Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ka ma pa to zdej z men zveze a s gdaj ud mene kak citat zaslediv Tu nikoli, le v kakšnh fotkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislis varianto povej mi 5 razlogov zakaj je saharin skodljiv, jaz bom pa za vsak razlog nasel nek primer preko katerega ne bom dokazal nicesar v zvezi s skodljivostjo saharina, samo ce bo primera dobra mi bodo ljudje itak verjeli??? Stane to ni moj nivo... lahko pa greva skakat gumitwist!! Ti povej le en pameten razlog, zakaj bi namesto sladkorja naj človek užival saharin. Pa pusti vojno in Hitlerja, ko sladkorja ni bilo.Danes, v Sloveniji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js ga res ne vidim....pa k za vsako tumarijo najdem vsej en pameten razlog.....tule ga pa ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti povej le en pameten razlog, zakaj bi namesto sladkorja naj človek užival saharin. Pa pusti vojno in Hitlerja, ko sladkorja ni bilo.Danes, v Sloveniji. Povej mi en pameten in predvsem UTEMELJEN razlog zakaj ga ne bi?? Drugace pa:Ne vsebuje nic Kcal, a ti daje obcutek sladkosti(ce ti tako pac pase) in je v primerjavi z ostalimi alternativami povsem primerljive skodljivosti(sladkor etc.). @Todika: Dej kapo si poprav gor..nc cudnga da nic ne vidis! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Todika: Dej kapo si poprav gor..nc cudnga da nic ne vidis! azdej bi pa zlobn rad biv al kaj k ti prov ne damo to evo je en razlog zakaj ne umetnih sladil nisi se na tapravo spravu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povej mi en pameten in predvsem UTEMELJEN razlog zakaj ga ne bi??Zato, ker si že mat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ajde sstane....ka je zde z unim fotkam si se kr kr francoza naredu zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Od dame sem pa rade volje matiran... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Od dame sem pa rade volje matiran... Točno to sem tudi mislil. Todika ima mozeg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ajde sstane....ka je zde z unim fotkam si se kr kr francoza naredu zdejJa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hm, zanimivo razmisljas... toda vprasaj kitajce, ki so najstevilcnejsi na svetu, kaj je tam glavno: alternativa ali medicina? no, ali pa kar poglejmo povprecje svetovnega prebivalstva kaj uporablja: alternativo ali medicino? kdo je bolj zdrav: sodobni clovek z medicino, ali ves napolrazviti in nerazviti svet z predvsem alternativno medicino? sorry, toda tako tko ti razmislja vecina zavedenega sodobnega sveta, ki nasede propagandi medijev in farmacevtskih lobijem! pa brez zamere prosim, ker hocem le poudart drug pogled. in tudi fajn, da si napisala, da sem jaz lahko moje napisal.. -----------Jaz mislim, da če bi se npr. zdravniki ravnali po instinktu, ne pa po znanstvenih raziskavah, pol bi večina pacientov umrlo... Tak da, kljub temu, da se mi zdijo te alternativne stvari po eni strani čist fajn (nekatere stvari se dajo tud uporabit, sam vsega tud ne, ravno zarad tega, ker ni blo tolk podkreplejn z raziskavami, ap so marsikje ful falil...), je vseen sodobna medicina na prvem mestu, vse ostalo pa mal zraven za razvajanje, ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja djedi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, zanimivo razmisljas... toda vprasaj kitajce, ki so najstevilcnejsi na svetu, kaj je tam glavno: alternativa ali medicina? no, ali pa kar poglejmo povprecje svetovnega prebivalstva kaj uporablja: alternativo ali medicino? kdo je bolj zdrav: sodobni clovek z medicino, ali ves napolrazviti in nerazviti svet z predvsem alternativno medicino? sorry, toda tako tko ti razmislja vecina zavedenega sodobnega sveta, ki nasede propagandi medijev in farmacevtskih lobijem! pa brez zamere prosim, ker hocem le poudart drug pogled. in tudi fajn, da si napisala, da sem jaz lahko moje napisal.. -----------To kdo je pa bolj zdrav pa ti ne moreš ocenjevat po številu prebivalcev, prej bi lahk rekel, da več seksajo , al so pa bolj poldni, najbolj logičen razlog je pa ta, da verjetno ne uporabljajo tolk kontracepcije. Pa verjetno tud majo drugač glede splava narejen... Sicer pa Kitajska ne spada med najbolj razvite države, ampak med države v razvoju, za te je značilno večje število prebivalcev, pa tud velik več bolezni je razširjenih. Ne vem, a pol tud gledate na ostala živila kaj vsebujejo not, ker aspartam ni sam v umetnih sladilih, je tud v kakih tabletah pa še marsikje. Taka panika glede ene snovi, v bistvu je v človeškem telesu čist vsaka snov, ki če bi je bilo preveč bi bila smrtonosna. Me prav zanima kaj pol sploh jeste, po mojem se večina baše s hamburgerji, picami pa pomfrijem... BTW tud pregreta maščioba povzroča raka, pa če ne paziš na vnos antioksidantov, itd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Tocno!! vse imamo ze vsebi. Razlika med nami je le v tem, da ima nekdo mocnejsi IMUNSKI SISTEM kakor kdo drug. In ravno v tem je POINT!!Zakaj nekdo zboli in nekdo ne, pa zvita v istem okolju, med istimi ljudmi, ipd... ravno zaradi mocnejsega imunskega sistema. No, vec o imunskem sistemu, pa je ze odprta kaka tema tule... Hocem rec, da veliko bolezni ipd... nosimo v sebi tako ali tako, le da zaradi mocenga imunskega sistema ne pridejo na povrsje! kar se tice pa kitajcev pa tako se tudi strinjam.. le da se vedno so pomoje v povprecju bolj zdravi kot razviti svet in uporabljajo predvsem tradicionlano kitajsko medicino! Kaj jemo... si lahko deloma pogledas v temo "kaj bomo danes jedli" (neki tacga).sicer pa sam uzivam izdelke podjetja GOH, nekaj Herbalife in nekaj drugih proizvajalcev. Osebno menim, da clovek ne potrebuje veliko hrane, temvec zdravo CELOSTNO zivljenje! