Skoči na vsebino

Napoved za 27. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' date='6. Jul 2005 ob 10:45'][post="490666"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jah, no saj ti se pa tud sam ne zapres... najprej mal prezvekujes, pol pa kopitka spilis pa reces ajde gremo! :palec: xDDx[/quote]

Manikira by Astra x:Dx brez prask x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' date='6. Jul 2005 ob 11:45'][post="490666"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pol pa kopitka spilis pa reces ajde gremo! :palec: xDDx[/quote]

... x:Dx narobe...rečem " poberite se, dost vas mam!"... x:px

in po plutonovsko pobrišem za sabo... :palec:

Cosma, saj se men podobno dogaja... xsrcx

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='Marsa' date='6. Jul 2005 ob 10:23']jaz sem dons na standbyju, ker ni nic slabse, mal boljse mroda, pa dam sanso se do jutri. sicer... puljenje... al kaj... :sori: x:((x

ma ne, saj bo! xupx x:)x[/quote]

xwizardx :fiju: x;)x
se je umirilo?

marsa....za zob.... xwizardx xwizardx xwizardx

nekaj najlepšega je, kako se razpoloženje u luftu popravi, ko pošlješ vse skupaj u tri krasne....in se nehaš obremenjevat s sabo in drugimi.... x:Dx x:px :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Selene' date='7. Jul 2005 ob 06:02'][post="491080"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]xwizardx  :fiju:  x;)x
se je umirilo?[/quote]
Thanx selene x:Xx, ja, je se mal boljs, ne pa cist ok, ampak je tud oteklina mal splahnela. :)

[quote name='Amis' date='7. Jul 2005 ob 06:37'][post="491088"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]marsa....za zob.... xwizardx  xwizardx  xwizardx[/quote]Thanx! x:Xx

[quote name='astra' date='7. Jul 2005 ob 09:03'][post="491164"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Uuuuf, danes bo spet ena teža nad nami...[/quote] :V: :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='astra' date='7. Jul 2005 ob 10:03'][post="491164"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Uuuuf, danes bo spet ena teža nad nami... xrolleyesx

luna konj saturn

Astra[/quote]
se mi je zdelo, da nekaj domačega občutim x:Dx
Marsa, sej bo :palec:

men pa nic domace tole... :xx!:

x:Dx x;)x

Itak da bo, Selene! x:Xx xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x

marsa...sem pozabila komentirat...prejšnji teden sem malo pojamrala da prodajam avto že 3 mesece..pa nič...no pa sem tvoj nasvet upoštevala..pa sva šla z mojim na sejem v nedeljo...pa tam ni bilo sicer nič...ampak v ponedeljek sva naredila akcijo in jaz sem dala avto v salamonca, on pa na radio in v gorenjski glas...in zdej sva imela od takrat 5 tel. klicov in 1 resen kupec, ki ga bo verjetno tudi kupil...kul a ne x:o)x x8Dx

Hvala za pomoč in nasvet x;)x xsrcx

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

xokx malenkost, mi je uslo iz glave, ampak me veseli, super! :palec: x8Dx

Picasso

sam pršla sem se pohvalt, da sem prežvela luno v raku... brez problemov... kt da ne bi bla v raku.... zanimivo.... bo treba kr nazdraut na tole xcheersx
spet se mi je na bolš poslabšal

bravo!! si zasluzis medaljo! x:o)x :medal:
ce nis lune v raku nic cutila.
cakaj zdajle cez dobre pol ure saturnovo konjunkcijo. :xx!: :o|o: xrolleyesx

... :sick: :sori: xNNx :zz: :O: :C: :ph34r: :shuriken: :horro-cb: :nuke:

:P ;)

Picasso

mah, ohladitev - zamrznitev!

error!! :D :P

Picasso

no, log off si jaz predstavljam mal drugac... kao mam dost... in se odlogiram.
...
*
D-time. :)

Picasso

jaz tud. x:)x :palec:
kar je cist kul. :)

saturn, mater, a ga bomo zmuval, da se 1x vsaj mal nasmehne, ce se ze nikol v lajfu ne bo prav rezhal, krohotal?
... in nadvse sprosceno zabaval? x:o)x x:px x:px

