Skoči na vsebino

Napoved za 27. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='coccinelle' date='4. Jul 2005 ob 21:11'][post="489739"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]hecno, kako se zdi, da so ene in iste lune kar naprej na vrsti  x:Dx[/quote]
x:Dx x:Dx xrolleyesx

ja u službi so bli tud vsi ful neki napeti... sam jz sem čist u izi... :inocent: jz sem pa res relaxed zadnje dni... oh in sploh super... sam tale luna v raku me mal skrbi.. x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Po nekajdnevno skrajno zoprnih dogodkih in knfliktnih situacijah sta bila nedelja in ponedeljek pravi balzam. Danes sicer zaspano, nič se ni dogajalo, sicer pa, itak si moram nabrat moči za tale mlaj v sredo, pa za tranzit marsa na mojega ubožca Jupitra. :vio:
Dum spiro, spero.

O, Oona! x:Xx :palec:
Tebe pa dolg ni blo okol, me veseli, da si se tu in da je vse ok...
ja, men se tud zaktivira vsega boga, ker mam tud velik na teh stopinjah (21-24)

a ne? tele lune skoz? x:o)x

*

'vsi bomo dosegli svoj cilj, le jaz ga ne bom dosegel... ognja prepoln, prepoln sil, neizpolnjen k pocitku bom legel... '
a ni nekaj tacga?
vedno ko vidim tvoj podpis Oona, se spomnim na tole.
zalostno..
jaz tud se ne bi legla glih cist k pocitku.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='4. Jul 2005 ob 22:53'][post="489889"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]  da si se tu in da je vse ok...

a ne? tele lune skoz? x:o)x

*

'vsi bomo dosegli svoj cilj,
vedno ko vidim tvoj podpis Oona, se spomnim na tole.
zalostno..
jaz tud se ne bi legla glih cist k pocitku.[/quote]

x:Xx vse ni ok. Samo enkrat pa bo. Valda no. :o|o:

Ja, tele lune skoz..

vsi bomo dosegli svoj cilj..če si ga bomo zastavili...jaz si jih zastavljam kar naprej in naprej. Če ne mi jih pa drugi.
Ampak neizpolnjena pa ne bom šla ..mam vsake tolk' čist poln... x;)x x:px
Štejem dneve do 16..saj veš, saturn... x:Xx
Dum spiro, spero.

jah, dolg se je rolal, tko kot men pluton desetletje cez asc (ce je se zdaj v prvi!!!!!) - mal gor pa mal dol... skoz ke okol, 10 let na tocno teh stirih al kolkih stopinjah. in je blo res svasta...
plutona lohk nimas nikol na ascendentu... rushada.

saturn pa je pri men tko posebej nekam, da tud ce kje ruzhi, da mi nic se ne zaktivira (razen edini kvadrat z asc)..
jaz saturna ne cutim zlo mocno in motece... mislim je tecen, brez smisla za humor in tko, ampak... kaj jaz vem... s prfoksi se kar stekam tud. :) ;)
sam je res zlo negativen, to me moti... pluton je drugac 'negativen', mi je blizje to - do konca... saturn pa ma meje tele...
mi ni tolk bliz, skratka, kot pluton uran in neptun...

kaksen jupiter zna bit skor 'hinavski'.. kao ves kul pa vse, v bistvu je pa lohk cist tumach, nervozen in telesen tud...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:8): Jutro,

meni tudi ni tolk všeč tale začetek tega tedna :sori: xrolleyesx :o|o:
No neki pa vseen je dobro...včeraj sem bila pri zobarju in je ugotovila kaj je narobe počela da me je zob 3 mesece bolel...čeprav mi ga je vsak teden odprla in zamenjala zdravilo...še dobro da je ugotovila, ker se je vnetje že tako razširilo da moram sedaj jemati še antibiotike. No ampak danes me zob ne boli in mi je prav čudno...ker se mi zdi da sem se bolečine že kar navadila. :o|o:

Komi čakam dopust...uf tako zelo ga že nucam xsrcx x:Xx

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Komaj čakam, da bo vikend :vio:

Marsa, pride letos tudi kakšno zaporedje pozitivnih tednov, ali bomo ves čas samo jamrali? Zdi se mi, da se ti negativni aspekti kar vlečejo in so močnejši od pozitivnih.