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 V bistvu govoriti o "mocnem" imunskem sistemu ni tko zlo smiselno, kokr govorit o kompatibilnem z okoljem... to se mi zdi bistvena razlika.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sladilo aspartam veliko ljudi podjetje prov sprašuje za mnenje o sladilu aspartam ali je škodljivo ali ne. Vendar o tem ne dajejo izjav, bi pa radi opozorili na veliko količino nasprotujočih si mnenj in poročil o aspartamu, ki so objavljeni na internetu. omenjajo samo eno objavo, ki je relativno nova iz oktobra 2005: ta govori da je italijanska fundacija "European Ramazzini Foundation for Cancer Research iz Bologna" naredila teste na več kot 1800 podganah, in rezultati kažejo, da se z uživanjem aspartama poveča riziko pri raku na ledvicah in tumornih obolenjih v glavi. že julija 2005 so pri podganah ž. spola atestirali signifikantno povečanje primerov leukemije in limfomov. in to že pri količinah aspartama, ki so zelo podobne tistim, ki jih vsak človek lahko zaužije če pije napitke ki ne vsebujejo sladkorja. proti temu poročilu se zelo branijo proizvajalci, po poročanju časopisa "Guardian". In poudarjajo, da pa obstaja stotine drugih poročil, ki pa so pozitivna.... nekaj povezav je spodaj: ...prispeval moj frend! ko, mi je prevedel iz enega teksta, ki ga je poslala firma, ki trzi dodatke prehrani. http://www.tu-berlin.de/www/software/hoax/aspartam.shtmlhttp://de.wikipedia.org/wiki/Aspartamhttp://www.das-gibts-doch-nicht.de/seite1383.phphttp://www.hackemesser.de/aspartam.htmlhttp://www.joconrad.de/aspartam.htmhttp://www.ei-m.de/aspartam.htmhttp://www.greenpeace-magazin.de/spezial/h.../index.php?id=6http://www.stern.de/wissenschaft/ernaehrun...html?q=Aspartam Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 mitja pravi: Jaz sem žvečil orbite približno eno leto, vsak šolski dan ker sem si vsak dan v šoli kupil orbit ker sem po malici in samo tako žvečil. Na dan sem prežvečil en zavojček. Za nekaj časa sem dobival glavobole..., tri četrt tistih posledicih sem doživljal, ki so opisane spodaj ( jih še zdaj) pred enim tednom sem zvedel za to in sem se aspartamu odpovedal. To je res strašno, ker zadnje cajte res nisem vedel kaj se dogaja z mojim telesom:Imel sem vse pogostejše glavobole, zelo hude depresije, napadi tesnobe (prav zdaj ko pišem me nekaj duši v grlu ker se bojim kaj bo z mano ko bom star, skrbi me multipla skleroza, Alzheimerjeva bolezen...) Zvonenje v ušesih,... Nekaj je narobe z mojim telesem ampak nisem vedel kaj. zdaj vem bog mi pomagaj.Orbit vsebuje aspartam, ki je škodljiv! Prosim, poglejte na živila, ki vsebujejo umetna sladila in nikakor ne kupujte hrane (ponavadi kakšni dietni jogurti), pijače (Coca-cola light, Ledeni čaji - iz Mercatorja, raznorazne umetno slajene limonade, pa tudi pivo!) in žvečilnih Orbit, ki vsebujejo Aspartam! ---------- Piše: dr. France Susman V SLOVENIJI IN EU DOVOLJENA PROSTA UPORABA E951- Aspartam V uporabi od leta 1969 200x slajši od saharoze Aspartam dokazano povzroča: glavobol (tudi zelo močan) in migrena, slabost, vrtoglavica, nespečnost, izguba kontrole nad udi, zamegljen vid, slepota, izguba spomina, nejasen govor, vse vrste depresije, ki pogosto vodijo v samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje, epileptični napadi, kožne poškodbe, izpuščaji, napadi tesnobe, bolečine v mišicah in sklepih, neobčutljivost, spremembe razpoloženja, utrujenost, menstrualni krči (tudi izven cikla), izguba sluha ali zvonjenje v ušesih, izguba ali sprememba okusa, simptomi podobni tistim pri srčnem napadu, astma, stiskanje v prsih. Kronične posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza, hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Jst tud ogromno orbitov požvečim, bog mi pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Prodajajo tudi zvecke brez umetnih sladil. vem, da so jih v avstriji. morda celo ze pri nas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Bom pogledala, ampak če je tolk zadev gor nakracanih, .. zihr je še kakšen drug gift noter poleg umetnih sladil. Mogoče zaradi tega ne morem spat hehe. Še najboljš je kakšen korenček v usta vtaknit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 fajn. ce kej najdes lah tut sm napises, da umo vedel Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 fajn. ce kej najdes lah tut sm napises, da umo vedel Veš da bom Jaz tudi. odvisna sem od njih. Sam da nisi odvisna od priveska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Sedaj jih imajo tudi pri nas Prodajajo tudi zvecke brez umetnih sladil. vem, da so jih v avstriji. morda celo ze pri nas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.