polona.t 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 wau nisem tolk vodila, bol kot da druge usmerjam v pravo smer ja lani je blo res kaj vse nisem o sebi spoznala in res letos iščem pot kako to vse kas sem spravit v en red, ker je kr kaos ti si mi tudi zelo simpatična xrosex Misli, da bo čas ko te bodo ljudje spravili v vodstveno vlogo...to imaš v sebi in ljudje to opazijo. Naslednje leto ti bo to pokazalo En malo nasvet....dobor podelaj to leto do svojega RD, da boš naslenje leto samo sadove pobiral.a.kako boš letos posijala tako boš požela ) Nič ne spravljaj pod tepih, ker bo potem naslednje leto tudi zoprno :) Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 čiščenje se že dogaja..najbolj intenzivno je bilo v času takoj po r.d.in sem dokaj pridna pri tem....če se pa zaustavim, pa itak 'ta zgornji' poskrbijo, da se pojavi v mojež življenju oseba in mi da brco v rit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 čiščenje se že dogaja..najbolj intenzivno je bilo v času takoj po r.d.in sem dokaj pridna pri tem....če se pa zaustavim, pa itak 'ta zgornji' poskrbijo, da se pojavi v mojež življenju oseba in mi da brco v rit super Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Pojdi v knjižnico in vpr. za slovar simbolov..je zelo debela in a4 velika knjiga in zelo doboro opisuje simbole...na platnici je narisan sonček Tnx!Saj Slovar simbolov imam - dobila za pol cene! Super knjig`ca!Sem mislila, da imate mogoče še kakšno dobro čtivo na to tematiko v rokavu Lep dan še naprej! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 polona.t, mam še jest vprašanje. Če se mi bo letos realiziral nek cilj, ki sem si ga zadal že nekaaaaj časa nazaj in kdaj, če se bo.31.1.1989. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simona limona 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Zdravo! Pričakujem in upam na spremembe. Polona.t ali se bo v kratkem pri meni pojavil kakšen 'energijski šus'? Me bodo zvezde dregnile in delovno podvizale? Bodo spremebe? En prav lep ozdravček, Simona 1.9.1979 (10:00, mb) Citiraj http://shrani.si/files/metuljwfik.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAYRA17 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Jaz pa prebiram tukile o vseh kartah, astrologiji, numerologiji, pa je vsega toliko, pa niti nisem več tolk v tem kot sem včasih bla.Ne najdem pa nikjer nič napisanega o NIHALU, ker vem da se to uporablja, ne vem pa kako je kaj s tem, kdo to počne pa zakaj. Koliko je to dobro, ne vem, slabo...pač vidim da se lotevate vseh možnih tem od run, duhov, vilincev pa do najbolj aktualnih, kart... O tem pa še nobeden ni nič spregovoril, moram pa rečt da me ful zanima, pa nimam kje kej zvedt. Pa lep pozdrav vsem! maja Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 jaz pa lepo prosim za pomoč, rabim pa eno informacijo!kako se imenujejo karte, ki imajo narisane na beli podlagi s črno 4 simbole - voda, krog, kvadrat in križ - in se uporabljajo za urjenje intuicije? nekoč sem imela izkušnjo z njimi, a sem pozabila ime. rada bi jih kupila. mogoče kdo ve, kje se jih dobi? hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.