Skoči na vsebino

ZANEMARJANJE PSOV

lea

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>dejstvo nikul, stališče že.

malo še papcaj, sine...

me veseli, sploh, ko te bojo podgane začele glodat x:Dx

boš zih na prvi strani cajtungov, s svojo podganjo faco x:Dx

bom še mal popapcal ja.......

kaj pa ti - ti je spet duda padla iz štorastih tac na tla, nede?

:vio:

cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Sam pes brez ene noge je ful bogi. Nima nekega ravnotežja. Če je človek brez ene noge lahko dobi protezo, pa lahko hodi tako kot prej. Pes pa ne more. Zakaj bi se matral. No, to je moje mnenje, ki pa marsikomu ni všeč.

Dejansko pes brez ene noge živi normalno, sem se namreč pogovarjala z veterinarjem ko smo imeli z našo psičko težave (z nogicami) in baje se pes navadi in mu je čisto kul. Imamo pri nas tut psičko ki ima "protezico" torej zadaj ji ne delajo nogice in ima taka dva koleščka kot voziček in...šiba ona na veliko, sploh se ne ozira na to da ji ne delajo zadnje nogice x:px

Veš...psi niso obremenjeni z izgledom, nekateri ljudje pa ponavadi rečejo "raje umrem kot da mi nogo odrežejo" tut če bi jim to življenje rešilo ker po moje najprej pomislijo kako bo to izgledalo in kaj si bodo ostali ljudje mislili xrolleyesx

Drugače pa na to temo...sovražim ljudi ki si kupijo žival in zanjo niso pripravljeni primerno skrbeti!!! NA GRMADO S TAKIMI :vragec: :xx!:

Kaj tam jih inšpektor ocola za tistih 30 jurjev, dol jim visi, misljo si ajd sej si je pes 30 jurjev pojedel, bo pa cel mesc na pustih makaronih :sori: prasci ušivi zaguljeni!

Ne odobravam tut takih primerkov, ki pretirano skrbijo za svoje živali ala psiči za razstavljanje ki jih vpletejo v neke mašnice da si dlakce ne pomečkajo pa jih zaprejo v en mali boksič čez noč zato da se čim manj premikajo med spanjem. Pa ne umazat nogic pa ne ne po travci da se ne bo kej zapletlo v dlako :vragec: evo! Žival je žival, ravnaj z njo spoštljivo, ni je treba preveč mazit niti jo preveč zanemarjat, kdor ne zna najti zlate sredine naj si kupi račko na baterije pa si jo vrti v banji medtem ko se kopa :o|o:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Drugače pa na to temo...sovražim ljudi ki si kupijo žival in zanjo niso pripravljeni primerno skrbeti!!!

...ah, če jo kupijo, se mogoče še nekako zmigajo, grozno je, čo jo dobijo..... zastonj.... pol je itak brezvredna.... :xx!: :xx!: :xx!: Je ena soseda dobila malega mladička :2src: cortek ful, zastonj.... :o|o: ....ej take brezbrižnosti pa ne no.... :xx!: :o|o: mali je šel za mano v blok, ful me je bil vesel, (sem ga vsaj pogledala ;) ) una pa sploh ni opazila, da je šel, sam pred blokom stala pa v luft gledala.... pol šele, ko nisem šla gor, ker bi šel z mano, ko je blo njej vseeno.... je vprašala, ja kje pa je.... :o|o:

kdor ne zna najti zlate sredine naj si kupi račko na baterije pa si jo vrti v banji medtem ko se kopa :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Oo kakšna tema tule.

Glede psa, ki se mu je veriga vrasla v kožo - žal se to zgodilo v okolici Ptuja.

Tudi sama že nekajkrat posegala v odnese - pes človek..pa vedno potegnila ta kratko. Ljudje smo čudni, kadar se gre za naše ljubljence.

