Skoči na vsebino

Napoved za 26. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=26"][b]Napoved za 26. teden[/b][/url] - [b]27. junij - 3. julij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] (od vceraj, 22:40). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:sleeping: :cry: tudi jaz sem zalo slabo spala in moj fant tudi...skoz sva se obračala...vroče je bilo in nikakor nisva zaspala...proti jutru...5h...pa nama ja končno ratalo...ko sva morala pa ob 6:15 že vstati :xx!: Tako da sem čist off zdele.
Ravno včeraj zvečer sva se pogovarjala da bo verjetno ta teden zelo težak..že zaradi vročine, sopare...Včeraj smo šli pogledati punčko Ano ki je stara 14 dni, je bila revica čisto pikasta od vročine...šele okoli 18h se je koža malo umirila.

Upam da bo teden šel hitro mimo in da ga bomo sfurali pokončno :vtz:

Lep dan,

S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Joj jaz tud cist slabo spala.
Pa rame me pecejo (sam ne tolk kot zadnjic 1x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

al pa če sta začetek in konec...enaka napovedi za konec tedna...to je dbest rešitev.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tko kot si pac naredis...
sam velik aspektov deluje prav telesno, prav ono... v zelodec (ali glavo, srce) in to je podobno kot pri 'polni luni' itd. - telo se odziva, cetudi velik folka negira custva oz. moznost vplivanja planetov/nebesnih teles na custva in na dogodke; saj tud tisti ki najbolj 'ne verjamejo v astrologijo', morda celo nezavedno pripisujejo polni luni tak in tak vpliv - "je bila polna luna, pa sem se bolj potil", "je bila polna luna, pa je bila bolj obcutljiva", "je bila polna luna in je bilo vec prometnih nesrec"... in podobno.

Ostalega pa se ne percepirajo... in ker se v to niso nikoli poglobili, tega pac ne *preverjajo* na tak nacin in zato pac jasno tega ne morejo 'kupiti'.

Potem pa se vidijo v cajtengih, ta teden bo za ovne dbest, pa se bo isti dan zaletel, pa ne bo nikol vec verjel v 'horoskope'. :D

Picasso

[quote name='aiwa' date='27. Jun 2005 ob 09:25'][post="484896"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kako pa to da se je napoved preselila med misli? :inocent:

jz mam tud probleme s spanjem :o|o:  x:Dx[/quote]
Joj hvala ker si me opomnila.
navadno si skopiram obrazec iz prejsnjega tedna, pa sam vnesem nove cifre, pa dam novo temo.

No danes ponoci sem se sam tolk konektala, da se to objavim na forum, pa sem imela odprt dnevnik se od sobote, pa sem kar tam dala 'novo temo', pa je pac jasno pol bla v mislih.
grem prestavit, thanx! :palec:

Picasso

x;)x :palec: sej kul... sam ni mi blo čist jasn... k sem iskala spodej pa nč najdla... pol pa zagledam... pa vsi normalno komentirajo kt da ni nč xnckrivx :inocent: hehe
spet se mi je na bolš poslabšal

he he...me je borbenost napadla že kar danes x:px ...in se mi zdi ful fajn. takale odločnost običajno prinese dobre rezultate...ker se enih hecov enostavno ne grem več. in bom razrešila...samam s sabo, jasno ....da ne bi kdo mislu, da se bom šla kakšno fizično obračunavanje x:Dx x;)x

jasno, da čutimo vplive. naš sistem deluje tako al tako kot radar za vse mogoče zadeve. večje vprašanje je koliko se zavedamo zunanjih vplivov in če jih znamo pripisat pravemu vzroku.

marsa, men se je pa zdelo fajn, da je v tej temi...sam sem mislila, da je to bla pač tvoja odločitev :palec:

Jaz tud ful svoh spala.. Frendica prespala pri men, ker gre danes nazaj v London, pa da sva se mal povkekale.. tko da itak sle spat ob 3h.. Pol sem se pa premetavala celo noc... ob 8h je pa sosed zacel luknje vrtat. :xx!: Kok mi je to zanimivo, ob 8h zacne razgrajat, zdajle na primer je pa cist mir.. in bo do zvecer.. Kr neki :o|o:

