Skoči na vsebino

Carski rez in dedovanje v astrologiji

Samson23

Recommended Posts

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>Zanima me vpliv poseganja cloveka v zivljenje cloveka...

Natancneje me zanima kako vpliva carski rez na verigo dedovanja v astrologiji. Nekje sem nekoc prebral, da ce je otrok rojen s carskim rezom( ne izbere sam trenutka rojstva), da njegova astro karta z vidika dedovanja astralnih vplivov bistveno manj obremenjena oz. sploh nic oz. prikazuje napacno sliko.

Ker torej trenutek rojstva in trenutek, ki bi si ga otrok izbral nista usklajena, me zanima koliko so kredibilne rojstne kartev otrok rojenih s carskim rezom??Ali so k

In ce so kredibilne in v njih ni cutiti tako mocnega momenta dedovanja... ali otroci rojenega s carskim rezom vseeno dedujejo tudi lastnosti starih starsev ali dedujejo resnicnost carskega reza??

joj fak...kwa ma pa veze carski rez pa dedovanje....al pa da si otrok zbere sam uro kdaj se bo rodiu...hmmm....to pa mal že na bolanost meji...

itak odgovora v tem lajfu ne bo....to je pa NAJSLAJŠE! x:Dx :vragec: x:Dx xDDx

Deli na socialnih omrežjih

@Saturnina:Govorimo o astro dedovaju...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Poskusite z naslednjo metodo: prva nosečnost je 8. hiša. Prvi porod je 9.hiša. V karti ribice Katje, oz. njene mame, je vladar 9. hiše, Merkur v Vodnarju... zadeva ne bi mogla bit bolj jasna... xsrcx

Nosečnost - osma hiša?

Že po Imširagiću ("Knjiga vladarstava u Astrologiji", str. 104, 212) pa še marsikje drugje spada nosečnost - vsaj doslej je bilo tako - v peto hiša in ne v osmo.

Kar pa se te velike "jasnosti" tiče, je problem pa še večji.

Če namreč gledamo materin horoskop, ne potrebujemo nobenih posebnih prijemov niti velikega astrološkega znanja, da ne bi na prvo oko videli, da njeni porodi niso bili in niso mogli biti drugačni kot problematični:

1. nosečnost/porod/otrok, ki "po starem" spada v peto hišo: - njen vladar je tako pri Placidusu kot pri Kochu Venera, ki je v Vodnarju (prezgodnost, nasilnost dejanja) kvadrirana tako z Neptunom (sovladarjem Sonca ("materinstvo skregano z menoj samo" - hudo poenostavljeno povedano!)) kot z Marsom, ki je vladar 04. in se po Placidusu v 04. tudi nahaja, medtem ko je po sistemu Koch nameščen natančno na začetek pete hiše (prvi otrok, prvi porod, torej nasilnost, poseg, napetost, bolečina, tudi strah). Je TUKAJ lahko kaj bolj jasno?

2. nosečnost/porod/otrok = sedma hiša: - vladar je Merkur, ki tudi nima niti enega samega ugodnega aspekta, ampak kvadrat s SA (težavnost) in opozicija s PL in obenem z Luno (naravni vladar materinstva)!

Seveda pa bi bilo vseeno dobro napisati, odkod ti zgornja, (verjetno ne samo zame) zelo presenetljiva teorija. Ni rečeno, da ne drži, je pa tako nova, da me zanima, odkod jo imaš.

Celo življenje se učimo.

x:)x

Kar pa se dedovanja tiče, če je že tema o tem, pa poglejmo.

mati - Riba, ribicaKatja tudi,

oče Luna v Ribah - rK ASC v Ribah plus Sonce v 12. hiši ("Ribi"),

oče Rak - rK Luna v Raku,

oče in mati NE/10 - rK tudi NE/10,

mati Luna v Levu - rK Luna v peti hiši,

oče ME 0 Sonce - rK ME 0 ASC,

pa še kaj bi se našlo.

Na primer: rK SA 120 MO (mati) - mati pa SA 120 SU, potem obe široko opozicijo južne zanke in SA ...

Kar nekaj dedovanih pozicij torej, anede?

:palec:

Seveda pa bi bilo vseeno dobro napisati, odkod ti zgornja, (verjetno ne samo zame) zelo presenetljiva teorija. Ni rečeno, da ne drži, je pa tako nova, da me zanima, odkod jo imaš.

Celo življenje se učimo.

Heh to je tut mene zanimalo... pol sm su pa mal brskat po netu in sem ugotovu, da Stojanović uporablja ta sistem... se pravi 1. otrok-5 hisa, a nosecnost sama-8. hisa; 2. otrok-7. hisa-2. nosecnost 10. hisa...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Baš ti hvala. Bom šel pogledat tudi sam. Ker me zanima, kako to utemeljuje.

:palec:

(Če imaš pa pri roki kak link, da ne porabim preveč časa za iskanje, pa še toliko bolje. Sicer pa se danes tega tako in tako ne morem lotiti. Jutri verjetno.)

<{POST_SNAPBACK}>Nosečnost - osma hiša?

Celo življenje se učimo.

Ja, to je sistem Nikole Stojanoviča in njegovih teorij o stopinjah. Kolikor kart sem dala pod drobnogled do zdaj, je metoda zelo uspešna na vseh področjih.

Da nosečnost in vse povezano z njo gledamo tako, pa je pravzaprav sistem, mislim da njegove učenke.

Dum spiro, spero.

http://www.astrologyinserbia.com/s/thebest/svetlanap7.htmJa sistem je v bistvu razvila ena njegova ucenka.... samo hotel sem povedati, da je bil razvit znotraj Stojanoviceve sole-drugace ma pa Stojanovic zelo zanimiv kriterij izbora svojih ucencev-cist astroloski-pogleda ti chart in ce vidi talent za astrologijo te vzame v solo, ce pa ne, pa ne. In zanimiva je bila njegova reakcija ko sem mu po mailu poslal svoj chart in ga vprasal o tem, ce se zadosti nadarjen... x:Dx x:Dx x:Dx

Tukaj mas link na en clanek, ki se nanasa na 2. nosecnost, gor je pa tudi link na knjigo te pretezno astromedicinke:

http://www.astrologyinserbia.com/s/default_s.asp

Pa se enega o izdaji te knjige, zal pa ni nikjer obrazlozeno ZAKAJ je tako.... pove zgolj, da je z empiricno studijo cca. 450 kart prisla do potrditve njene domneve.

http://www.astrologyinserbia.com/s/thebest/svetlanap7.htm

Aja pa ko bos bral tole spusti vse vrstice o superiornosti srbske astrologije...jah kaj ces jih majckeno zanese!

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...