[quote name='Melodie' date='5. Jul 2005 ob 17:05'][post="490320"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]zaporedje pozitivnih tednov[/quote]
x:o)x x:Dx haha ta je pa huda!!! zaporedje TEDNOV!!!! x:o)x
cist neskromno... :D ;)

*
Sonck - moje sozhalje, sam nom o zobu cist nc! men so tud zasral vse, pa mam zdaj shtalo! :mad2:

Dopust a ne?
Men bi tud prav prisel. :sori:
pol pa tam na kakih korculah zobarje okol lovit. :||| (kar smo ze pocel)

Picasso

pr men je pa čist super fajn.... sam bomo vidl jutr... tale luna v raku se zdi kt da bo cel teden trajala k je ke do četrtka :OoO:
spet se mi je na bolš poslabšal

iz same zlobe in zlehtnobe.. :vragec:

joj a veste ko smo se sli enkrat eno igrico tako na kazni, pa smo bili na zhuru, ob kakih 4h zjutraj, in je frend dobil kazen, da se je moral skozi okno ven zadret na ves glas:
"ce jaz ne spim, tud vi nouste spal!" x:Ix x:px x:Dx
in so se eni zgleda res zbudil, ker so kapse poklical in je bila cela frka se pol. x:o)x

Picasso

Sonce se sprehaja po Raku in malo bolj smo se umaknili vase in v svoj notranji svet.... Tell me about it.....

Se mi zdi tale napoved napisana bolj power kot običajno. Všečna v segmentih, resnična, dotakljiva, blizu in daleč. Na tole bi se lahko doživljenjsko naročila.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sonck - moje sozhalje, sam nom o zobu cist nc! men so tud zasral vse, pa mam zdaj shtalo! :mad2:

Dopust a ne?
Men bi tud prav prisel. :sori:
pol pa tam na kakih korculah zobarje okol lovit. :||| (kar smo ze pocel)[/quote]

Ja saj marsa...tudi jaz grem na dopust 15.7. in grem ravno na Pelješac...in zato sem rekla, da zdej mi pa more zrihtat...ker tam pa res ne mislim letat okol zobarjev...no pa je zdaj že od ponedeljka kul z zobkom x;)x

Sicer pa morm malo pojamrat :o|o: že od prejšnjega tedna je mad mano in mojim kar neka napetost...ni sproščenosti...vse zategnjeno...ne da bi se kregala...ampak skoz neki...jaz narobe rečem, potem on pripomni kakšno neslano...neke vrste užaljenost...pa občutljivost se mi zdi...

No pa saj bo...oba rabiva DOPUST in to res zaslužen xsrcx x:Xx xsrcx

Lp, S x:)x

[quote name='cosma' date='5. Jul 2005 ob 21:51'][post="490526"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sonce se sprehaja po Raku in malo bolj smo se umaknili vase in v svoj notranji svet.... Tell me about it.....

