Skoči na vsebino

Spremeniti BodočnO5t

astroMATRIX

Recommended Posts

ja, ni lih fajn gledat nase kot na kup sestavin, ki mu je že določeno kako bo funkcioniral....

za fizično telo je več ali manj jasno, to je res, sam kaj pa ne-fizični del?

Je tudi ta več ali manj programiran?

Je ego kej v zvezi s programom, če prav mislim, njegova odsotnost pa daje več svobode?

xbendx

cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj v bistvu smo neke vrste roboti, pa če to hočemo ali nočemo verjeti...

Egozavest je dejansko precej podobna računalniškemu operacijskemu sistemu. Ima procesno enoto (refleksivni razum), RAM (zavestni spomin), trdi disk (podzavest) in vhodne enote (čutila).

sej tud za določene jogijske tehnike pravijo, da so nevarne - za tistega ki ni poučen. Ne tolk za asane pri hatha jogi (čeprav tudi te že nekaj) - predvsem pri pranajamskih vajah in višjih stopnjah, ko se ne dela več toliko s telesom, ampak znotraj njega...

Za duševno zdravje so dejansko lahko nevarne, če se poleg joge v organizem vnaša tudi tuj moralni sistem. Na svoji duhovni poti sem spoznal izredno mnogo ljudi iz izredno različnih duhovnih smeri z različnimi stopnjami napredovanja in različnimi izhodišči. Videl sem ljudeka, ki se mu je zmešalo zaradi vzhodnjaških filozofij in praks, a videl sem tudi ljuda, ki se mu je sfecljalo zaradi magije. Vsem je bilo skupno strast za rezultatom, osebnostne deformacije in navezanost na rezultate.

Skratka, znoriš lahko zaradi čaker ali zaradi sefir.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>

Je ego kej v zvezi s programom, če prav mislim, njegova odsotnost pa daje več svobode?

Verjetno nisi dobro prebral kaj je ego..

Poglej....na primer imaš prijateljico, ljubico alio kakrkoli, vendar ti ni dostoppna, ker ni prosta, ali pa ti nisi, ali pa nista oba. Želja je da bi bila skupaj, a ne moreta biti, ker bi morala nekaj v svojem statusu spremeniti, a tako se ljubita, da bi umrla za to...v resnici pa nista pripravljena za nazaj zapreti in pričeti na novo, se pravi, da se pretaka materialno in pa resnično z tistim kar je želja, a ker je želja neizpolnjena je tako močna, da tudi slučlajno nič več drugega za gruntat, kokr samo to, kako je "zajebano", da ne moreta biti skupaj, sama sebi se smilita in nesrečna sta...v resnici pa, če bi stopila na realna tla in rekla bobu bob, sploh nebi bila, lahko bi uživala v tem kar imata, brez da kaj spreminjata....

v tem je problem ega, želja, hrepenenje in, ker vleče kontra si na podnu in ne najdeš rešitve, dokler ne odrasteš in spoznaš resnice, kaj je v tej želji sploh skrito.....in kaj je sploh realno.....se pravi zopet mešamo duhovno vrlino navezanosti nekih čustev, ki sploh niso čustva in realnost...mislimo, da ljubimo, v resnici pa samo ego ljubi......

vidiš taki vzorci in podobni, pa naj bo na prizadetosti ali karkoli drugega, jaz sem tukaj omenil najpogostrjšega, taki kurijo in to ego počne

in ker se kuriš tudi ustvarjaš blokade, ki preprečujejo normalni pretok in pretvorbo energij....o tem sem pisal...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

<{POST_SNAPBACK}>

Poglej....na primer imaš prijateljico, ljubico alio kakrkoli, vendar  ti ni dostoppna, ker  ni prosta, ali pa  ti nisi, ali pa  nista  oba. Želja  je da  bi bila  skupaj, a  ne  moreta  biti, ker  bi morala  nekaj v svojem statusu spremeniti, a  tako se  ljubita, da  bi umrla za  to...

