lea 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nas sosed ima ze eno leto v cca 3 x 3 m veliko kletko s pasjo uto zaprtega rotweilerja. pes izgleda lep in zdrav in kar dobro rejen, ker je dokaj redno hranjen. problem pa je:-da je nonstop v kletki-da mu kletko scistijo cisto po slucaju. pozimi mu recimo niso dva meseca!! -vode mu takole poleti redno primanjkuje, ker je pes se mlad in se igra s posodo pa jo takoj razlije-laja na vsakega, ki gre mimo-ponoci cvili in laja-zjutraj, vcasih ze ob petih, laja ali pa preklada emjalirano posodo za hrano-v tem letu kar je tu, je stirikrat zbezal, ker so mu slabo zaprli vratca v kletko, rotweilerji pa niso ravno kaksne ovcke x!x ce bi mu slucajno prisel kak otrok na pot ....??!! men moti njihov odnos do psa. naj bi bil pes cuvaj pa ni ker je na drugem koncu 30 m dolge hise in niti slucajno ne slisi in ne vidi koga, ki bi se motal okoli vhoda. moti me, da je pes v nonstop zaprt. pozimi pri minus 15 in poleti pri plus 30. moti me neznosen smrad, ker tudi, ko mu scistijo to naredijo zelo na hitro, on pa itak ostaja smrdec, ker se pac valja po lastnih iztrebkih. da ne govorim, da jih tudi zre :xx!: :xx!: :xx!: moti me ker nonstop laja in cvili, ponoci in podnevi, ne vem kako bo, ko se bo zacel gonit?!policijo sem ze klicala pa so rekli, da oni nimajo nic s tem?! da pa naj se obrnem na veterinarskega inspektorja. a kdo kaj ve o tem? kaj naredijo s takimi psi, ce odlocijo, da so res v neprimernih razmerah? a drustvo proti mucenju zivali ima kaksne pravice v takih primerih? ne vem kako naj se lotim stvari, samo vem, da takole pac ne bo slo! poleti se bomo zadusili od smradu. saj mu mi veckrat scistimo kletko pa mu damo vodo, ampak vse v kompletu ni v redu, sosed, sploh pa njegova zena sta pa res prvovrstna asa in se niti slucajno ne da z njima kaj pametnega zmenit. smo predlagali, da bi ga dali bolj tja k vhodu avtopralnice, katero namrec cuva, pa bi bil tako bolj stran od nas. pa nic od tega! pes je bogi, nam totalno greni zivljenje, oni pa nikome nista! st/Ranje zavesti, pac! kaj menite vi? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 js menm,da je to totalna svinjarijatista dva prasca bi zaprla v kletko psu pa ogradila,da bi mel svoj prostor pa da se mal zlaufa .js ti bom dala par cifr kjer lahko poskušaš ugotovit kaj se da narest v tem primeru ZAVETIŠČE GMAJNICE -LJ. 01/256 0279VETERINARSKA INŠPEKCIJA LJ. 01/ 420 4560DRUŠTVO ZA ZAŠČITO PROTI MUČENJU 041/751722 ubistvu nevem iz kje si,da bi ti loh dala taprave št. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ubistvu nevem iz kje si,da bi ti loh dala taprave št.TA PRAVE HVALA! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 lea, še tole: če boš klicala na omenjene številke, bodi vztrajna! Posebno inšpekcija se kar nerada ukvarja s takimi problemi, kljub temu, da je to njihova dolžnost.Veliko uspeha ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 to pa je k folk nabavi psa po trenutnem vzgibu al pa zato, da ga "imajo". Delajo pa z njim kot s kosom pohištva. Ko ga rabijo, je vse lepo in prav, ko pa je čas "dej mi mir" jim je težko še vodo pa hrano dat.Tist ki ima psa, nej tud skrbi zanjga kot za živo bitje, ne da ga ma za igračo. sploh pa živali v stanovanju nimajo kej iskat, v kletkah in na verigah pa še manj......rojene so zato da so svobodne xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lea, še tole: če boš klicala na omenjene številke, bodi vztrajna! Posebno inšpekcija se kar nerada ukvarja s takimi problemi, kljub temu, da je to njihova dolžnost.Veliko uspeha !SI MISLIM, JA! GLEDE NA TO KAKO SO ME POLICAJI SKENSLALI.. