Skoči na vsebino

Carski rez in dedovanje v astrologiji

Samson23

Recommended Posts

Zanima me vpliv poseganja cloveka v zivljenje cloveka...

Natancneje me zanima kako vpliva carski rez na verigo dedovanja v astrologiji. Nekje sem nekoc prebral, da ce je otrok rojen s carskim rezom( ne izbere sam trenutka rojstva), da njegova astro karta z vidika dedovanja astralnih vplivov bistveno manj obremenjena oz. sploh nic oz. prikazuje napacno sliko.

Ker torej trenutek rojstva in trenutek, ki bi si ga otrok izbral nista usklajena, me zanima koliko so kredibilne rojstne kartev otrok rojenih s carskim rezom??Ali so k

In ce so kredibilne in v njih ni cutiti tako mocnega momenta dedovanja... ali otroci rojenega s carskim rezom vseeno dedujejo tudi lastnosti starih starsev ali dedujejo resnicnost carskega reza??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa če otrok izbere carski rez? :mezik:

Smo že nekaj podobnega govorili se mi zdi, ko je nekdo spraševal, kaj je po horoskopu, ker se je rodil pred danim rokom.... pa so bili odgovori, da je tako, kot štima... x:)x (si izmislim, mogla bi bit dvojček, pa je bik, samo ima fuuuuul lastnosti dvojčka - pa ne zaradi roka, ampak zaradi drugih dejavnikov v chartu)

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jah sej to za prezgodnja/pozna rojstva mi je cist jasno... samo carski rez je neki druzga... tle on ne izbere trenutka rojstva... tle je to v rokah drugih.

Kaj ti mislis, da je vse to pol ze vnaprej splanirano, da bo carski rez in da bo pamz taX priweku na svet??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No saj jaz ne zanikam te moznosti, samo zanima me ce ma kdo ze kaj praxe s tega podrocja( Bern jo ma osebno, samo taX nism hotu se s tem vprasanjem sitnarit, ker sm bil ze tko prevec siten x:Ix )????

Frank Zappa

Mislim, da se carski rez - kot medicinski poseg, vidi v karti matere - npr.mars v 12.-vidijo se tudi ostale stvari povezane s tem npr. strah, nemoč, vdanost. Glede na zaplete pri carskem rezu, pa se vidijo dogodki oz. otrokovo dojemanje ali stres, glede na LTA proti koncu 12. hiše v otrokovem horoskopu. Kar pa se tiče dednosti ali genske zasnove pa je ta oblikovana že mnogo prej in sam potek ali oblika poroda sploh ni bistvena. Takšno je pač moje mnenje.

Jah to bi pa ti lahko ze prej povedala...da si bla rojena s carskim rezom... ampak ko smo v LNFAS tvojo karto analizirali je drgac vse stimalo, ne???Se celo odnosi oce, mati oz. se posebej!

Frank Zappa

Kaj pa dedovanje znakov med karto tvoje mame, tvojega oceta in tebe??Je kaxna kontinuiteta???

Frank Zappa

Ops, naredila sem napakico. Pozabila sem povdariti, da se carski rez matere vidi v karti solarnega povratka, s progresijami, direkcijami ali kako drugo tehniko (kar komu bolj leži), definitivno pa v karti časa enega leta, saj je to leto pomembno, kot je nosečnost in porod sam.

Najboljse bi blo da bi vidli karto tvojga oceta, tvoje matere in tvojo eno ob drugi-tko bi se se najbolj videlo... drgac pa napisi znake za AC, MC, sonce, luno, merkur, venero in mars za vsakega od vas...ze iz tega se bo precej videlo.

Frank Zappa

Hmm... sicer nimam kaj dost pojma o tem, samo se pa vsekakor vidi dost elementov dedovanja:

Npr. pri obeh starsih

1.mocna riba in rak-tudi pri tebi

2. Znak ASC. obeh starsev je enak tvojemu MC-strelec in posledicno vse povezave ASC, MC, DC in IC po znakih

3. Vsi imate neptuna v 10. hisi

...