Borbenost? Hja, se ne.. bomo vidl... dvomim sicer x:o)x

Pa ne vem, a so se men planeti kej ful dobr postavl zdajle al kaj.. se mi ful dogaja.. tko, kar se joba in denarja tice.. Bom zgleda koncno motor lahk odplacala x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='aliana' date='27. Jun 2005 ob 12:13'][post="484985"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Pa ne vem, a so se men planeti kej ful dobr postavl zdajle al kaj.. se mi ful dogaja.. tko, kar se joba in denarja tice.. Bom zgleda koncno motor lahk odplacala  x8Dx[/quote]

:palec: :palec: :palec:

Aliana - xokx

Ves kako... jasno, saj si imela kar nekaj cajta ful tezko obdobje v bistvu, totalnih sprememb in rasti... in si zasluzis, da ti je kul. x^x
Saj ne more it bad kar v nedogled... vendar tud zdaj, ko je dbest, imej na umu, da tud to ne bo vecno trajalo, kar ne pomeni, da se mors ta hip zacet sekirat, pac pa se zavedat vsakega posameznega trenutka, ko je fajn... xyesx

Npr. v vodnarju je zdaj neptun in ti mal pomaga pri teh tvojih scenah, igra in tole... ker imas luno tam (al pa asc), hkrati pa ti pridejo na pot nove moznosti, ker je istocasno v opoziciji tvojemu soncu to (najbrz, morda je orbis prevelik, vendar energije so vseen take, podobne, sam morda ne tko poudarjene).
Pa najverjetneje bi nasli se vse zivo, iz cesar bi lohk videli zakaj in 'odkod'.

Amis, ti si tud nekak cez najhujse, ti si imela tud podobno, no tebi pa se dvojcek zaktivira, hkrati pa imas uran v trigonu z merkurjem in s soncem (morda) in to je bolj lahkotno vse skupaj pol in ne tolk tezhe, pa zato vznemirjeno in tko.... kot da se bo zdaj zdaj kaj prijetnega zgodilo in ti kar nekak ne mores docakat in sploh ne ves kaj naj bi to bilo in si niti ne predstavljas. :)

ja, saj morda imas prav, sam pac... je ze tko kot je... sem imela ze razloge.. zdaj je pa pac tko. :vio: (da je v tem forumu)

Picasso

[quote]Ves kako... jasno, saj si imela kar nekaj cajta ful tezko obdobje v bistvu, totalnih sprememb in rasti... in si zasluzis, da ti je kul.
Saj ne more it bad kar v nedogled... vendar tud zdaj, ko je dbest, imej na umu, da tud to ne bo vecno trajalo, kar ne pomeni, da se mors ta hip zacet sekirat, pac pa se zavedat vsakega posameznega trenutka, ko je fajn...[/quote]

Ja, vem. sem prav prejle na to pomislila.. Da kok je zdaj fajn.. pa da morm ful uzivat in izkoristit tole, ker lahk ze jutr padem spet v kake une fore izpred par mesecev.. Pa sej, ups and downs.. itak je to fora lajfa x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

marsa, hvala za komentar.

me je pa včeraj popoldan čist zmanjkalo....en tak energetski mrk spet in danes še ni čist ok. kot da te nekaj "izpije". mogoče je pa neptun prišel preblizu mojega natalnega saturna (v vodnarju), pa mata zdej kakšne čudne konverzacije med sabo.
je že tako. so dnevi, ko je najbolje počakati, da minejo.....vmes pa kaj razveseljujočeg počet

:vio:

xscratchx hm, ne vem če je prav da sem vprašam...ampak bom vseeno...

Marsa, ta teden bi rada šla na sejem (v nedeljo) prodajati svoj avto. Me zanima če je to dober dan za prodajo...luna je v dvojčku...ampak jaz se itak ne spoznam tolk dobr...skratka avto prodajam že več kot dva meseca pa sem dobila samo 2 klica xnckrivx cena je čist ok, je preverjeno...Tako, da bi mogoče še tule malo povprašala...če bo to kul dan za take zadeve.

Hvala in Lp,

S x:)x

nisem ostalega chekirala, sam na prvi uch bi lohk bilo kul... ce se ne motim, mas ti tud enga dvojcka pa morda se kakega vodnarja, no neptun je v tem primeru kar ugodno postavljen - glede na luno... tud mars je v ovnu, bi lohk tvoril kak sekstilcek pa je to kul....
kje mas pa merkur? natalno? :8):

Picasso

:8):

ja jaz sem dvojček, in luno imam tudi v dvojčku, asc. pa v vodnarju, mars pa je takole :Mars Devica 15°30`58 7 (hiša)...če to kaj pomaga. Rojena sem 12.06.1980 ob 22:50

Hvala Marsa x:Xx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...