Ful se strinjam, da bi lastniki psov morali pobirati kakce za svojimi psi. Parki so last vseh in ne zato, da psi kakajo tamle..pes mora na potrebo, označevati teritoriji, si pošiljati SMS ampak na lastnikih je da počedijo za njimi. (jaz sem, dokler smo bili mestni ljudje), zdaj smo bogu za hrbtom, pa vendar naučili psa, da kaka v vinogradu, da ne dvigne tace pri vsakem grmu, ampak na el. drogovih x:Dx x:Dx da sede laja na turiste x:Dx x:Dx da spi ponoči(itak v garaži, ker je bogi in ga zebe), da z mačko ravna kot s kraljico(z njenimi dojenčki pa tudi), druga pesem pa so sosedove mačke..te nimajo vstopa...

Torej..žival si naj ljudje nabavijo zato, ker jih imajo radi..ne pa zaradi videza.

in se ukvarjajo z njimi..ker tule imam problem tudi sama.

Bratranec - tri hiše vstran od mene - si nabavi mešančka(terier in bog ve kaj)...ampak v psu dovolj terierja, da je zamerljive sorte. In psa se ne vzgaja s palico...psiček bil tepen ful krat...in logično...se pes odloči poiskati novega gospodarja - nas...ker ga pač nismo prvič spodili, ampak naložili v avto in odpeljali domov...potem se dogaja sledeče..pes utrga verigo..in pribeži k nam...ter na mojem dvorišču napada ljudi..zadnjič skoči v nekega kolesarja...folk pizdi name..a pazi...niti moj pes ni...hudir sem jezna..

ok..zdaj grem na špricar menda x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Sam pes brez ene noge je ful bogi. Nima nekega ravnotežja. Če je človek brez ene noge lahko dobi protezo, pa lahko hodi tako kot prej. Pes pa ne more. Zakaj bi se matral. No, to je moje mnenje, ki pa marsikomu ni všeč.

kaj pa če bi bla ti ful revna brez ene noge pa bi hotla met protezo pa je ne bi mogla dobit,k ne bi mela dnarja? a pol bi se ubila al bi rekla kšnmu drugmu da te.vidš tukile ni logike

pač eni se pa rodijo že invalidi pa psihično nerazviti,sam ne morš človeka pol kr ubit k se teb smil.to ni humano.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>Sn fčeraj gledau švabe na TV, v Hamburgu bo treba za pese delat izpit, pa obvezno jih zavarovat xDDx

Isti problem k pr nas: več jih je kot frocov, vsepovsod sposrano in poscano, polno lajanja prekletega, ej, na tem svetu sploh ni več mira jebemti, koji kurac nam bojo mrcine kratile spanec :xx!:  :xx!:

Pol pa se najde idiot ki smatra psa enakega človeku, jebemti živlenje, bi ga dau cepit proti steklini, modela...

ne ne morš primerjat,da je enak človeku.je pa bitje,ki se isto veseli,k je žalostno, se prav,da čuti,ma čustva in ti ne morš rečt,ta pa lahko živi, ta pa ne.

noben ne daje nikomur pravice,da odloča o življenju drugega bitja,samo je odgovorno zase(dobr drugo so zdravniki ,ki poskušajo življenje rešit)

žval se ne zna brant,človk se lahko.dobr,pes te lahk ugrizne,pol ga pa folk uspava,namest,da bi ga vzgajal tko,da ne bi bil agresiven,če ga že majo.

folk je kriv k si dovol to,ne pa žival

<{POST_SNAPBACK}>viš, ko ne veš kaj govoriš:

ne moreš vzgajat nečesa, kar nima RAZUMA.

pes se obnaša PO NAGONU , a vsi takozvani ljubitelji psov se s tem ne morejo sprijaznit :xx!:

a de se pes ne more branit? :eek:  :xx!:

pa kaj je enim xrolleyesx

a napada pa lahko?