Se mi zdi tale napoved napisana bolj power kot običajno. Všečna v segmentih, resnična, dotakljiva, blizu in daleč. Na tole bi se lahko doživljenjsko naročila.[/quote]
a daj! x:Xx :8): nekaj podobnega je ze astra rekla... :vio: Thanx! x:Xx
tko pride. :)
Konc koncev sonce oz. merkur v raku pomenita veliki trigon zame oz. zmajcka takega... nic cudnega da bi bila bolj ustvarjalna, pa se ogromno 8. hiso mam, pa tole pade not, sam da jaz se ne pocutim prevec fajn v tehle rakovskih stosih...
mam ful enga ustvarjalnega potenciala zdaj, pa se nekak ne lotim... sonce v dvojckih sem zamehurila tako za glasbo kot za risanje...
pol pa pac pisem, saj to je tud ustvarjanje.
tko kot sliko - vcas roka kar sama rise, komaj sledim, vcas pa pacam pa pacam... :D
ceprav... po eni strani pa mi je cist vsec tole blodenje mal rakovsko, saj sem mal mazota custvenega, pa uzivam v svojih tripih custvenih, ker se pol lazje najdem, nekak...
mi je vsec se cist raztrescit, da se lohk nazaj zlozim pol. :)

[quote name='sončk' date='6. Jul 2005 ob 07:31'][post="490581"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ja saj marsa...tudi jaz grem na dopust 15.7. in grem ravno na Pelješac...in zato sem rekla, da zdej mi pa more zrihtat...ker tam pa res ne mislim letat okol zobarjev...no pa je zdaj že od ponedeljka kul z zobkom x;)x

Sicer pa morm malo pojamrat :o|o: že od prejšnjega tedna je mad mano in mojim kar neka napetost...ni sproščenosti...vse zategnjeno...ne da bi se kregala...ampak skoz neki...jaz narobe rečem, potem on pripomni kakšno neslano...neke vrste užaljenost...pa občutljivost se mi zdi...

No pa saj bo...oba rabiva DOPUST in to res zaslužen xsrcx  x:Xx  xsrcx

Lp, S x:)x[/quote]
Mi tud 15. kao... sem tud mal Peljesac imela v mislih... sam zgleda da bo res montenegro v igri najbolj.
fajn da si zrihtala. :palec:
In dbest dopust ti zelim! xsrcx res si ga zasluzita oba! :palec:

jaz sem dons na standbyju, ker ni nic slabse, mal boljse mroda, pa dam sanso se do jutri. sicer... puljenje... al kaj... :sori: x:((x

ma ne, saj bo! xupx x:)x

Picasso

ma ti zobje so res tko saturnovski... not v glavi te grize in spika in tko... tak kovinski, hladen stos... brrr...
pol pa pades v te tripe cudne, jasno... pa si mislis, joj a zdaj bom pa kar brez zob, pa bom star, pa zavarovanje, pa cash, pa kaj pa sploh bom... pa tak...
No in sem k sreci prej tole prestregla, ujela, in se probam ne dat.
evo ga, cim tole govorim, me gricka not in zbode in opozori.
nocem pa tekmovat z bolecino, jo sam znegirat, potlacit, potolct...
naj se pretoci skozme, sam ne da se mi ustavljat v tej fazi vec kot je potrebno.
pa na zivce mi grejo odlocitve... recimo: ali naj grem k zobarju? ali naj se mal 'sama' resujem (kakorkoli ze pac, kaj dost ne morem, ker mam vse zaprto)...
In tezje mi je, ker zavestno ne uzivam tablet in tega.... pol pa vem, da nimam nobenega takega... expres pomagala.... ker ce mas tam en tablet, ki ga bos pol pac vzel, ok, je morda lazje zdrzat.....
Pa ali ne bi bilo morda pa cist kul po 20. al kolkih letih eno antibioticno kuro ipak ubost?
Pa kaj - naj jim to jaz predlagam, znalac, pametnjakovic? xrolleyesx
Pa zakaj je tam ta folk, ce se moram sama zdravit, diagnoze postavljat, terapije si zmislit zase...
ce grem pa tja, pa zamehurijo! x:o)x :mad2:
naj ze spedenajo tele priborcke v zavarovalnem temle paketu. ck, pa si zrihtamo. dlesen si znam tud sama prerezat s skalpelom, joj koza trapasta ona dohtarca, joj ce bi bli v ameriki, bi jo stozila babo...
mah, glih dal bi se mi, tko kot se mi tle ne da. xDDx x:px

