Skoči na vsebino

življenjska energija

cashy

Recommended Posts

živjo,

imam en vprašanje, ki se nanaša na moje trenutno stanje. To stanje se vleče že nekaj časa...in sicer, nimam energije, da bi se česarkoli resnega lotil.To se mi je začelo dogajati, ko sem se sprostil po izpitih, in se mi je začelo fučkati za vse skupaj, vse dogajanje okoli mene... :xx!:

Ima kdo kakšen pameten nasvet, kako zviševati raven energije in motivacije?

Kako je z vami glede teh zadev? Je to tudi kaj odvisno od astrološkega znamenja...jaz sem kozorog....

hvala vam za vaše nasvete... x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Hodi v naravo - gozd / voda - in razmislaj o zivljenju.

Razmisljaj o vzorcih razmiljanja, opusti kako navado, razmisljaj drugace - z vseh kotov - in se sproscaj.

Brez napora.

Narava ta nafila z neomejeno kolicino energije, ce jo znas izkoristit.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

Nič alkoholih pijač in cigaretov.

Čiščenje čaker.

Če še eno bolj strogo pravilo, ampak ...

Pozitivno mišljenje. Sem spada tudi očiščevanje negativnih občutkov. Negativni občutki vzamejo največ energije. Sem spada sekiranje, žalovanje ....

jah, hvala za odgovore,

sprehodov v naravo mi res manjka, to popolnoma drži,

zadnji mesec sem tudi prekratek s telovadbo...zato se še vse slabša...tudi to drži...

ne kadim, ne pijem ne alkohola, ne kave...tu torej ne more biti vzroka...

hkrati ne najdem ničesar, kar bi me res veselilo, in bi lahko vzel kot trajen hobi ali dejavnost...pa razmišljam o tem že nekaj let...

sem popolnoma nezainteresiran za kar koli...mogoče je to tudi posledica tega fučkanja, ko sem postal popoln flegmatik, ne prizadane me prav nič, sploh se ne sekiram za nobeno zadevo, nič...nobena zadeva me ne navduši in niti ne prizadane...ravno mi je...in to me moti...

(popravljeno)

Pozdravljam vse vas v tej temi in se vam pridružujem.

Cashy, kozorogi smo tako enostavna a žal tudi prekomplicirana bitja.

Večkrat sem si dovolila zapasti v obdobje depresije, bila sem si zares en velik kalimero sama sebi. Pa sem ga postopoma premagala. Morala sem!

Že to, da te moti je ogromno. Verjemi. Povrhu vsega pa nisi sam! Le v tem forumu imaš krdelo suporta... Prepričana sem v to, da veš kaj vse lahko narediš, le premakni se že!

Popravljeno -> AlenaU

<{POST_SNAPBACK}>jah, hvala za odgovore,

sprehodov v naravo mi res manjka, to popolnoma drži,

zadnji mesec sem tudi prekratek s telovadbo...zato se še vse slabša...tudi to drži...

ne kadim, ne pijem ne alkohola, ne kave...tu torej ne more biti vzroka...

hkrati ne najdem ničesar, kar bi me res veselilo, in bi lahko vzel kot trajen hobi ali dejavnost...pa razmišljam o tem že nekaj let...

sem popolnoma nezainteresiran za kar koli...mogoče je to tudi posledica tega fučkanja, ko sem postal popoln flegmatik, ne prizadane me prav nič, sploh se ne sekiram za nobeno zadevo, nič...nobena zadeva me ne navduši in niti ne prizadane...ravno mi je...in to me moti...

js sm na istem........... x:)x

pa tud iščem kšno pametno rešitev :inocent:

xbendx

cosmic dancer

Za energijo: druženje z ljudmi, sprehodi v naravi, zapisovanje misli, dnevnika, seveda šport (čimveč gibanja)... saj so že drugi napisali vse... Moraš se nekako motivirat... x:)x pa itak da bo šlo :palec:
Live and let live! Life is beautiful!!!!

ne bo šlo x:Dx

šport energijo porablja, ne pa da jo daje - čisti nesmisel

druženje - kot za koga, zame ni x:)x

dnevnik, misli - komu na čast?

sprehodi v naravo, edino....... xDDx

cosmic dancer

glede športa, vem, da se po intenzivnem gibanju počutim sicer utrujeno, ampak splošno počutje je krasno, zadovoljno...sploh, če je bila to kaka odbojka, pa kaj lušnih punc v igri x;)x

glede družbe, odvisno, v kaki družbi si...mogoče so to ljudje, ki energijo črpajo iz tebe, namesto, da bi ti dvignili duha...potem je družba res :xx!:

je pa dobro najti družbo, ki ti dviguje razpoloženje, je pa treba pazit, da jim sam ne črpaš energije....