Samo zanimivo bi blo vedeti od kje ti prideta tisti mars in venera v ovnu... Ce bi bla prvi otrok, bi blo to dost logicno...saj ma mami na vrhu 5. hise v biku(odtod venera) marsa...

Mogoce bi se kaxen profi tole mal pokementiral...

Frank Zappa

Poskusite z naslednjo metodo: prva nosečnost je 8. hiša. Prvi porod je 9.hiša. V karti ribice Katje, oz. njene mame, je vladar 9. hiše, Merkur v Vodnarju... zadeva ne bi mogla bit bolj jasna... xsrcx
Dum spiro, spero.

@oona-Hvala, da si nas poducila. Se priporocam se vnaprej! :8):

@Todika: Kok otrok bos mela se ne vidi ravno... oz. vsaj jaz ne znam tega razbrati... lahko se razvidi kaxne tezave bos/bi imela z njimi/kaxni bodo/bi bili... prov vse pa tut ni v zvezdah zapisano...upam!

Frank Zappa

Hvala Oona za tole. x:)x Kje bi pa gledala drugo nosečnost? Pa drug porod? Ker obakrat je bil carski rez (mislim, da je bil brat obrnjen narobe, jaz pa sem imela izpahnjene kolke).... če se ti da, a lahko malo bolj pojasniš, zakaj je ta Merkur v vodnarju tako jasen.... xredx xredx xredx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

ka pa 2ga nosecnost? in carski rez in 'prehitri' porod?

kaj pomeni Stationary ® v chartu? (ni direct ali retrogarde, ampak stationary)

----------

Poskusite z naslednjo metodo: prva nosečnost je 8. hiša. Prvi porod je 9.hiša. V karti ribice Katje, oz. njene mame, je vladar 9. hiše, Merkur v Vodnarju... zadeva ne bi mogla bit bolj jasna... xsrcx

če se ti da, a lahko malo bolj pojasniš, zakaj je ta Merkur v vodnarju tako jasen.... xredx xredx xredx [/color]

A lahko jaz poskusim...pa naj me pol oona popravi.

Se pravi vladar 8. hise, je luna(to je ta otrok-verjetno??), ki je doma v 8. hisi poleg nje pa je v 8. se pluton. Osma hisa je nasploh hisa kirurgije, ce mas pa se plutona notri... in tako pluton(kirurgija), kot tudi luna (on sam) sta v opoziciji z merkurjem-vladar 9. hise rojstvo..to je po mojem to. Da se je pa rodil narobe obrnjen je pa verjetno kriv merkur v vodnarju, vodnar je itak najbolj odstekano znamenje... mozno pa tudi, da zaradi urana na zacetku 8. hise(ceprav to po moojem bolj nakazuje na to, da mogoce ni bla cisto nacrtovana nosecnost, ampak da je bil pac hud, odstekan zur(uran) in sta pac pozabila na varnost, zascito(vrh 8. v raku-varnost??)... x:Dx x:Dx )... cakamo komentarje poznavalcev.

Frank Zappa

Uran in Vodnar - oba sta odgovorna za nekaj nujnega, ekspanzivnega ... umetnega. Carski rez ni naravna metoda in vedno so neke kontraindikacije, da se zanj odločijo, ponavadi na hitro (Uran).

Vedno je treba posumiti v možnost predčasnega poroda, kadar se planet Uran nahaja v konjunkciji z določeno hišo, ali je določen vrh hiše na uranovi stopinji( 11° in 23°)

V karti Ribicine mame predvidevam, da so se za carski rez odločili, ker je porod trajal že predolgo, menim, da je tudi močno krvavela. (?) In je zadeva močno nerazumljiva za laike..ampak naj bo: Merkur v Vodnarju(vladar poroda), hitra odločitev, dispozitor Merkurja je Uran na Uranovi stopinji(23°).

Drugi porod - je ura čisto točna?? ali pa je že zadosten znak Jupiter kot vl. Asc. v konjunkciji z Uranom? Verjetno je kar precej hitra v življenju tudi drugače.

In pa seveda povratne informacije so pomembne, ker se v karto nisem poglabljala podrobno, je pa dejstvo, da nekaj začnemo gledat pri ascendentu itd... ne pa pri porodu.

xsrcx

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...