Picasso

[quote name='Marsa' date='7. Jul 2005 ob 19:01'][post="491492"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saturn, mater, a ga bomo zmuval, da se 1x vsaj mal nasmehne, ce se ze nikol v lajfu ne bo prav rezhal, krohotal?
... in nadvse sprosceno zabaval? x:o)x x:px x:px[/quote]kolk je res en resen, zagaman smotko :xx!: ... sem se prav zalotila, ko sem postajala vsa nekam resna in usta vedno bolj na dol in nekaj resno urejala ene brezveznarije, kao hudo pomembne... 'a daj?! a glih tkole, zatezeno in hudoooo resno je treba, al kaj? a da bi se vmes mal zabavala in rezala in tole, a to pa ne bi slo, al kaj?!'... ampak eto... na nekaj mailov (se vedno dobivam maile, zakaj se zdaj ni prevoda Svetilnikov in kdaj da bodo) sem odgovorila resno in :angry: (lubijejzus, ljudje dobijo nekaj v dar, potem pa zahtevajo, da je to tvoja obveznost do njih in da to pocnes redno in pravocasno - karkoli ze to pomeni za vsakega od njih... pa sploh ne prevajam vec jaz)... z bratom, s katerim se vecinoma res krohotava (ima sonce tocno na mojem asc - v raku) in klativa take, da ne verjames, sva imela tak dolgocasen, resen pogovor, da sam :eek: ... tamali sem tezila, kako bova jutri izvedli hudo zakompliciran projekt (ima podelitev maturitetnega spricevala, pa jo bom pocakala v lj), kot da gre za MI:3, ki jo je treba do potankosti organizirat... sam :o|o: ... odkar mam tegale ata saturna v 1. hisi, opazam, da me fino drzi s tole zoprnijo :mrko: :xx!:

:eek:

...ups...sem pa mislila, da je bil včeraj na sporedu kakšen lepši ples planetov, ker sem bla ves dan fajn. a je kej narobe z mano :o|o:

hecno tole. običajno mi ne paše najbolj luna v raku in/ali tehtnici, pa kakšen lev je včasih tud tečen. včeraj pa ves dan smeh...je skor začelo neko evforijo šopat, sam na srečo se ni razvilo več kot do zametkov. ker po evforiji sem pol drug dan čist down. danes me pa še kar drži dobra volja.....najbolš, da jo prilimam nase, da mi ne pobegne.... x:Dx x;)x

[quote name='Mateja' date='7. Jul 2005 ob 21:53'][post="491727"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]'a daj?! a glih tkole, zatezeno in hudoooo resno je treba, al kaj? a da bi se vmes mal zabavala in rezala in tole, a to pa ne bi slo, al kaj?!'...[/quote]
xDDx x:Dx ja. tumach, a ne?
Se clo mene je nekaj zvijal, pol sem pa mal drugac pogledala, sem pa ugotovila, da me celo prav zabava tisto kar me je se minuto nazaj jezilo in zalostilo. :)
Ja, nekaj je treba in se pol ze kar zahteva! x:o)x :mad2:
Uh mi tole men tud na zhivac priscipne en... x:Dx

Fajn da se tko stekata z bratom. x:Xx
Jaz sem si tud brata zelela, no k sreci sem imela vec starejsih bratrancev, no pa sem z njimi harala kot otrok.

Men je tud najbolj pomembno skoraj, da se lohk smejem.
Imam eno novo frendico, no ne cist novo, ampak iz zadnjega casa, pa mi je rekla, da je zato rada z mano, ker drugac se ona tko mal smeje, ko je pa z mano, se pa skoz smejeva in se vsec ji je (men pa ne), da mam tak smeh kot carovnica. :)

*

Amis, saj v bistvu je dost normalno, da se kul pocutis... saj je dinamicno, saj sem napisala, sam tud shtalsko....
mlaj se je enim potegnil se mal dlje s tole negativo, eni so pa ze 'cez', so ze en tak preboj naredili.

Npr. jaz sem tud dons velik boljs.
Vcas kar mal 'pozabim', da mam voljo in moc, pa da mi je cist simple preklopit...
najbrz se pac rada mal valjam v bluzih..
saj mi je vsec, da cutim... hocem rect, ne da se mi bit se tolk zavestna in umirjena, mi je vsec se mal custvovat v lajfu... pa se kaksno napako si privoscit naredit celo brez slabe vesti.
pa kaj pol!!!
lajf je sam en trenutek. ck, pa mine.
In da bi se vmes rajs skoz sekiral, namest zwel? :)
Butast. xyesx x;)x

Picasso

marsa, tale zadnji del se mi ful dopade....ko delujem na tak način, da se zavedam, da je tole u bistvu moja izbira in se ob vsem doživljanju (pa četudi v -) lahko še mal zabavam na svoj račun, pol mi je fajn....ne glede na bluze in celo, če se ne počutim najbolje....ma mi je zanimiv ta paradoks....

jp....in tud napake so lahko skrajno zabavne....se vsaj na konc lajfa ne bomo spraševali kaj smo počeli...pa da smo se bali žvet....a a...to pa ne... x;)x

xsrcx

Luna hitro potuje, tako da je ze cez konjunkcijo...

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...