postane agresiven, se ne pusti...To je se vecja jeba. Zato razmisli.... Ali ti je lepo ob njem? Da?Ali se ti posveti, ko sta skupaj? Da?Ali si egoisticna in zelis, da KO TEBE NI ZRAVEN, obupuje in pise depresivne ljubezenske pesmi in caka na tvoj novi prihod? DA? 3. vprasanje dobro premisli.Ce ti prva dva nista dovolj, bos slabo shajala v zivljenju n odnosih. Srecno! L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 zanimivo.sama nimam teh izkusenj,se nikoli nisem nasla nekoga na internetu,zato ti tezko kaj povem o takih obcutkih.sama se zezam bolj tu na lnf,na drugih netih pa ne.poznam pa par ljudi ,ki jih mucijo enake misi kot tebe in so se ravno tako spoznali prek interneta.nekatere zgodbe so zastrasujoce,nekatere pa super ljubezenske.tezko je vedeti.moj stric se je pri 55-ih naprimer locil,spoznal drugo zensko prek neta in se z njo porocil in zdaj skup zivita ze nekaj let.medtem,ko je znanka spoznala tipa,bila z njim skor tri leta in potem ,ko sta zacela razmisljati ,da se on preseli k njej ,je sele zvedela,da ima tip ze zeno,s katero zivi in se ene par ljubic. nikoli ne vesh...odgovor pa itak tichi sam v tebi,tvoji obcutki ti bodo ze povedali.sicer se jaz na tvojem mestu recimo ne bi sekirala zarad tega kar on pise po netu drugim.to ni nic takega.je pa res ,da ne mores vedeti kaj on dela 200km stran od tebe ,ko te ni zraven.upam,da se iskreno pogovorita glede tega in da je tip vsaj toliko fer ,kot si ti in ti vrne iskrenost. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ja jaz sem tudi tako razumela...da je straneh, kjer folk isce partnerje. Vseeno menim, da je pa med forumu in zenitnimi pagei razlika. Sam lahko je pa tudi tako, da je pac fant spoznal ljudi tam gor, s katerimi zeli ostati v stiku in pac klepetajo, kar v bistvu nima nobene veze s tabo. Do tebe pac cuti ljubezen... Drugace pa jaz ne razumem, zakaj takih stvari ne uprasate direktno. Ker se bojite, da bo prislo do konflikta? Ne vem no...vprasaj ga madona!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Cist odvisno zakaj uporabljas forum in strani.Js jih nredkokdaj v te namene, kot so namenjene. Ce bi bil prijavljen na taksn forum kot je on, nebi biu zarad tega namena, da si najdem punco. Zgolj zaradi trenutne zabave.Ni vse v vasih dojemanjih.. Najbolj pa moras sama vedet, deklica, ce cutis, da na ta nacin, ko se s tabo meni, samo zadovoljuje razne potrebe po zabavi in socialnih stikih, za kj resnega mu je pa vseen, pa razmisl kaj hoces. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cist odvisno zakaj uporabljas forum in strani.Js jih nredkokdaj v te namene, kot so namenjene. Ce bi bil prijavljen na taksn forum kot je on, nebi biu zarad tega namena, da si najdem punco. Zgolj zaradi trenutne zabave.Ni vse v vasih dojemanjih.. Najbolj pa moras sama vedet, deklica, ce cutis, da na ta nacin, ko se s tabo meni, samo zadovoljuje razne potrebe po zabavi in socialnih stikih, za kj resnega mu je pa vseen, pa razmisl kaj hoces. L.ja,poznam punco ,ki bluzi po forumih,chatih ipd.,pa je porochena s froci,ampak manjka ji pozornost od mozha-tako pravi in pol spletkari po internetu,pa nikoli nic ne naredi zares.se pa zmeni vse zhivo,pol pa odjebe.pashe ji sam ,da jo nekdo recimo muti.dost je takih ,ki sam potrebujejo oziroma hocejo slisat dolocene besede,pa jim sploh ni vazno od koga.mozh od te zhenske je enkrat vdrl v njena os.sporocila in cist popizdil.....kr neki Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda3 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 Da, berem vaše komentarje. Hvala vam ! Vsakemu posebej! Vsak človek je individuum zase in vsak ima nekaj svojega, nek svet, kamor se umakne, pobegne občasno. Tudi jaz ga imam. Tečem in še kaj. Ampak mislim, da vseeno ni primerjave s tem, kar dela moj prijatelj. Sama sem zelo odprta in tolerantna v odnosih, samo sedaj tole, tole pa me je ... hm, kako naj se izrazim ... prizadelo.Obstajajo različni forumi in klepetalnice; tudi jaz jih obiskujem s čisto drugega vzgiba - najdem odgovore na svoja vprašanja, kaj novega zvem. Konec koncev je izobraževanje na spletu nekaj čisto normalnega. Dvomim pa, da če je nekdo logiran na spletih za osebne stike, da želi vedeti kaj novega o npr. medicini ... Življenje je prekleto resna stvar in odnosi med ljudmi zelo skomplicirani. Jaz počenjam stvari, za katere prevzemam odgovornost za njihovo početje in nekaj podobnega pričakujem tudi od tistih, s katerimi sem v stikih na različnih nivojih funkcioniranja. Sem