robidica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ja jaz bi rada povedala, da iščemo novega lastnika za muco, ki ji je našla ena iz sosednjega foruma. muca je stara približno šest tednov, njene slike pa lahko vidite na : http://weimi.moj-album.com če želite še več informacij ali, če se zanimate za muco pišite na : eva_fortuna_13@yahoo.com ja če se kdo zanima za muco, ali pozna koga, ki bi jo imel naj piše na naslov, ki piše zgoraj. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Držim pesti, da bi ji našli pravi domek, ki bo vedno njen dom. Vem, kako je to težko ... Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 ja kaj mogoče poznaš koga, ki bo imel mlado muco. res ji je težko poiskati dom. ja, to, da ji iščejo - zdaj že iščemo dom sem izvedela na enem drugem forumu. ponudla sem pomoč in zdaj upamo, da bo kmalu našla dom. muca je res lepa . lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ja maš pa res izvirn ime. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 ja hvala !!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Res upam da boste našli dom za njo. Držim pesti Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 ja, ena iz sosednjega foruma mi je rekla, da če do 31. 7. muci ne najdemo lastnika, da bo mucika morala v Gmajnice!!!!! ker 31.7. grejo njeni začasni lastniki na morje. muca res rabi dom, kaj je noben nebi imel????? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.