astroMATRIX 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Node je v konjunkciji z temnim planetom Amor. To zvišuje karmične dolgove in aspekte posameznih fatalnih ljubezni. Sonce je azimutalno z Nephtys, torej Procyon. To je temni Sith aspekt ljubeyni. Aleiser Crowley bi bil vesel tega, saj je Nephtys njegova muza. Cajti so zanimivi. Mars je še vedno v Cetus, od spodaj Rib. Luna gre v Ribi iz Cetus. To so blazne menstruacije, seveda. Nekaj več o tem čez par dni. Venera in Merkur sta z Hudičevo Rožo v Cancer. Saturn je v nesmrtnem Gemini. Nenavadne pozicije. Nenavadne močne ljubezni bojo. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 trenutno bolj zgleda, da jih ni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Bodo, bodo.Pa se res je. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Upam da bodo res, danes me caka preizkusnja, upam da se bova uspela pogovorit.. Joj, kako ga imam rada.. upam da bo...zvezde, bodite z mano!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Še lunatki bomo s tabo, in čimveč nas bo, temveč pozitivne energije bo v tej smeri. Ni vrag, da se potem premakne ... Dajmo, lunatki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 30. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2005 Kdo ima natalno Venero v Cetus ima tranzit Mars v Cetus. Poznam eno in mi je bila fatalna. Torej che imate Stuar Uran aspekte z partnerjem, premislite če lahko. Ponavadi ne! Saturn Uran aspekte lahko z kar NORMALNO hehehe astrologijo. http://ipy.95mb.com/zine Sinastrija Saturn Uran, primer... Amor darkplanet je seveda experimentalen. Velik tega vpliva kot asteroid Lilith, Cahriklo kentavrica, ... Hudičeva Roža je pravzaprav Mercury South Node. Za hec sem pred letoma planetarnim vozlom dajal imena. OK pozicije gor so astronomske. Tlele v experimentalni laboratoriji nimamo astrološke. delam namreč z NASA na ta zadnje. Mars bo astronomski počasi čez Ribi. RAzlike so sem pa tja zelo ... hahaha ... planet je astrološki kar 2 znakaozvezdja daleč. OK karmički se držite, prihajamo na pOMoččččč Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 30. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2005 Kdo ima primeroma natalno Venero v Cetus ima tranzit Mars v Cetus. Poznam eno in mi je bila fatalna. Poznami jih več kar se z geneRAcijami 30 let mlajšimi edino vkvarjam. Venera v Cetus na meridijanu je res... Torej che imate Saturn Uran aspekte z partnerjem,premislite če lahko. Ponavadi ne! Katere? Predvsem Saturn Uran 0 90 180. Potem v direkciji. Potem v Davision relationship direkciji. Potem ... hahaha ... saj astrologija očitno NE pOMaga preveč ko se gre za srce. Srce ne MARA astrologijo, gaRAntiRAM, hahaha! Saturn Uran aspekte lahko z kar NORMALNO hehehe astrologijo. http://ipy.95mb.com/zine Sinastrija Saturn Uran, primer... Amor darkplanet je seveda experimentalen. Velik tega vpliva kot asteroid Lilith, Cahriklo kentavrica, ... Hudičeva Roža je pravzaprav Mercury South Node. Za hec sem pred letoma planetarnim vozlom dajal imena. OK pozicije gor so astronomske. Tlele v experimentalni laboratoriji nimamo astrološke. delam namreč z NASA na ta zadnje. Mars bo astronomski počasi čez Ribi. RAzlike so sem pa tja zelo ... hahaha ... planet je astrološki kar 2 znakaozvezdja daleč. OK karmički se držite, prihajamo na pOMoččččč Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ejga, Ananta, besedo "gaRAntiRAM" si napisal narobe: moralo bi biti "gaRAntiRAm". - hahaha! - Hvala tudi za konkretne - hahaha! - astrološke nasvete kao "Saturn Uran aspekte lahko z kar NORMALNO hehehe astrologijo." Prav Hudič je z nami, butlji, ki - hahaha! - ne razumemo tega, kar hehehe pišeš. Pizda hahaha smešna tale astrolognomija hehehe . In vsekakor ti ("vam"?) hvala ... hahaha ... za pOMoččččč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 hmmm, res je da gre srce svojo pot, ampak vseeno se je fajn malo po zvezdah orientirat :-)) tudi jaz nisem najbolj razumela odgovora, ampak vseeno hvala, napisali ste,da ponavadi ne gre, in res ni slo.. bo naslednjic boljse, upam vsaj :-) upanje umre zadnje! lep dan vam vsem zelim!!!!P. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko še jaz nekaj povem ? Te dni sem šla z moškim, za katerega sem bila prepričana, da sva samo znanca (poznava se 9 let) za 3 dni na morje nekam daleč bogu za hrbtom. In tam doživela pravo moro. Ampak si pa faca mantis, a si korajžna tolk, a provociraš??? Če za nekoga veš, kaj je že ušpiču, si pa res frajerka, da si sploh upala nekam bogu za hrbet. Jaz tud na kofe ne bi šla.Tip bo mogoče s konjukcijo uran luna čisto predrugaču svoja čustva. Sej mogoče mu bo kapnil, da žensk sploh ne mara, mogoče vzame na morje raje tipa. Ti ga raj ne provociraj, ker natalno saturn in luna ne dasta tipa, ki bi se šel hece in podarjala kakšna posebna čustva nekomu. Mogoče namerno ponižuje ženske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Heh, ponižuje, ker si sam s seboj ni na jasnem ali je preveč razvajen, ker mu je mami dala in dovolila vse, kar si mu je srčece malo poželelo, dokler je bil frocek, zdaj pa ne zna past iz štosa, ali pa ga niso imeli radi in se ni naučil, kako je to, če te kdo IMA rad, pa zdaj zganja čustveno nasilje, ker je to kao macho. Pitaj boga, kaj je bilo. Še dobro, da je minilo. Ali pa je bilo to pametno ali nespametno, kar si napravila, Mantis, je pa že druga štorija. Če bi imel tip kaj več jajc, kot izgleda, da jih nima, bi se lahko pri njegovih frustracijah zelo neprijetno izteklo. Poglej enkrat v nebo pa reci onim tam, da si jim hvaležna za to izkušnjo in za poceni izhod. Bodo razumeli, dont vori. Raje pa ne pizdit nanje, ker se zna zgodit, da ti naslednjič ob taki budalosti na pot pripeljejo kakega modela, ki bo imel o sebi malo drugačno mnenje. In če bi v takem primeru samo BELO špricalo, bi bilo še kar v redu, kajti če prične tolči na RDEČE ... jebi ga! Pazi se raje! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Aaaaaaa ljubezen v zraku Če le ne bi bilo tako vroče, sparno..bi z našim prepleteno prespala cele noči..zdaj pač seksamo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.