hja, teh težav nism nikol mel x:Dx , tko da na tem primeru samo približno razumem , za kaj gre.... x:)x

xbendx

cosmic dancer

a kdo nima ega?? --> neumno je misliti.. :vragec:

no pa dejmo spet mal kuro pa jajc..a smo mi sami zrcalna slika nasega okolja? slis se nekak bolj logicno (sociolosko). pomoje je pa resnica nekje umes, okolje s svojim vplivom(beri kakor hoces:vpliv odnosa okolja(druzbe, telesne hibe,bilokaj) do tebe ali pa razni energijski tokovi okolja(ljudi, narave) ali nekaj cist tretjega..) spreminja tebe, a hkrati tudi ti okolje. misli(s) globalno, deluj(es) lokalno ali mislis lokalno, delujes globalno? ali pa so meje zabrisane,jih ni.. vsaj jaz jih ne vidim. :ukid:

ps. aja pa kaj je zdej kura pa kaj je zdej jajc, pol pa prec kaj je blo prej naše okolje al mi sami. js ne vem za nobeno kuro k bi bla brez jajc(kure majo pac jajca)pa tud ne vem za noben jajc k bi biv brez kure(kako?) <--tole sam mal okol obrn, ustav človeško okolje pa ljudje.

mene pa zanima kaj mislite ali je zlo obstajalo ze pred zacetkom casa?

<{POST_SNAPBACK}>

mene pa zanima kaj mislite ali je zlo obstajalo ze pred zacetkom casa?

Ja. Naprej treba definirat čas. Čas obstaja v našem tridimenzionalnem prostoru.

Drugače pa v višjih dimenzijah ne obstaja čas. Bilbija to poimenuje nebesa. Bom na kratko povedal. Na začetku ni bilo nobenega zla. Samo dobro. Potem se je pa eno močno bitje odločilo, da se bo zoperstavilo Bogu. To bitje je hotelo, da se časti njega. Nekako je svojo dobrino spremenil v zlo. IN zato, ker je bil že nastajal mali kaos je bilo to bitje izgnano na fizično raven. In od takrat naprej obstaja v fizični ravni (času) tudi zlo.

Seveda se da vsako zlo premagat.

<{POST_SNAPBACK}>Ja. Naprej treba definirat čas. Čas obstaja v našem tridimenzionalnem prostoru. 

Drugače pa v višjih dimenzijah ne obstaja čas. Bilbija to poimenuje nebesa. Bom na kratko povedal. Na začetku ni bilo nobenega zla. Samo dobro. Potem se je pa eno močno bitje odločilo, da se bo zoperstavilo Bogu. To bitje je hotelo, da se časti njega. Nekako je svojo dobrino spremenil v zlo. IN zato, ker je bil že nastajal mali kaos je bilo to bitje izgnano na fizično raven. In od takrat naprej obstaja v fizični ravni (času) tudi zlo. 

Seveda se da vsako zlo premagat.

kako pa definiraš zlo?

Razen tega - vesolje ni tridimenzionalno, kot je že astrofizika ugotovila.....

In kje je to bitje, ki naj bi blo v fizičnem svetu?

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>kako pa definiraš zlo?

Razen tega - vesolje ni tridimenzionalno, kot je že astrofizika ugotovila.....

In kje je to bitje, ki naj bi blo v fizičnem svetu?

V trodimenzionalnem vesolju obstaja čas. V višjih dimenzijah ga ni. To sem kot prvo ta prvo mislil povedat.

To bitje več ne obstaja, ker je doživelo drugo smrt. Šlo je čez ognjeno jezero. In ta pa izbriše vse spomine in očisti dušo (bolj podrobno je opisano v temi razmišljanja).

Bitje se imenuje Lucifer ali antikrist. Kar v prevodu pomeni nosilec svetlobe. Je tudi edino padlo bitje, ki je doseglo rang nadangela. Zato je bila njegova moč zelo velika in veliko drugih bitij je moglo dolgo časa trpeti, preden se mu je iztekel čas.

Samo s tem ni izbrisano celotno zlo. Vsak človek (razen razsvetljenih) v sebi še nosi tančico zla. Ta je ponavadi potuhnjena globoko v človeku. Lahko tudi nedelujoče. Tako, da bo moral vsak v prihodnosti naredit zavestno odločitev, da uniči to zlo. To zlo lahko uniči Kristus. Seveda, če mu to duša dopusti.

Sej ne pravim, da bomo zdaj vsi mogli danes al jutr it na masovno čiščenje. Ampak vsak se bo moral nekoč odličit ali hoče to zlo obdržat v sebi ali ne.