a si ti sploh prebral FOLK vzgaja živali,da so take.grize ja,ker se počut ogroženga-zarad ljudi

moj ps k sm ga mela je čist razumel,če sm mu kej govorila,boril se je za naklonjenost pa me noben bluziguzi ne bo prepriču,da nagonsko

kaj pa k psi ugotovijo,da bo nekdo napad dubu.zame bodo živali vedno mele razum,če bojo delale še kej druzga kokr pa srale,jedle pa spale pa se gonile

Mi imamo preventivno v zavarovalni hiše zajeto še morebitno nespodobno obnašanje psa(zanimivo - ne velja za vse pasme - doge, dobermani, pitbuli in še eni.. izvzeti)

Nobeden lastnik psa ne more, niti ne sme rečt..ja moj pes pa ne grize...saj ne..ampak nikdar ne veš..le ima kosmate uhe x;)x Jaz lahko za svojega Carja prisegam ne vem kako..pa je zadnjič hotel dobiti živčni zlom in sploh se mi ne sanja kako bi se lahko končalo, če me ni bi bilo zraven. Seveda se je potem izkazalo, da je ga je tip pred časom obmetaval s kamenjem, ker psa s tako nesnažnim jezikom še ni videl(idiot) in cucek s črnim jezikom nima kaj hoditi po svetu...Car si ga je za evek zapomnil in ga zato naslednjič ni pustil mimo(pokazal celotno notranjost gobca..vključno z zobmi). Kdo je torej kriv?

Pa nič ne pomaga, da je cartek in da ostre besede od nas ne pozna...če pa obstajajo idioti...pač.

Tole me spominja, na ubijanje kač - folk ubija kače, ker se jih boji...ravno včeraj rešila enega goša..bil na cesti...Car sedi pod orehom in se čudi...jaz palico in ga vržem vstran(koristna živalca konec koncev).

Sicer se pa vedno na živalih vidi, kakšni so njihovi lastniki.

folk ubija živali ki se jih boji, z izgovorom kok so nevarne.....

folk ne da miru živalim ki so, kar pač so, z izgovori da tega pa že ne bodo gledali v "civilizirani" družbi......

folk iztreblja favno planeta in mu je za to več ali manj vseeno.....

krasno.......................... :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

pol pa nej še kdo reče kok je človek uspešna vrsta - uspešna je 99,9% sam v razdiralnem smislu, na vseh področjih :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

cosmic dancer

Čeprav tole ni za to temo - bolj hišni ljubljenci..naj povem, koliko mi je pomagal ta naš pes. Dobesedno sem ga po lanski polomijadi posvojila. Oba z mačko - tudi mačka je neverjetna - sta prišibala, kadar sem bila na tem, da v kakšno depro padem...torej..za takšne z nihajočim razpoloženjem, kot sem tole jaz..je blazno priporočljivo imeti tako psa kot mačko.. in enega in drugega lahko svašta naučiš(bitja brez razuma kaj :vragec: )

x:Dx Ja. Tole je njihov smisel.. x:Dx nagajat ljudem x:Dx

Sicer pa - roko na srce - je človeška vrsta-ljudeki torej najagresivnejša bitja, kar jih je gazilo po Zemlji :vragec:

In s srečanjem s kačo se jih ogromno odzove instiktivno - in najlažje tako sprostijo strah - ubij nekoga ker ti je po nesreči prečkal pot xrolleyesx Žalostno vendar se dogaja

<{POST_SNAPBACK}>eto, še en izdelek, ki bo hotel ves svet prepričat DA PA NJEGOV CUCEK RES NE GRIZE :xx!:  :xx!:  :xx!:

prekelet idiotizem človeški

kva je s tabo model.če bi bral kva ti govorim,ne bi kr neki tupil.

rekla sm,da vem,da grizejo,da se strinjam.

zato ker ne živijo v primernem okolju,so prepuščeni,predvsem pa narobe vzgajani.

valda recimo če boš rinu v psa,da te bo hotu pojest

če boš z živaljo lepo ravnal,ne bo mela razloga,da je napadalna,za razliko od človeka,če boš pa rinu vanjo boš pa tud dubu kar si iskal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...