Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=25"][b]Napoved za 25. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. junij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Obeta se nam očitno spet bolj naporen teden.....res so vsi nemirni, razdražljivi... Hvala za napoved, Marsa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No, ponedeljek smo že preživeli.. Thx za tole Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 ja, tecen teden in nasponan, ja, pondeljk smo ze rpeziveli, no vidis za ta del je pa se boljs, ce je v tork - je prej konc tedna! Groznega... Bomo ze, kaj pa cmo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 [quote name='lia' date='21. Jun 2005 ob 13:56'][post="480050"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]res smo razdražljivi danes bi sam še bombardirala [/quote] tud jst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 oooo super! vse to že poznamo. smo že privajeni? hm...kakor kdaj, vsaj če sebe pogledam. definitivno najboljša ideja: zaposlit se. tud odstranjevanje pajčevin al podobne "nesnage" dobro dene. preskušeno v praksi dans se mi zdi kr ok dan...mogoče bo že jutri na vrsti ...me bo pa to leto definitivno nečesa naučilo: vedno bolj znam cenit vsak trenutek, ko sem ok....pa čeprav je pol lahko spet tri dni šit....no, tudi to je nekaj marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Men je pa ta tedn do zdele d'best...tale merkur v raku pa res seka!!! Neverjetn iz kaxnih globin prodrejo na plano debelo preziveti fragmenti, ki se v popolni odsotnosti racia prestrikajo z trenutno aktualnimi fragmenti v nenadkriljive "aha" momente... kokr bi mi On osebno posiljal na zemljo plonkce za vprasanja na testu zivljenja! Yes Sir, I can boogie but I need a certain song... God is a DJ!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 heh, ti s en model, samsy! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Thx, Marsa saj ni tako hudo, še en teden za 'pregurat', proti zoprnijam smo pa itak že utrjeni (što ne ubija, jača) pri meni še kar traja obdobje navideznega mirovanja... nič posebnega dogaja, kot da sem v enem kokonu ali kaj takega, samo zdi se mi, da ko bom enkrat prilezla ven, ne bo nič več, kot je bilo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 uau...in spet bo en nov metulj men je pa vse smešno danes...ne morem pomagat...do zdej nisem opazla, da bi mela luna v raku kdaj tak efekt name....mogoče zato k je polna, pa solsticij al kaj jaz vem....trenutno zabavno skratka.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 [color="purple"]Zaradi prisotnosti Saturna bomo razmišljali o težkih temah in tudi ne bomo preveč pozitivnih pogledov… Obremenjevali se bomo s težavami, vse se nam bo zdelo veliko hujše in težje rešljivo kot je/bo v resnici.[/color] zadnje čase sem tko ekspert da se mi zdi vse veliko hujše.... [color="purple"]Tudi Pluton v neprilagojenem aspektu tule ne bo preveč spodbudno pomagal, pač pa bo povzročil še dodatne dvome in tudi zatikanja in blokade. Ničesar ne počnimo na silo, ne izsiljujmo potekov dogodkov![/color] zadnji stavek zlata vreden [color="purple"]Tudi sicer bomo spet vse zelo močno in tudi telesno doživljali; vznemirjeni bomo in prenapeti, nenehno tik pred eksplozijo. Umirjajmo se s pozitivnimi afirmacijami in z umirjeno glasbo in eteričnimi olji, zelo dobra terapija pa je - poleg športa (pazimo na poškodbe!!) - tudi delo. [/color] hvala Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ...no, k se je že začel po napovedi, razdraženo ipd. upam, da se bo po napovedi tud končal......eterična olja, masaža, močna tud telesna doživljanja pa tko..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 jaz tud nisem rpevec kul, Selene, ce te to kaj potolazhi. * Mick! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 vas kaj potolaži, da tut jaz nisem preveč kul uff, pa je res zoprno ful sem zahtevna do ljudi, preveč jim sesujem v faco, niti malo obzirna nisem... napetost, razdražljivost, same take... Marsa, thx za tvoje napovedi, mi RES pomagajo...včeraj sem se parkrat ustavila, ko sem se spomnila na napoved, sem takoj spustila iz rok, naj plava samo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='astra' date='22. Jun 2005 ob 08:28'][post="480850"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Marsa, thx za tvoje napovedi, mi RES pomagajo...