zapisovanje misli in dnevnika...to se mi pa res ne sanja, kako bi mi pomagalo...

vseeno mislim, da so vse to le kratkoročne rešitve in ne zadostne...sam sem že toliko globoko v tem shitu, da je potreben celoten "rebalans", korenite spremembe v svojem dojemanju sveta, sebe, in drugih...pa še kaj bi se našlo

<{POST_SNAPBACK}>

šport energijo porablja, ne pa da jo daje - čisti nesmisel

Sej ne. Odvisno kakšen šport. Rekreativni, ti nič ne porablja energije. Ampak ti ščisti telo. Mogoče, ti porab malo energije ampak to se potem izravna. Ker športnikom srce bije počasneje kot tistim, ki se ne ukvarjajo z športom torej.... Če se pa ti telo uleni, pa tudi po njem ne teče manj energije.

Ja so pa tud vaje dobre. Samo moreš razvit tako samo telo in um moreta delovat skupaj. Kar pomen, da ni nič narobe, če se ukvarjaš z športom.

Energijo ti lahko drugi ljudje jemljejo. Odvisno v kakšni družbi si, kot pravi cashy. Energijo se najbolj izgublja, če ne moreš uravnat svojih občutkov. In se cel dan kr neki sekiraš za prazen nič.

Če hočeš res pridobit velik enrgije je najboljše, da cel dan ohranjaš harmonijo v telesu. kar pomeni: nič jeze, nevoščljivosti nepotrebnega prepiranja. Tko se res najbolj ohranja in zvišuje energijo.

Cashy, tudi jaz iščem odgovor za ta problem x?x x!x

Meni pa se dogaja, da sem včasih tako slabe volje oz. tako brezvoljna, da se mi tudi ven ne da. :o|o: Potem pa se po nepotrebnem znašam na ostale v družini. :xx!: To je en velik začaran krog x!x Vse me moti in me obenem nič ne zanima. Pa ne vem ali je to že kakšna oblika depresije ali pa samo moje malodušje.

Sploh me nič ne zanima. Dnevno politične zadeve, pa kaj še. Cel svet mi je moje stanovanje in nič več.

Šport pravite, da je zdravilo. Ja če se sploh spraviš do tega, da začneš. Že 3 leta se pripravljam na to, da bom začela tečt x:o)x .

Sem pa začela bolj pozitivno razmišljati, tako da malo izboljšanja je že.

Pa tako kot je rekel matjazz:"Če hočeš res pridobit velik energije je najboljše, da cel dan ohranjaš harmonijo v telesu. kar pomeni: nič jeze, nevoščljivosti nepotrebnega prepiranja."

Tudi na tem delam, da se nebi na neprijetno stvar vedno odzvala napadalno, ampak morda spoznala zakaj se nekdo tako odziva.

En primer: Moji sosedje vedno govorijo čez mlade. Zakaj x?x Ker so jim morda nevoščljivi njihove mladosti ali pa tega da se njim življenje takorekoč izteka, mladi pa imajo še vse pred sabo. Ali pa ker jim manjka zdravja, moči, energije.... x?x

Hotela sem povedat, da se je proti temu potrbno boriti vsak dan, dokler ne popraviš prejšnjih vzorcev razmišljanja, ki so te omejevali in se naučiš novih, ki te ohranjajo v harmoniji s samim seboj in tudi z okolico. x:Dx x;)x :vio: x:o)x

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

kaj pa vem ..astrologija...mal sigurno vpliva. :8):

no sem strelec..pa pravijo da so ogenj pa energija...hmmmmm no ja včasih preveč velikokrat pa zeeelo premalo. ( sem ena mešanica vsega mogočega xDDx )

kaj početi...kot vidim si se mal utrudil, če si naredil izpite ala ti vera xDDx :palec: ...saj veš ne moreš biti skoz up..včasih telo rabi tudi počitek.

več kaj ...pejd na travo zemljo..pa bos hodi po njej xDDx ...da te mal napolni ...ozemlji...

še boljš..., če si na deželi pa lahko hodiš po jutranji rosi...hmmm.fajn občutek.

pa še nekaj...kaj pa glasba ...poslušaj bobne ..res tiste pristne..tam.tam....to ti je super...mene totalno s podplati pripopa na zemljo ..pa se kar čuti...kako je fajn x;)x

No pa da malo komentiram..pozitivne misli...moja izkušnja ( moje razmišlanje...)čustev ne moreš tlačit...sama osebno ne morem milsit pozitivno, pa se ne jeziti, pa ne jokat....če nekaj z menoj ne štima. ( to sem se naučila..pa se še...pa je kar naporen študij x:Dx )

Kaj želim povedat, če si jezen se jezi..če si žalosten jokaj...če želiš kričat kriči...

ko bo šlo to ven...šele potem bodo pozitivne misli pomagale.