Malo mešamo realnost in božanstvo...saj je prav.....če nekdo nečesa ne razume, mora pač dobiti nek drugačen odgovor.....odgovor za tisto, kar ne ve...za to je pa božanstvo prav najbolj primerno, saj je cel kup teorij napisanih, vendar dejansko kaj veliko za v roke prijeti ni.......samo naj bi tako bilo...saj jaz tudi ne odklanjam tega, samo dokazov pa ni in zato raje ostajam do tiste meje, kejr se dokazati da, posebno če sem pri tem dokazovanju sam sodeloval, potem me sploh kaj drugega težko prepriča.........lahko bi tudi drugače rekel, v božanstvu so čudeži in naključja, v resnici jih pa ni........

Pišete o zlu ....luciferju...trodimenzionalnosti in podobno...a niso to tudi samo naši vzorci, ki smo si jih zapisali...če v to verjameš, je tvoje.......kako bi pa otrok vedel, da je zelena barva prav ta zelena, če ga mi ne bi naučili, mu dodali vzorec ,če bi mu ne odprli pot do te informacije zelene barve, ki pa v kosmosu obstaja......

Res da v kvantni fiziki v univerzumu dimenzije časa ni, ker materije ni in ker je hitrost (večja) ali enaka svetlobni, tudi zato, da je večja ni dokazov samo predpostavka. tko kot v božanstvu. Nekateri pišete (tudi na tem forumu sem že prebral), da na nas vplivajo vibracije iz vesolja, da tam obstajajo kvantni delci in podobno. Vibracije so že časovna dimenzij, torej prav gotovo v kosmosu v mamenu informacije in pretvorbe ne obstajajo, prav tako tudi materija v tem namenu ne...je samo mrtev zapis, ki mu pri pretvorbi dodamo te dimenzije...to je vsa fora.....šele v časovni dimenziji pa lahko to pretvorjeno tudi koristimo v namen pretvorjenega.......

men se zdijo vsa božanstva samo pripomočki - sicer jih sam nimam, lih zato pa mislim da si jih tist, ki verjame vanje, sam ustvari v svoji glavi.....

osebno mam raj realnost, ki ma zarad mene loh tud ime Bog - sam potem treba razjasnit, kaj si kdo pod pojmom Boga sploh predstavlja.... x:)x

xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

Na začetku ni bilo nobenega zla. Samo dobro. Potem se je pa eno močno bitje odločilo, da se bo zoperstavilo Bogu. To bitje je hotelo, da se časti njega. Nekako je svojo dobrino spremenil v zlo. IN zato, ker je bil že nastajal mali kaos je bilo to bitje izgnano na fizično raven. In od takrat naprej obstaja v fizični ravni (času) tudi zlo. 

Kako prikladno za nabijat še nekaj desettisočletij občutek krivde - "če se ti ne bi takrat odločil tako, kot si se, bi še danes ne bilo zla".

In Zemlja bi bila komot samo kamen v vesolju, saj smisla na bi imela za kaj drugega. Kot biti zgolj kamen.

:xx!:

Tako pa se je rodil dualizem in čisto dobri pogoji za to, da se trume kaznovanih duš lahko deportira sem dol, da bi se s pomočjo dualizma in dvomov, izzivov, bitk ter smrti dodobra prečistili.

Preden gredo nazaj v recimotemunebesa.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Kako prikladno za nabijat še nekaj desettisočletij občutek krivde - "če se ti ne bi takrat odločil tako, kot si se, bi še danes ne bilo zla".

Prikladno ali ne prikaldno. Ampak vsak na zemlji ima vse možnosti da se odreši zla. Kaj se tiče občutak krivde. Ni razloga, da bi se čutil krivega. Ker z življenjem na zemlji ti je dana možnost da popraviš napake in se kaj novega naučiš.

Kako pa veš, da od nekdaj obstaja zlo Bern?

hvala matjaz nekak tko sm si tud js predstavlu. cas kukr js vem je nastal z velikim pokom, z zacetkom vesolja, (nasih) dimenzij.. ampak sej to ni vazn si mi odgovoru to kar sm mislu.

tomazslo: me pa se tud zanima tvoja razlaga o zlu.. (Ce se ti da razlagat).

glede tega, da razne vibracije v kozmosu(onstranstvu, metafizicnem svetu..) ZA NAS niso namenjene kot informacije, ker tam ni kvantnih delcev, kateri bi te informacije prenasali. toda mislim, da to ni le mrtev zapis.. saj tam tudi obstaja neke vrste "zivljenje" (duse, bog, inšekajbisenašlo; le te pa so (pomoje) pravzaprav ta tvoj imenovani mrtev zapis(neka energija, vibracija). jaz bi jim raje rekel le pac za nas navadne ljudi nadnaravni, nezaznavni.

