Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 vseen se ne dam gor, morda mi kaj vmes pade v glavo (ker pol ko je gor nocem vec dodajat pa spreminjat). Ampak jutri zvecer bo definitivno gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 japajade nch ne verjamem, dokler ne vidm marsa je pa caaaaaaaricaaaaaaaaaaaa.......................aaaa zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 [quote name='aakhut' date='25. Jun 2005 ob 17:21'][post="483917"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] japajade nch ne verjamem, dokler ne vidm [/quote] saj mas prav, men ni nic za verjet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 bemu....ches pa zhenska zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 [quote name='Marsa' date='25. Jun 2005 ob 16:37'][post="483871"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Tud Nasvet ze pod streho!!! Yes! [/quote] *dons se merkur, venera in saturn drenjajo na 27 st rakca funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 kuko vsi veselo prčakujemo napoved za drug teden... zdej prov MORE bit dobra spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Kje je zdaj Marsa z novo napovedjo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Odplavala? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Verjetno je zato že včeraj napoved napisala Malo se ji tudi kolca zdaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 [quote name='Melodie' date='26. Jun 2005 ob 22:52'][post="484785"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Kje je zdaj Marsa z novo napovedjo? [/quote] Ce ni obvestila na forumu, ni receno, da napovedi ni gor... saj ne rabite s foruma gor hodit, saj je z osrednje strani. skratka, napoved je gor od vceraj, 22:40. (*v forum pa se mi ni dal pisat). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ampak obvestilo je v eni drugi temi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 v forum pisem zarad sebe pa da mam 'dokaz', da je bila tedaj pa tedaj gor. sam zato. forumovci v bistvu napoved najmanj berete (vendar pa najvec komentirate). Point je jasno, da se pojavi na LN. Mislim itak je bedast, da prek forumske teme hodte gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.