tomazslo 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Tudi astrologija je zapis v univerzumu...tudi ta zapis lahko osvojiš, če se odpreš do te informacije, če se ne, pa zate tega ni........tako kot sem že opisoval Astrologija se zapisuje skozi obdobja......tudi osnovne smernice se vseskozi nadgrajujejo prav po istem kopitu kot za vse ostalo.......je pa rses, da če se je nekaj zgodilo večkrat, je možno da se bo tudi naslednjič....čeprav to vedno ne drži........kar spomnimo se lanskega februarskega prekrivanja planetov v eno vrsto, prav vedno so bile različne katastrofe, a prav lani pa na ta dan nič....... Astrologija je veda, kjer se lahko z veliko mero oprimeš določenih resnic, ker so se gradile skozi obdobja in je edina veda, ki kolikor toliko v nekem namenu tudi nakaže smer, v nasprotju z raznimi vedeževalci, jasnovidci in podobnim...... Sam smatram, da je prav položaj planetov ob našem rojstvu tista osnovna smer v naši karmični nalogi, ki jo potem nadgrajujemo....saj so se te informacije zapisovlae daleč pred našem rojstvom, mi smo to samo sprejeli, neko osnovno pot, ki jo potem nadgrajujemo na osnovi naših pogojih odraščanja...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za teorijo strun sem nekaj slišal že na TV. Ko vsaka struna se lahko spreminja v smislu,da menja oblike. Neki tazga. Je že kdo slišal za antimaterijo, gravitrone, tahione. Čeprav bi lahk odprli novo temo za takšna arazmišljanja. to je loh pol tema o astrofiziki (al pa tema a la Stephen Hawking )loh pa tud o povezavi astrologije in astrofizike... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sari 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz to razumem takole V back up maš spravljeno informacijo na primer naj Franclna fes polula...in dokler ne ustvariš podobnega vzorca se ti ne bo nič zgodilo, je v bistvu informacija..... jaz se s tem nekak ne morem prav sprijaznitda bi lahko zgolj moja misel sprozla tako vzrocno verigo, katere posledice bi nosil predvsem nekdo drugkaj pa vem, kaj pa vem, kaj pa vemmoram priznat, da me ze sama misel na to, dela zivcnoprevelika odgovornost svoje miselne vzorce mislim da sem ze precej temeljito zbezala iz podzavesti - vse od njihovega nastanka v daljnem mracnem otrostvu, pa vse do situacij, ki sem jih sprozila v glavnem zgolj z nameno podozivetja ... samo ni mi se cisto jasno ali je za razresitev nekega neusatreznega vzorca dovolj, da:1. se ga ozaves in ga cim bolje razisces2. se trudis ravnat in obcutit drugace, kot ti obicuje shema3. je potrebno ustvariti nove- zate boj produktivne - vzorce - ampak kako?? sicer pa mislim, da so miselni vzorci in njihova razresitev samo jedro namena vsakokratnega zivljenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Kabalist na kaj naj bi se pa navezovala te strune?? Ja včasih, pred davnimi davnimi časi, ko je človek še živel z naravo in ni rabil verstev, da bi mu vsiljevala sveto resnico o tem in onem. Te delitve ni bilo.Strune so subatomske vibracije, iz katerih je vse. V kabali je ta ideja že zelo dolgo znana, a sodobna znanost jo je v precejšnji meri potrdila v zadnjem desetletju. Priporočam ti, da vzameš v roke kakšno knjigo na to temo (Čudovito vesolje ipd.). vsekakor je zaželjeno, da imaš osnovno in dovolj široko izobrazbo o atomski fiziki, astrofiziki, astronomiji in precejšnjo mero domišljije, ki je potrebna, da si lahko predstavljaš te stvari. Posebno Čudovito vesolje je precej enostavno napisana knjiga (govorim za splošno izobražen profil človeka).Pred davnimi časi... sanjarjenje o nekem minulem času je poskus zavirati kolo zgodovine nazaj. Vsi poskusi uvajanja nečesa, kar je svojo zgodovinsko vlogo že opravilo, so nujno propadli. Takšen pristop k problematiki religiologije je vedno posledica pomanjkanja ustreznih podatkov. Razvoj religije je silno zapleten in se ga ne da odpraviti z zamahom- češ, včasih je bilo vse tako idilično. Eden od begov pred izzivi prihodnosti je beg v svet preteklosti. Zahodni hermetizem, okultizem in duhovnost so polni tega. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.