Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=27"][b]Napoved za 27. teden[/b][/url] - [b]4. - 10. julij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 uhuhu, pestro ... hvala za napoved, Marsa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Temule čiščenju pa ni in ni videti konca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 marsa, hvala....torej vse kot smo že vajeni....ma itak, da se skoz nekaj dogaja...znotraj, zunaj in tako naprej...je že za nekaj dobro. ...nekam diši po spremembah, sam še ne vem kakšnih...hecno... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sem prebrala rak, mam dovolj, ostalo bom v službi v miru mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 se mi zdi, da luna nekam (pre)hitro siba okol... kar naprej tale zoprna ( ) scena - za uvod opozicija s plutonom, potem njena mena v raku in za finis se konjunkcija s saturnom [color="purple"][i][b]'Sprostimo se in zaupajmo procesu življenja ...'[/i][/color] [/b] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 in za vsak slučaj poskrbi še predno pride v raka, da gre men čez Saturna nič, bom jst še enkrat prebrala napoved, se mi zdi, da so notri ene svetle točke, se bom sam tistih držala... Marsa, hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='Selene' date='4. Jul 2005 ob 08:17'][post="489326"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]se mi zdi, da so notri ene svetle točke, se bom sam tistih držala...[/quote] jah mal bolj se je treba pomatrat, da tist najdes... pozabila sem napisat zapravljanje in zhenske zadeve in taksno... pa se nekaj sem pozabila, sam sem pozabila kaj. (*ker sem se v postelji spomnikla, da ojoj, no zdaj mi je pa uslo iz glave). saj ni tolk bad spet, pac custva in to, sam je z lucjo na koncu predora, ni kar sam tema pa da tavas pa ne ves kje je izho0d. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ajejej.... ......še dober, da ima vsak teden tudi kar kmal......konec tedna Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 jah... :|| sam to je v bistvu napaka, ki jo vsi delamo - namrec tole veselje nad prihajajocimi konci tedna; to ni nic drugega kot pospesevanje casa - in ne bivanje v casu zdaj in tukaj. Vedno smo v 'bom'... no cez 1 teden bom 1 teden starejsa, cez en let (cez 53 koncev tedna) bom pa en let starejsa... Kaj pa vmes? Je tud lajf? Ob torkih recimo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Pa ja. No, glede na napoved, se mi zdi ta teden k neke vrste predigra za konc tedna.....čim "boljše" bomo opravli čez teden, tem lepši bo konec tedna.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ja zame v torkih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 jaz mam pa rada po0ndelke pa torke pa vse... hocem rect, maram dneve. saj ni treba gledat tko... gledas pac trenutke, take sekvence... 'Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='Marsa' date='4. Jul 2005 ob 11:37'][post="489391"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]'Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' [/quote] torek ma ne sej so men tud vsi dnevi pomembni, ma trenutki so mi pomembni, ne samo dnevi... ampak ponavadi se na torek naredi kaj pomembnega zame... od rojstva male naprej šibam jst delat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Času ni pomembno, če smo tu ali ne.... Kolk dobro si tole napisala , natanko to sem razmišljala te dni... Sploh se mi zdi tokrat tvoja napoved drugačna, kot da si vložila več sebe ali pa so ti besede same prihajale na dan[color="yellow"]...verjetno to dela sonce v raku [/color] zadnjič delamo doma koledar počitnic, vpisujemo kam kdaj kdo gre in tako...pa potem naenkrat rečem, sovražim to, ko tole gledam, je poletja že konc...jaz ga pa sploh še nisem doživela, mene pa že jesenske megle preganjajo... jah, teden ne bo lahek, že čutim , zoprna in zahtevna sem do ljudi...svet se vrti okoli mene...kar z rokami gradim, z nogami že podiram... ultimativno dokončno postavljam stvari... ali bo tako, kot hočem, ali pa sploh ne bo.