Skoči na vsebino

Nocno potenje

Marsa

Recommended Posts

Zanima me, zakaj se dogaja, da se ponoci spotis...

Se mi zdi, da mora na tocno nekaj dolocenega kazat, da je nekaksen simptom.

Nisem postekala vzorca nekega (se), ker sem pripisovala razlicnim dejavnikom (recimo polni luni, mestruaciji ipd.)...

Nekateri boste pomislili na morebitne zacetne tezave mene, stekam, ker lohk tamle vsi letnice vidte in tko x;)x xDDx, vendar se to ne dogaja sam meni, pac pa tud moskim clanom druzine.

Nekaj casa sem mislila, da je od kurjave (ker imamo trapasto pozicijo radiatorjev, nekak pri glavah), ker se je (vsaj meni) to 'dogajalo' navadno okol 4., 5. ure zjutraj (glih ko zacnejo kurit, kajti ponoci ne kurijo).

No so nehal kurt, pa se mi se vedno to obcasno dogaja.

Pol sem mislila, da je od tehle dek vrocih, pa morda je kaj sintetike not al cesa tacga... (jaz pa sem alergicna na vse neprave materiale, snovi)...

No danes sem bila z rjuhco pokrita sam... se zbudim ob 5h, vse kul, grem dalje spat, se zbudim ob pol 10h, cist presvicana (je pa res, da imam glih menstruacijo).

Sem razmisljala, kaj kaj deluje ob teh urah, ali so to ledvica, srce ali pljuca, sam mislim da srce je kasnej.

Stane je omenil v eni temi pomanjkanje elektrolitov (haha, itak, kao x;)x xDDx)... no ampak res ce pomislim, sem vceraj zlo mal jedla (in sploh vedno zlo mal jem), pa je morda res premajhen vnos soli recimo.

a ima kdo kaksno obrazlozitev? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

hm

js ne poznam tega, razen če nisem res kej aktiven..... x:Dx x:Dx v skrajnem slučaju poleti, da se zbudim kej mal poten, drugač pa ne....

odvisno je tudi od dihanja baje - ampak če ne prakticiraš pranajame pol to najbrž ni to x;)x

xbendx

cosmic dancer

mena ni, ker se men to tud dogaja (pa recimo da je še prekmalu zanjo)... sem danes pustila vrata odprta od balkona, ker je res, da imamo vroče v stanovanju, ampak jst sem "gnila". le kje se šetamo po sanjah ;)

Morda je povezano tud s tem, kolk zvecer spijem (pa ker jem ponoc x:Ix)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm...

Hecno, to je rekla zdravnica, ko sem jo vprasala, ce misli, da imam povecano delovanje scitnice al kaj tacga... je vprasala zakaj to menim, pa sem rekla ja med drugim ker sem tko hiperaktivna, pa se je smejala in rekla, da 'taka pac sem jaz'...

Tko da scitnica in hormoni - to je vse ok. Srce tud sklepam, da je, ker imam normalen pritisk in utrip (sicer mam se vedno mal aritmije)...

Pljuc pa si res nisem dala se slikat.

ledvice so valjda ok, ker ni kaksnega vonja cudnega, urin je normalne barve, vse kul skratka..

Ker konc koncev lohk mal 'sklenes' o zdravju tud po kozhi, nohtih...

Kozho mam ok, nohte rozhnate... :)

je pa res, da imam ful tele energije neke kao, res je tud to, da imam 'vedno' temperaturo okol 37, no recimo 36.9 al tko, 'na meji' nekak (tko da sem v casu shole zlahka blefirala in dok reces kex dobila vsa mozna opravicila, ker sem sam mal koncentrirano pomislila, pa sem imela vorcino mal cez 37 x;)x xDDx).

Pa nek bioenergetik mi je nekoc dejal, da imam cist blazotno srcno cakro. :D

Picasso

sem se spomnila, da je men zdravnik sam nohte pogledu, pa rekel, ne nisi slabokrvna... no in glej ga zlomka, res nisem bila več ;)

sranje, jst mam pa skor bele :eek:

Bobnar, pa res, otročki so tud čisto mokri....

saj jaz mam tud zdaj mal bledikave, tud kozho imam bledikavo, sam to je tud zato, ker tko mocno krvavim, to je pa tud zato, ker je bil pluton in polna luna in vsi moji zaktivirani. Pa sem se izcrpala mal teh rdecih energij.

Pismu, men so ziher kri puscal v kaksnih lajfih. :)

Picasso

oh, kako sem lohk to zanemarila... pozabila...

namrec, direkt tedaj (danes zjutraj) je bila konjunkcija lune in neptuna (in glede na to, da je pri meni neptun vladar tako lune kot sonca, je to najbolj mozno logicno).

Postek. xideax

mene zanimajo vzroki.

Felix, qui potuit rerum cognoscere causas.

Picasso

Meni se tudi kdaj zgodi, da se ponoči zbudim ves moker, se preoblečem majico, spim naprej, se spet zbudim z mokro majico in se moram spet preobleči, no zjutraj pa je potem vse OK (suha majica).

Premišljeval sem, če je mogoče, da se telo zdravi, čisti. A vzroka pa tudi jaz nisem našel.

To se mi zgodi le parkrat na leto.

Vrba thanx! :vio:

tale alkalna fosfataza je po mojem ok... to je najbrz tale ph nek, kok izlocas tega.. secnih teh scen in ostalega, elementov nekih v sledeh al kaj... vem ker je imel tamal sum na neko rec, ki je bila bistvena tale fosfataza.

Ves jaz imam ful razvit voh... tko da marsikaj uganem sploh z vonjem.. recimo ze ko sem bila majhna... sem 'zavohala', da je sestricna prehlajena... 'zavoham', da ima frendica tezave z ledvicami, 'zavoham', da druga pretirano izloca tale nek b kompleks.

In ce bi blo kaj tacga, bi bil vonj... tko se pa potim cist brez vonja... voda.... ni niti po potu niti ni tak zagaten, 'bolan' vonj... sploh ni vonja...

Najbrz je res presnova, men tole blazno dela (recimo tud lasje pa nohti mi ful hitro rastejo, cist tumach prehitro), pa obnova... pa valjda je pol tud to.

aja, ocitno je pretezno tik pred in med menstruacijo, ker zdaj recimo se ne potim.

Picasso

sej piše malo dvigne x;)x ... ne sej se šalim, samo resno moram jst mal na kontrolo, se mi neki čudnega dogaja, ne sam nočno potenje, nespanje, glavobol že 14 dni, moram mal tud do ginekologa...

Vrba, če dvignem noht, ni nobene spremembe... lani sem imela težave, ker sem med menstruacijo izgubila ogromno krvi in ne šla k zdravniku, naslednji mesec je bilo še slabše in krvna slika je bila porazna... ne vem zdejle točno koliko česa... nato sem spremenila prehrano, pričela s telovadbo, tekom... in stanje se je popravilo... in približno se še spomnim kako poteka nosečnost, tko da ni nosečnost ;) sem opazila ene druge zadeve, ampak tole vse ne spada v to temo... tko da x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...