Picasso

x:Ix
nihce me ni opozoril/ni opazil, da pri merkurju nisem zamenjala znaka (al pa ni prijelo), no in je narobe, pise da je v raku, grem popravit, zdajle sem sla pogledat in opazila. :|||
mah... :\

Picasso

:8):

mah ja zobje so res težka zadeva...ker te čisto vse boli...ni tko kt pr nogi te pač boli npr. koleno in to je to...pri zobeh te boli zdraven še uho pa glava...če je bolečina malo večja. Puljenje je v današnjem času res zadnja možnost...včasih te je zob bolel..pa so že uzel klešče v roke x:Dx . Zdaj se pa borijo za zobke...res pa je da je fino če imaš zobozdravnika ki obvlada...jaz imam zobarco, ki ima šolske otroke...pa je še mene vzela zdraven...ker jo mami pozna...no pa mi je tale zob res zafurala...tako, da je sama priznala v ponedeljek da je naredila napako...sem preživela 3 mesece res zoprnih bolečin..vsak dan na tabletih...mi je zdravilo previsoko notr djala...in je nameto da bi zdravilo zdravilo je vse okoli razdražilo...zdaj je prvič dala na pravo mesto...in evo...mene ne boli x:o)x .

Pozdravljeni vsi vkup!

Tole prebiram, pa no... sej ni vedno težko prebrodit "težke" aspekte.....kaj pa vem čemu ampak ob prazni luni, pa asp.v/z škorpijonu se vedno dobro počutim v svoji koži, hm..nekako sebe bolje notranje čutim, sem trdnejša, čeprav na momente melanholična, pa mi je všeč....tudi bolečine (če se takrat pojavijo ) kr nekako v sebi preglodam,...no ja pa lp.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Marsa, znano zveni... :o|o:

odlašam z enim pregledom, ker si bom kao sama pogledala noter x:Dx xrolleyesx

Sem ti že mislila predlagati, pa v bistvu ne vem, kaj se ti v resnici z zobom dogaja, da bi pred puljenjem dala skozi eno antibiotično kuro, ker samo puljenje niti ne reši vsega, če je recimo vnetje, se lahko potem vse še raznese in poslabša... :xx!:

Govori ti znalac s tega področja, sem skor umrla zarad enga zoba... :xx!: :xx!: ..bila teden dni x!x v bolnici, na morfiju med drugim...začelo pa se je, ko mi je zobar izpulil zob ob nepravem času....pa se je vnetje potem razširilo na lične kosti, pa votline do možganov in tako...

Ups, kake pišem, saj nisem mislila strašit, sam men se je to res zgodilo...

ma nič, bejbe, držte se s svojimi zobmi, ste me pa spomnile, da bi lahko šla mal do zobarja, čist preventivno...

huh, je že sredina tedna :palec:

Se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako depro zganjala :xx!: , še dobro, da se znam v roke vzet in premagam, ko se mi ne da več [i]čustvovat[/i]

Astra
Per aspera ad astra

vis men se pa da custvovat...
in men ne rece razum dost je, pac pa srce...
ker preprosto... se imam rajs boljs. :)

Picasso

jah, res, jaz plavam, thanx god za tole, tole dozo rib vcas... :D
no saj ti se pa tud sam ne zapres... najprej mal prezvekujes, pol pa kopitka spilis pa reces ajde gremo! :palec: xDDx

Picasso

[quote name='Marsa' date='6. Jul 2005 ob 09:23'][post="490620"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a daj! x:Xx :8): nekaj podobnega je ze astra rekla... :vio: Thanx! x:Xx
tko pride. :)[/quote]

Ja sej...včasih k Astro berem, si mislim, pa kako hudiča sem že to napisala, saj sem ravno mislila postnit xscratchx ...čudna so pota Gospodova :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...