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ne mislim, da ce klices na drustvo proti mucenju zivali in jih prijavis, bodo morali lastniki placati kazen. Ne vem tko sem slisala. Pa tud vprasanje, kako jim lahko to dokazes, ker lahko se zgovarjajo, da to ni res ... Ko sem z bivsim hodila po terenu, ker je bil veterinar sem videla svasta :xx!: :xx!: meni se je kr srce trgalo, potem sem pa lepo lastnike vprasala, ce se jim to zdi primerno? In so me gledali, kot eno tele, al pa so se sam neumno smejali ... pa tud nisme vedela kaj naj nardim? :xx!: :xx!: ko sme bila pa na kitajskem, tam sele vidis grozote ... enkrat je bil en pes privezan na soncu, na kratki verigi , brez moznosti da se umakne iz sonca, da pa ne govorim kk je bilo vroce, brez vode ... s tem da je bila par metrov stran reka ampak on ni mogel do nje ... men se je cist utrgalo ... on niti ni imel posode za vodo tk da sem mogla iskat okrog da najdem kaj primernega, pa sem mu dala vode, kk je revez pil ... meni sploh ni jasno kk je se zivel? Po mojem se je napil sam ko je dez padal al pa s hrano, ce so mu sploh dali. Ker njim sploh ni blo jasno, da pes rabi vodo , ... mogoce se zival navadi al kaj, tko kot ovce na otokih nimajo vode ampak pijejo morje Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 ah, saj mislim, da jim kazen ne bi kaj dosti zalegla. tule bi se morali problema lotit bolj globalno, radikalno. najboljse bi seveda bilo, da bi psa dobil nekdo, ki bi zanj skrbel, ker tile, zdajsnji lastniki razen stroskov in obveznosti, da mu dajejo za jest nimajo nic od njega. ampak to so pravljice, najbrz. tudi takihle bumbarjev ne mores premaknit niti za milimeter.si pa mislim, da je dosti hujsih primerov kot je tale. sem gledala enkrat eno oddajo v soboto ali nedeljo dopoldne, ko je kazalo enega psa, ki se mu je veriga zarasla, prirasla h kozi. res! na sreco so ga dobili v roke veterinarji in mu tole verigo stran odrezali, kdo ga je dobil v oskrbo pa ne vem? ja, tole se dogaja cisto blizu nas Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 PRIRASLA H KOŽI??????????mislim.....to si pa nebi mislu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 ja, ko je pes takole na verigi pa skace in se rani z njo, s tisto okoli vratu, potem pa se koza zacne celit in se veriga kar nekako vraste. si ne mores predstavljat, ane Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 aja, tko ja....me spominja na neki kar sem bral o "živalskih otrocih" v srednjem veku - k so otrokom košček po košček kože rezali stran pa jo nadomeščali z živalsko kožo.....in jih potem meli za atrakcijo seveda..... noro, totalno Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, tko ja....me spominja na neki kar sem bral o "živalskih otrocih" v srednjem veku - k so otrokom košček po košček kože rezali stran pa jo nadomeščali z živalsko kožo.....in jih potem meli za atrakcijo seveda..... noro, totalno Ne samo noro, tudi malo verjetno. Ce so to poceli, je slo bolj za mucenje, kot pa za kako atrakcijo.Ni namrec tako enostavno presajat tkiva iz ene vrste na drugo. Se med ljudmi se ne da kar tako, ker telo zavrne vsak tujek, ki ni njegov. Pri operacijah so to poceli nekoc (darovalec opecencu, na primer), vendar je bila to resitev samo zacasno, ker po dolocenem casu tujek prav tako odmre. Danes (za ljudi) raje uporabljajo umetno vzgojeno kozo, na bazi celic poskodovane osebo. In tako pac ni problema, ker gre za isti organizem.