(popravljeno)

bern:

ce je nekaj vecno, je absolutno. absoluten je le stvaritelj, vecna energija-vibracija, bog.

torej ce je zlo vecno--> zlo=bog? :vragec:

a pa bos mogoce reku da ni sam zlo, da je tud ljubezen(da vnaprej odgovorim). sam pol iz tega izpeljem da je pa to ze relativno ane.. oboje hkrat ne more bit(ne vem no, a se motm?) ce se pa menjava pol je pa to relativno, odvisno se od nekaj, da nekaj (od zunaj) vpliva nanj.. ja kako ce je absolutn??!!

s tem tud (pomoje) dokoncn negiram zgodbice o mascevalnem bogu iz stare zaveze. to pomen da smo mi vplival nanga(se mu nekak zamerl, naredl mascevalnga)--> le bajke. k pol ce se kdo ne strinja me pa nej preprica da bog ni absoluten!

Popravljeno -> nols

<{POST_SNAPBACK}>

tomazslo: me pa se tud zanima tvoja razlaga o zlu...

a si prebral moj prispevek na prvi strani...tam not je prav vse..od Sstanetove soli, do Vrbine terapije...seveda., če znaš to videti .......

pa še okoli mrtve informacije...vzemi za primer pogovor med tvojim mobitelom, repetitorjem (bazno postajo) in tistim, s katerim se pogovarjaš.......kako poteka to elektromagnetno valovanje...ne mislim električno, ampak kemijsko-fizično...predstavljaja si, da je repetitor informacija v kosmosu, da je hitrost svetlobna...kaj se ti v tem primeru po Einstainu v bistvu zgodi na nivoju repetitorja..kje je čas in kje je življenje........

<{POST_SNAPBACK}>

Tako pa se je rodil dualizem in čisto dobri pogoji za to, da se trume kaznovanih duš lahko deportira sem dol, da bi se s pomočjo dualizma in dvomov, izzivov, bitk ter smrti dodobra prečistili.

Preden gredo nazaj v recimotemunebesa.

x:)x

dualizem obstaja - prav tako pa tudi eno: imamo nasprotja, samo ta nasprotja obstajajo eno zaradi drugega.....skupaj pa so celota....

kako bi vedeli, kaj je dan, če nebi poznali noči?

x:Dx x:Dx x:Dx

cosmic dancer

nism lih fizik..rabm pomoc, mi je blizi bl tak kako bi reku filozofski nacin.. x:)x

repetitor je nekaksen prenosnik(antena, preko katere potuje zapis od mobitela(tvorca sporocila) do mobitela(prejemnika)) se mi zdi. ok in zdej je informacija prenosnik( se strinjam ce sm prej reku da je to pac energija, da je absolutna) sama sebi je prenosnik.

(sam tud ne razumem te cist kaj mislis s kosmosom(kozmos-vesolje, al misls onstranstvo, metafizicen svet?) v onstranstvu pomoje sploh ne mormo govort o hitrosti. ampak recmo da je, in da je se hitrejsa od svetlobne. kaj se zgodi na nivoju repetitorja(informacije)-ne razumem tega vprasanja. misls kaj se zgodi z informacijo(repetitorjem)?ja za nas bi reku da je izgubljena v casu.. ker ga ni, in tudi zemeljskega (ali podobnega)zivljenja ni. ampak po mojem to ne pomeni da ta informacija ne sluzi nobenemu, nicemur-da je mrtva. ce izhajam iz moje razlage tvojega odgovora da je sama sebi prenosnik potem se te "energije" zgoraj mesajo med sabo? x:Ix :xx!: uffff

ps. upam da si ne sam domislam da je tole razumliv(da ni prislo prevec napak med samo zamislijo in tvorbo sporocila) x;)x

hja, sam mislim, da je Bog absouten...kaj je zlo in kaj je dobro, smo si pa sami izmislili in definirali....dobro, kar koristi človeku, zlo, kar mu škoduje...bog pa je samo delovanje vsega brez definicij dobrega in zlega...
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...