Mogoče pa poglej med kristalčke..tam imaš tudi kar velik napisan...

So pa tudi ene vaje.....za polnenej korenske čakre....rdeča barva...

Pozdravček xsrcx

Bravo Lia!

To je res - preberte si njen post.

Vsas si je dobr kj vtisnat kam, ne sam preletet...

Drgac pa glede sporta: energija se NE porablja.. heh, to so bucke. x:Dx x:Dx

S sportom - posebi v naravi - bos dobu ogromn energije posledicno pa bo celo telo in energetska telesa deloval bolj harmonicno in je manj tezav.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

"Mogoče pa poglej med kristalčke..tam imaš tudi kar velik napisan...

So pa tudi ene vaje.....za polnenej korenske čakre....rdeča barva..."

nimam blage veze, kje bi se lahko kaj zvedelo o kristalčkih, tudi vaj za polnenje čaker ne poznam...kje bi se to lahko kaj zvedelo o tem?

Pa je res možno, da nimam energije za to, ker ne dovolim, da se moja čustva izrazijo...nisem si mislil, da je to lahko kakorkoli povezano....

Ja je čist možn cashy

http://www.lunin.net/zdravje/slo/TelovadneVaje/Cakre/ - razlaga čaker. Če si hočeš očistit določeno čakro, jo moreš naprej začutit. Najlažje je, če si jo predstavljaš tam kot je narisano na sliki - brez simbolov. Za začetek je najpomebnejša barva. In potem si vizualiziraš, kako se vsaka čakra lesketa v svoji barvi.

Takojšnjih rezultratov ne pričakovat. Ampak z vstrajnostjo se da dosečt zavidjive rezultate :palec:

<{POST_SNAPBACK}>"Mogoče pa poglej med kristalčke..tam imaš tudi kar velik napisan...

So pa tudi ene vaje.....za polnenej korenske čakre....rdeča barva..."

nimam blage veze, kje bi se lahko kaj zvedelo o kristalčkih, tudi vaj za polnenje čaker ne poznam...kje bi se to lahko kaj zvedelo o tem?

Ja ..sama jih imam, pa ne upam x:Ix ..ne smem tukaj objavit tega da ne bo kdo hud no užaljen, ker konc koncev ni moja last.....( je toliko v mojo uporabo...)

No ja lahko pa ti opišem vaje za polnjenje korenske čakre:

1. Stojiš , noge daš nekoliko narazen. ( da se počutiš fuul stabilno), roke daš v bok in se nato gibaš gor in dol. (dol...noge nekoliko pokrčiš, ko se dviguješ..pa so noge stegnene.)

2.. vaja položaj stojiš narazen kot pri 1. roke v bok in se z medenico gugaš ..naprej in nazaj.

kljub moji bolj tko razlagi upam da si razumel :palec:

(če pa želiš pa ti lahko slikco pošljem ...po e-mailu, sem že poskusila na OS pa ne gre...slikca je v mojem računalniku x:Ix ), no če pa gre tudi na OS pa se priporočam za inštrukcije kako to narediš.

Seveda cashy ...pošljem če želiš x:)x

Pozdravček xsrcx

Glede kristalov ...uf tukaj je cel kup profijov....ti samo v temo kristali... :palec:

Js ti predlagam, da si dobiš eno žensko x:Dx Ko sem js take volje, pri meni pomeni, da mi manjka ženska energija. Na mislim samo na sex, bližina, vonj, dotik..aaa... hm. No da se vrnem k stvari, lahko poskusiš tud s qi gongom.

oj, baltazar, dobrodošel med nami (upam, da izrek dobrodošlice ni izključno v domeni urednice Marse :ermm: )

čisto možno, da je pride v poštev tudi aspekt pomanjkanja ženske energije...vendar vem, da to ni poglaviten vzrok, saj do sedaj še nisem imel nobene ženske, pa sem uspel biti do pred kratkim še dokaj aktiven in energičen...res pa, da veliko in brezplodno razmišljam o ženskah w:Iw

pravi hakeljc se skriva drugje...

<{POST_SNAPBACK}>oj, baltazar, dobrodošel med nami (upam, da izrek dobrodošlice ni izključno v domeni urednice Marse :ermm: )

...

:o|o: xrolleyesx

... Joj kolk ene energije cutim v tejle temi... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :sleeping: xnckrivx

dejmo se mal zmigat!!!!!!!!!!!!

naslov tko obetaven, pol pa kislota!!!!!!!!!! ma daj!!!!!!!

Kmon!!!

:zoro: :onfire: :flower: xmusicx xokx :att: xbendx xpartyx

:vragec: x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, Marsa...očitno so se vsi nalezli od mene....ali so pa to pomankanje začutili pa se hitr umaknil, da česa ne staknejo... x:Dx :sick: :ill:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...