Eddie 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Draga Zlata Ribica posredujem ti mojo željo za miljone,vseh 700 pa neki jih daj meni,saj jih na LOTERIJI majo že dovolj. Go Go Zlata Ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 To bi blo dbest, saj ves, pol bi bli lohk se vecji prijatelji. Drzimo torej fige in pesti! in dobrodosel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ej čuj zlata ribica! izpolni še men željo!vsi na svetu naj od zaj naprej imamo isto paru u žepu..ma da nem kompliciro. daj naredi tako, da sploh nebo več tega fucking dnara.. in vsi bomo srečni, no razen tisti dnara puni:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Moja babi je zadela 5ko V 8. kombinaciji. Sam ne vem, koliko je to Nekaj more ze bit.... Drugac pa jaz nimam tolk zelje po tem, prej po cem drugem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 OPOZORILO!!!! Pozor, pozor vsem igralcem lota! Nej vas opozorim, da sm včeri vplačala dobitno kombinacijo lota, tko da nehte vplačvat, k boste zastonj igral! Aja, sam pol bo pa še več gnara...kr vplačujte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Moj oči je zagonu 6 jurjev in kaj smo zadel? NČČČČ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jst grem dons spet vplačat...pazte se meeeeeeee! :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst grem dons spet vplačat...pazte se meeeeeeee! :lol: Sej veš kaj si obljubla, če dobiš sedmico!??Upam, da se še spomniš Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ste vedli to, da če na lotu zadeneš 320 miljonov jih morš 300 mil. dat državi ostalo pa obdržiš ti. :xx!: Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pikica sedmica je baje bila v LJ. A si jo ti slučajno dobla Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ste vedli to, da če na lotu zadeneš 320 miljonov jih morš 300 mil. dat državi ostalo pa obdržiš ti. :xx!:http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...867.php?Rxn4=30mičkeno drugačen je izračun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 sedmici sta bili vplačani v trafiki v Kosezah in v Leclercu...hehe "Moj oči je zagonu 6 jurjev in kaj smo zadel? NČČČČ... icon1_rolleyes1.gif" hehe, zdej bi mogu zadet petico, pa bi biu 500 sit na plusu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Sem igral loto kakih petnajst let(še v Jugi). Sem skoraj vsak mesec dobil svoj denar nazaj, več ne. Bila je vmes kakšna petica ampak bolj poredko.Bilo je kakih deset let nazaj ko se mi ni dalo iti vplačat.Če bi vplačal bi zadel šestico vredno okrog 5000 DM(takrat so bole še marke) Od takrat ne igram več pa če pride dobitek čez miljardoPravijo da imaš petstokrat večjo možnost da te pri jasnem nebu zadane strela kot pa da zadaneš sedmico(1:15 000 000) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 heh, eddie se je zdaj, ko je pac zadel tole, ocitno kar potuhnil... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ne vplačujemo več..za takšne cifre..V bistvu igramo enkrat, dvakrat na leto..ko smo ravno v bližini..in če se mi zdi, da nas denar žuli.Je pa ta mlajša nagnjena h igram na srečo(mami, kupi srečko ) ji tako tale lev ven skače(vodnarka asc lev)..nekako nima meje..Sicer pa je dokazano, da sreče s kešem tudi ne moreš kupiti..mogoče znebiš kakšnega dolga.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 A zdej, ko je na lotu sedmica bolj malo vredna si je pa ne želite Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jz si jo še vseen, sam listkov ne kupujem Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jaz bi imela dovolj 2milijona tolarjev, pa se bi mi uresničila življenska želja. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz si jo še vseen, sam listkov ne kupujem To je pa problem ja Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 pih! jaz sem 4 jurcke zadela ... nek je treba zacet, ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pih! jaz sem 4 jurcke zadela ... nek je treba zacet, ne Boljš kot nič Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.