aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 mah morte bit že navajeni če jih mate zmeri tam.. al se zmeri tko počutite? no sej hvala bogu če sem se že zaprla v to sobo... sem vsaj kej koristnega nardila... sem začela ustvarjat... ful mi paše risat... sam sem že kr mal zadeta od vseh hlapov aja... mogoče je pa to razlog, da se bolš počutim kok časa bo sploh zdej to v raku trajal? ok sonce en mesec... kaj pa merkur? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 se skor moram pofockat v tejle sceni, keneda (cist po kevdru sem rila dva dni, pa taka globokoumna razpredanja ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 jaz tud, sam cist preciscenje... dons bla tko bad (al je blo to vceraj, dnevi norijo, divjajo, trenutki pa se lohk ustavljajo do nezavesti), da cist bad skratka. do dna. bukvalno. ampak pol... sem se pa sama seb zazdela smesna... in da kaj?? In tko. no pol sem se sla pa kar kopat... mal vode sem sam rabla... in se dobr! zdaj sem pa vsa preciscena in ok, nekak poduhovljena... po drugi strani pa se tamle prenajedam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='Amis' date='22. Jun 2005 ob 00:05'][post="480716"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]uau...in spet bo en nov metulj [/quote] sam da ne bo vešča sočustvujem z vsemi, ki vas mučijo planeti ej, folk, smo že sredi tedna... še malo, pa bo nova napoved mene pa danes vsaj spet malo drži, da tudi kaj komentiram ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='coccinelle' date='22. Jun 2005 ob 20:24'][post="481448"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... še malo, pa bo nova napoved[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 [quote name='Marsa' date='22. Jun 2005 ob 21:30'][post="481455"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] [/quote] [color="yellow"]izvini, bilo je namerno...mal žleht dans[/color] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 se nekaj cuti prihajajoca konjunkcija merkurja, venere in saturna, anede ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 [quote name='Mateja' date='24. Jun 2005 ob 21:04'][post="483386"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]se nekaj cuti prihajajoca konjunkcija merkurja, venere in saturna, anede ... [/quote] Kako se to čuti in kaj pomeni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ... zna bit najprej se Luna konj. Neptun (kaj vem, recimo, kaksna taksna, kot: 'kaj je resnicno?') in kot bi Merkur malo premikal pogled Saturna... nekak kot: 'morda je tole resnicno samo, dokler verjamem, da je?'... okej, morda imam samo jaz tak obcutek, cutim, da bi se lahko 'odprlo' nekaj novega, da je 'lazje, lepse, boljse' blizje in bolj dostopno, kot sem zadnje case dozivljala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 [quote name='Mateja' date='24. Jun 2005 ob 22:22'][post="483536"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] 'morda je tole resnicno samo, dokler verjamem, da je?'... okej, morda imam samo jaz tak obcutek, cutim, da bi se lahko 'odprlo' nekaj novega, da je 'lazje, lepse, boljse' blizje in bolj dostopno, kot sem zadnje case dozivljala [/quote] In to bo čez en teden, ja? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 niti ne funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 [quote name='Mateja' date='24. Jun 2005 ob 23:22'][post="483536"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... 'morda je tole resnicno samo, dokler verjamem, da je?'[/quote] a da to nisem potem jaz pogruntala da so to planeti uštimal, jst pa tko ponosna nase, da sem osvojila eno pomembno lekcijo življenja Mateja drži se in mama tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 hvala lia za nasvet ... selene, zate funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 [quote name='Mateja' date='24. Jun 2005 ob 22:22'][post="483536"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... zna bit najprej se Luna konj. Neptun (kaj vem, recimo, kaksna taksna, kot: 'kaj je resnicno?') in kot bi Merkur malo premikal pogled Saturna... nekak kot: 'morda je tole resnicno samo, dokler verjamem, da je?'... okej, morda imam samo jaz tak obcutek, cutim, da bi se lahko 'odprlo' nekaj novega, da je 'lazje, lepse, boljse' blizje in bolj dostopno, kot sem zadnje case dozivljala [/quote] ful dobr povedala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 eh ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 ja nic, kao folk se ze 'veseli' nove napovedi, jaz pa cist vroco glavo zadenfano... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 heh, , ocitno sem res, ker jo vseen glih pisem... kaj pa cem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 sem vedla da bos kaj tacga napisal in - imas prav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 yessss, napisala okostje!!!!!!!!! (*v bistvu bi slo lohk ze skoz, sam moram se second look, pa nasvet je bolj bogi oz. ga sploh se ni, mislim nasveta, zdaj so sam ugotovitve, kere vse shtale... )... Hvala Boby! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Marsa pa ti veš, da je danes šele sobota? Da se nisi malo zmotila? Saj ne, ti kar Hitro še za en teden naprej napiši, boš naslednji vikend fraj Kaj pravi okostje? Bo žur v prihodnjem tednu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 jah, tudi... a sem diplomatska or what!! [quote]Kaj pravi okostje?[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 [quote name='Marsa' date='25. Jun 2005 ob 15:23'][post="483860"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jah, tudi... a sem diplomatska or what!! [/quote] Ha ha Najboljša si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 **** Tud Nasvet ze pod streho!!! Yes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.