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 si mislim, da je malo verjetno - sam pr človeški domišliji ko gre za mučenje pa izživljanje, bi verjel da so vsaj probavali. To je blo v eni knjigi iz zbirke naj... (največji vohuni, najbolj znani nlp-ji in to...) mislim da je naslov nekaj takega kot najbolj znani spački v zgodovini...pa je res svašta not, ni za občutljive želodce xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pred kratkim sem videla psa, ki je bil brez ene noge. Začela sem razmišljat zakaj folk sploh še ima takšnega psa. Naj imam psa še tako rada, ko ga ne bi obdržala, če bi bil brez ene noge. Potem se pa še sam po ulici potepa. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 čaki mal no....recimo , da maš psa, in po nekem slučaju zgubi nogo.Ga boš dala stran, al kako? Zaradi manjkajoče noge? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 sam pol za ljudi velja isto - če ti kej manjka, greš lahko na grmado torej ne gre mi ta logika xbendx xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ja lih tko je živo bitje, ki ma pravico živet pa ni to oguljena fraza iz priročnikov hare krišna , ampak dejstvo Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pred kratkim sem videla psa, ki je bil brez ene noge. Začela sem razmišljat zakaj folk sploh še ima takšnega psa. Naj imam psa še tako rada, ko ga ne bi obdržala, če bi bil brez ene noge. Potem se pa še sam po ulici potepa. sj res rableno blago treba završt.kva vm dela folk a nimae nobene vesti.poglej v oči živali pa v oči otroka pol pa poglej v oči odraslga človeka pa ti bo jasna vsa razlika.tkole se pa v men ubijalski nagon prebudi,k take stresate.lih take bi js prvezala nekam brez vode pa hrane pol mi pa jokite,da niste tko hotl pa mislil.dost žalost,zarad takih k nimajo sočutja do drugih,do rastlin in do živali gre naš planet počas u p.m.,zato k vs boli kurac kva sploh še počnejo s takim psom? kva sploh s tabo kdo še počneo fak čist živčna ratam :!!: Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ja, če ma človek še vse sestavne dele, pol je vse ok, tud če nima več niti ostankov duše...... za današnjo družbo je važen videz pa to, da tuliš v zboru xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prohibicijo na te vreče bolh uvest!preklet folk, pesov več ko frocov, drekov pa glih tak :xx!: dobr si povedu,folk je glup,ne pa žval.k da si je ona izbrala lastnika.pač userje se k ga tiši.predstavli si,da si pes,doma zaprt,ful te srat tiši,ampak morš pridno počakat,da se gospodar spomne,da te bo pelu vn,pol te pa še vleče,kao pejt hitr k se njemu ne da,itak komi čakaš,da gre un kakec vn,ker si ps pač maš težnjo po tem da vse označš,pol te pa še drugi ljudje grdo gledajo,kao kam si se usrov pes smrdljiv. in zvesti bogi pes grunta kaj je narobe naredu,sj njega je sam srat tišal pol mi pa ne rečt,da so žvali krive. v takih primerih gruntam: kdo je bl žival? človk al žvau Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Osamljenasj ne pravm,da nimaš sočutja,k pomoje je vsak,sam pač v drugačni meri,sam to me ful razjezi,nespoštovanje do živali,k so boge k se ne morjo same brant,fok pa to izkorišča Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prohibicijo na te vreče bolh uvest!preklet folk, pesov več ko frocov, drekov pa glih tak :xx!: Raje vzrejam podgane, kot pa take zoprne froce kot si ti... :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Raje vzrejam podgane, kot pa take zoprne froce kot si ti... :xx!: :xx!: NI SLABO..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Sam pes brez ene noge je ful bogi. Nima nekega ravnotežja. Če je človek brez ene noge lahko dobi protezo, pa lahko hodi tako kot prej. Pes pa ne more. Zakaj bi se matral. No, to je moje mnenje, ki pa marsikomu ni všeč. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.