tai-chi 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pozdravljeni, ObveščamO vas, da imamo na Bledu letos šest novih labodjih mladičkov,štiri v Zaki in dva na Mlinem. Lani so od devetih mladičkov preživeli samotrije, ostali so poginili zaradi zastrupitve oziroma so čez noč izginilineznano kam. Ker je naša naloga v okviru pokroviteljstva nad labodi tudi obveščanjeobiskovalcev, je prav, da tudi sami vemo, kaj mladim labodom škoduje,zato samo v kratko informacijo: mladičkov ne hranimo s kruhom, slanim pecivomin drugo "človeško" hrano, saj jim ta najbolj škoduje. Najbolj jim bomokoristili, če jih bomo pustili pri miru in jih ne bomo vznemirjali spribliževanjem, lahko pa jim vržemo tudi malo svežega regrata. Tole lahko posredujete tudi svojim ostalim kolegom in znancem, da bomočim več ljudi seznanili, da labodom s hranjenjem delamo več škode kotkoristi. ... Lep dan Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 se lepa slikca je zraven, pa mi jo noce objaviti Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Cute! Enkrat je en labod mojga psa napadu.... Ampak verjamem da so drgač ful nice in nešodljivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 no, tu zraven kjer zivim je ljubljanica... in prav tu skoraj zraven je ze nekaj mesecev labodja mati z mladickom skos je tu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ja lepo, mi ki živimo na Bledu pazimo in pravilno hranimo labode, predvsem pa imamo pse na vrvicah... kar pa ne morem trditi za prišleke in obiskovalce iz drugih krajev, ki se prav nič ne držijo reda... žal sem se na lastne oči velikokrat prepričala kako spuščajo pse ( celo nad labodke ) in potem se čudijo če so labodi napadalni le kdo ne bi čuval mladičke ,če pa se stalno moti njihov mir, z fotografiranjem, metanjem kruha..itd... hudo... Čudim se iz leta v leto, koliko "nekulturnih" obiskovalcev zaide v naš kraj in delajo same neumnosti...Ne vem , če bi si ob Vrbskem jezeru upali kaj takega, kar počnejo po Bledu in okoli jezera... :xx!: Ko bodo 1x uvedli kazni, pa bodo spet polna usta kritike na račun Bleda, ravno tistih , ki kršijo in vznemirjajo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.