[/quote] Astra. , thanx, se posebej ker itak tud sama ze to vidis in ves. Jaz tud sikam pa taka sem... cinicna, pa vse mi gre na jetra, po drugi strani pa kar nekak uzivam v tem... mah, pluton! ce mi kaj zmrda sceno, mi jo pluton cist vedno, ampak vedno!!! Neptun? ah, aja, nic hudga, kaksne solze zjutraj, preciscenje, smo ze ok in imamo lepe oci. Pluton pa, do konca in naprej, do globin najglobljih in se dlje. Fak. Pa vrtam, vrtam nekaj v globine, le stezka plavajoco ribo vklopim, sem sam 150tonsko sidro, ki drvi v globocine direkt na dno. sam k sreci ma to sidro feder, da ko trescim ob dno, da sem zelo hitro pol spet na povrsju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Kolk bom vesela ko bo tale teden mimo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ma jz sem pa vse neki zmedena... drugač mi je čist kul teden za enkrat... sam v sebi sem mal nemirna. pa sem se odločila, da bom spet začela mal risat. bom se zdele spokala materjal nabavt. rabm eno fajn sproščanje spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='Marsa' date='22. Jun 2005 ob 10:14']Pluton pa, do konca in naprej, do globin najglobljih in se dlje. Fak. Pa vrtam, vrtam nekaj v globine, le stezka plavajoco ribo vklopim, sem sam 150tonsko sidro, ki drvi v globocine direkt na dno. sam k sreci ma to sidro feder, da ko trescim ob dno, da sem zelo hitro pol spet na povrsju. [/quote] No, tole pa tudi meni počne, direkt na dno. Pa že tako se mi vozi čez jupitra v 4. hiši, v opoziciji z luno v 10. Marsa, samo, jaz nimam ribe, da bi jo vklopila Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 O. glej jo! jah, vklopi pol strelca, dvojcka, karkoli tacga!!! sam ne pa tega sidra se obtezit s saturnom in kakim rakom recimo... strelc lohk ribi podobno, no ne podobno, sam tko - se da.. izstrelis puscico proti gladini nazaj navzgor (ko si pac na dnu )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Mah, ja, saj se mi zdi, da me vseeno dvojčkov mars zraven lune, pa moj lev -sonce in zraven uran (čeprav v 12.), pa merkur v 11.(lev), nekako držijo gor. Še posebej pa sem to ugotovila včeraj, ko smo sedeli s prijatelji ob jezeru, ob ogromni oranžni luni in ugotavljali, so taki trenutki posebej dragoceni. Ne komentiram velikokrat, preberem pa vedno in ugotavljam tvojo pronicljivost vedno znova Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 O! Lepo... Thanx! ja, saj ne mroes za vsak stavek priletet pa ne vem kaj zganjat. saj jaz tud velikrat nic ne komentiram, pa cetudi se recimo kje ful zabavam ali stirnjam ali ne strinjam... sam pac ne padem not.. Je fajn, ko se oglasis vsake tolk vseen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 čist tu mač je vse v raku mene ta čustva čist izmučjo... pa še ščip... ma sej se še dobr držim... sam nobenga se mi ne da vidt... kr zaprem se vase... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='aiwa' date='22. Jun 2005 ob 17:16'][post="481310"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]čist tu mač je vse v raku mene ta čustva čist izmučjo... pa še ščip... ma sej se še dobr držim... sam nobenga se mi ne da vidt... kr zaprem se vase... [/quote] se cist pod vse tole podpisem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Marsa, kolk si dobro napisala, kako dela tale Pluton... Mi hudič ni dal miru, sem MORALA riniti globoko, pa še mal, pa še mal... ...zdaj je ok, si mislim, da je še dobro, da se včasih takole razpuca, drugače se vleče kot jara kača... Samo pluton da tut pravi vpogled, nobene zamegljene situacije...in to je treba izkoristiti ... hja, kaj jamrate čez planete v raku, si predstavljate, kako se počutimo MI, ki jih imamo vedno tam... ufff, je sekalo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='astra' date='22. Jun 2005 ob 17:32'][post="481321"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] hja, kaj jamrate čez planete v raku, si predstavljate, kako se počutimo MI, ki jih imamo vedno tam... [/quote] ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.