mogoče preveč posesivna? Da, verjetno da sem! Verjamem pa, da je poštenost in dialog edini pravi način za nekaj, kar si vsi želimo in ne samo želimo ZASLUŽIMO. Nekako se mi ne zdi vredno iti se igric z nekom, da bi na koncu ostala prazna in prizadeta. Nič se ne da na silo in če stvari na začetku niso postavljene tako, da bi se lahko nadgrajevale, če so laži, nezaupanje, skrivanje, potem, potem .... Lep pozdrav vsem,Ajda3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Hallo Ajda3! Sam tole bom reku, k so drug že ostali. Če hoče kero pofukat,jo bo z internetom al pa brez. Pa da novš misnla, da to laufa sam na tistih straneh. Poznam kr neki cvetk k po normalnih forumih fuk išejo in ga tud dobijo,zravn pa še velko mero spoštovanja in občudvanja, k so tok dobre in radodarne. Tipi se pa potrudmo, kaj se neb,če pa tko nice držijo nogce narazn in prosjo za še! Sam če te ma rd,ga to nov zmotl, pa tud fuk je fuk, lubezen pa neki druzga. kaj čmo če beybe tega ne štekate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 JUHUHU BRUHUHUče ste tipi taki,kao fukam kr eno,ljubim pa tebe.to je kr eno opravičvanje egota in kar je še huj pol ste kao še bl zadovolni k ste hudi dedci ne rečm,da so vsi taki,sam tole je ceu polom zameeni bi res fukal k zajcibejbe smo sam neumne,k se podrejamo temu sranju oz. podrejajo.če bi ble bejbe pametne pa se ne pustile izkoriščat od moških in pustit,da taki idioti skačejo po njih. ajda3 zaupaj intuiciji,k se bos pogovarjala z njim pa poslušaj ga s srcem,sam ne pozabit nase.pa ne se podrejat zarad strahu,da ti čas beži.zase si ga morš največ vzet. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hmm.... meni se pa ne zdi, da se punce v večini pustijo izkoriščat....jaz mislim...hmm....da ma palca vedno 2 konca noben te v nič ne sili (no...pustimo zdaj ekstremne situacije...) ma lepo se je prek neta zacopat...lepo za določen čas ja...pol pa ni več tako lepo... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tyna_loves_Fabo 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Evo lej...js ti tkole pove. Tud js sm enga tipa prek neta spoznala. Sicer je od moje frendice frend ...ampak se nkol ne vidva, pa se mava useen rada no...uglavnm, če je tip pošten ti povem, da ti bo sam povedu kako je....reč mu direktno kaj te muč - če bo pa užaljen pa prov, briga te SEJ JE NA EN NAČIN TUD ON TEBE !!! Resno sej sta dost stara d se loh pogovorita !! papa & velik sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ajda.. obsedenost od neta, forumov.. al kakorkoli ze recemo temu spletu komuniciranja, je verjetno kot droga. No, jaz je nisem probala, sem pa zato nekaksna odvisnica od cigaret in vem kaj je to zasvojenost. Zasvojenosti s obiskovanjem raznih forumov pa sem se nacrtno odrekla. tako da zabluzim samo med sluzbo... uf, da me sef vidi... torej. tudi jaz sem spoznala nekoga prek nekega foruma.. v zacetku samo cveke, nato osebno spoznanstvo, nato sem se noro zaljubila vanj.. On ? On pa ne.. No , to je ze druga zgodba. Torej, prekinila sem forumiranje pod prvotnim nick-om in si nadela drugega. Enkrat sem se zagovorila, da imam drug nick. Na vsak nacin ga je hotel vedeti.. ga nisem povedala. Ne razumem, da hoce nekdo to vedeti. saj to ni nic prvoc zanimivo in drugic, je to moja osebna zadeva... Pa sploh ni slo za kaksnem love-forum.. cisto nek obicajen. Tudi mene ne bi zanimalo (oziroma bi se probala ne obremenjevati) s tem ali partner bluzi ali ne po forumih .. Torej Ajda , pozabi na njegovo sodelovanje po teh forumih.. ce te ima rad, se se vedno lahko zabava .. in ti mu tega ne bos mogla prepreciti , kot mu ne bos mogla prepreciti , da te ne bi varal v "real-life" .. saj ves, virtualnost je lahko prav zabavna zadevica.. Kar se pa triple X-a tice... misko, misko, ce mislis, da so samo zenske radodajke, kaj ste sele moski, ki vse sprejmete :xx!: :xx!: ... Samo vsak sprejemnik ni dober, da ves Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lynna 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz pa mislim, Ajda3, da sama veš odgovore na vprašanja, ki se pojavljajo v tebi. Vprašanje je v moči in priznanju.Težko se komentira stvari pri katerih te ni zraven. Sama najbolje veš kako sta se spoznala, kako dobro se poznata, njegov način življenja, komuniciranja,... Če pogovor ne pride v poštev, je stvar mogoče le slabša.In..besede se naj se ne kažejo s pomeni, naj bodo jasne.Končno..odločitev je samo tvoja! LP, Lynna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.