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='astra' date='4. Jul 2005 ob 12:52'][post="489440"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Času ni pomembno, če smo tu ali ne.... Kolk dobro si tole napisala , natanko to sem razmišljala te dni... Sploh se mi zdi tokrat tvoja napoved drugačna, kot da si vložila več sebe ali pa so ti besede same prihajale na dan[color="yellow"]...verjetno to dela sonce v raku [/color] [/quote] Thanx, .. kar pisalo se je iz mene, kot vedno v bistvu, sam vcasih gre tezje, vcasih prevec razmisljam, vcasih je zelo... hm, muhasto, polno nekaksnih kontradikcij, pa se moram odlocat, kje bom protiutezhila... pa tak... vcas pa kar leti iz mene in komaj dohajam... imam odprt koledar, pogledam, kot eno kuhanje tako.. aha mal tegale, ck, aha tkole, tole, ok, neki tacgale bo pol se podobnega morda izcimilo. sej v bistvu jih rada pisem, nekak... vsaka je zase posebej.. kot ena taka slika neka... pac neko delo, nekaj kar nastane, ko se posvetis, mal ustvarjas.. saj je lusten. krivi me to, ko je 'nujno', se bolj pa to, ko tko hitro spona, da se prec vse obrne in je ze nova se za sekirat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 O Contesa!!! ti zmer zase kaj dobrega najdes, pa ce je se tko 'bad'! ful vam thanx za odzive, res! In 1x zadnjic nekoc nekje sem zatezhila, ces, da napovedi pa sploh ne sljivite oz. mojega dela al nekaj tacga... in zdaj se mi zahvaljujete... kar se mi zdi lepo... po eni strani pa mi je mal nerodno, ker se mi zdi, da sem izsilila tole. No ampak vseen sem vesela. Itak. saj je lepo, ce kdo opazi tvoje delo (kamoli da ga se pol ceni in se celo zahvaljuje zanj). ... in v bistvu pa 'tak zganjam' okol teh napovedi... mal otrocje v bistvu... ker kaj se mam pa tolk za pritozevat in vse... al napisem al pa ne, jaz pa rojevam tole vsak teden s ful pricami. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='Primavera' date='4. Jul 2005 ob 14:34'][post="489472"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...če bodo spet kake vremenske katastrofe, bom znorela, komaj sem dala popravit streho, ker mi je zmetalo strešnike dol, zdaj pa spet nekaj takega na vidiku... ful beden občutek, če veš, da imaš delno odkrito streho (pa čeprav ne živiš v tej hiši). Namesto, da bi si privoščila kako fajn kozmetiko, dam soldke krovcu.. :-((((((((([/quote] joj, moje sozhalje, nisem nikjer zasledila, ce si kje napisala... * ja, to je pa to, kar vedno pravim - in je zdaj [i]KRIVEC[/i] pa narava... kaj pa zdaj? Moja filozofija - ne vlozim lajfa in premozhenja lajfa in energije lajfa in casa lajfa... za gradnjo bajte.. no way.. prehitro mine lajf... jaz bom pa brez vsega odsla, kot sem prisla brez vsega. in jooj... nekomu je zrusilo streho za x 'milijonov'. Jo je ze imel. jaz je nisem imela. strehe svoje nad glavo. pa mi je tud zrusit ni mogel nihce. dobra plat tega pa? : zamakanje - halo? a lohk tlele mal? crknjen aparat - halo? a lohk ubodete novga? ni telefona - zrihtajte cimprej. ampak pol: plach plach plach... (€) al pa za strehe in staf. prevec vlagamo v... okoliscine, namest v ... ... ... situacije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Eh, veš kaj, Marsa, čist ok je tako, saj se vsi že pomalem hecamo iz tega...mene recimo večkrat v nedeljo prime, da bi omenila [i]tisto na n[/i] Ko so stvari samoumevne, jih več ne opazimo... ..tako pa se vsaj vsak teden znova zavemo, da lahko pa napovedi sploh neb bilo... in potem bi seveda dobivala ogorčeno pošto, KAJ PA NAPOVED ????... Ko jo bomo plačali, se bo lahko kdo pritožil, do takrat pa smo lahko sam srečni, da sploh JE... Thx Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='astra' date='4. Jul 2005 ob 14:43'][post="489483"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] bi seveda dobivala ogorčeno pošto[/quote] ne bi, jo dobivam. in tezhenje a la: sam tolk je gor al kwa!!! , cist brez veze (LN vse)... ko ne stekajo, da svojga lohk pac das tolk kot mas in kot pac lohk das... vec kot tolk pa pac ne morem dat.. fizicno ze, ni vec cajta za osnovne stvari, jaz bom pa ne vem kaj... a ves... (ja, lohk bi pa... kar kaj druzga, recimo ne spostovala avtorskih pravic, kot kateri drugi sajti, ki nanje navduseno hodijo, ker je pac gor vec infota - jasno, spizdi lohk vsak vse, ce nima vesti)... folk nima razumevanja... in jaz sem se s tem ze zdavnaj nekako... hm, 'sprijaznila' - cist se pac ne morem, ker kaj pa pol lapamo o razumevanju in duhovnosti in socutju... ampak nihce vec nic ne naredi za drugega... tko res.. - ono da bi res dal kaj od sebe... besede je lazje dat... cas pa tezje. ker - casa nimamo (ko rece folk - nimam casa, cist butast, itak ga kar nimas) - ampak si ga pac vzamemo. za stvari ki se nam zdijo pomembne - zarad tega ali onega razloga. saj vemo: "Skoraj vse, kar pocnete, se vam bo zdelo nepomembno, toda zelo pomembno je, da to pocnete." (Ghandi) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 a spet bo luna v raku.... ampak nekam ljubezensko kaže spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Zblojada as usual ... no ja, saj ni tako grozno hecno, kako se zdi, da so ene in iste lune kar naprej na vrsti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 [quote name='Marsa' date='4. Jul 2005 ob 15:49']ker - casa nimamo (ko rece folk - nimam casa, cist butast, itak ga kar nimas) - ampak si ga pac vzamemo. za stvari ki se nam zdijo pomembne - zarad tega ali onega razloga. saj vemo: "Skoraj vse, kar pocnete, se vam bo zdelo nepomembno, toda zelo pomembno je, da to pocnete." (Ghandi)[/quote] To pa res drži..za stvari, ki se nam zdijo pomembne, si vedno vzamemo čas! Zame je to prijeten in "obvladljiv "teden. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Zdaj sem komaj poštekala, zakaj me je ta opoz Luna-Pluton tolk zdelala ..ker se dogaja natanko na moji osi Saturn-Venera... , vse na 22 stopinj... Auč, tole danes pa res ni preprosto... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 marsa, veš s pohvalami je pa tako...menda nas je več takih, ki smo se morali kar "okorajžit", da smo lahko napisalai HVALA...ker jih človek lahko hitro po smrčku dobi, da dela to iz nekakšnega koristoljubja...neiskrenosti...in podobnih zadev.... ...kar se mene tiče, sem se pač odločila, da bom napisala tako kot mislim in čutim, pa naj si marsa misli kar si hoče o zahvali.... sicer je bil današnji dan skrajno zoprn in napet...vsi u službi tudi... vključno z mano...en mi je preklinjal v telefon, ker mu je sodelavc nekaj obljubil....pa sploh se je folk čudno obnašal...šef: naj bo narejeno, me ne zanima kako! ...in podobne fore.... opažam, da so večeri nekoliko bolj umirjeni...verjetno se pozna, da se vsi mal skuliramo....sicer je pa dan prinesel nekaj zanimivih ugotovitev in spoznanj, tako da je bilanca pozitivna you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.