kapica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Gleda kdo serijo zvezdnih vrat? Drugi svetovi, razlicna bitja, komunikacije, inteligenca.... Kdor si je to "namislil" ima fuullll domisljije!!! samo, ce je domisljija odsev podzavesti, potlacene zavesti, kaj je mozno, da se nekomu iz podzavesti utrinek spominov, pojavlja kot domislja (ceprav je nadomestek za domisljijo laz) ampak vseeno je po tej logiki mozno, da vse tisto res obstaja? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Jaz jo gledam definitivno. Vsakič ko je na sporedu. Mislim, da takšna vrata lahko obstajajo. V glavnem če še kdo ne ve. Na kanalu a se vrti tretja sezona od devetih. V eni sezoni Jack-a izločjo iz serije. Ampak, ker je tako priljubljen med občinstvom se seveda vrne nazaj. Pa kasneje se srečajo z najhujšim sovražnikom v vesolju: v angleškem jeziku se imenujejo replicators. Več pa zaenkrat ne bom povedal. Naj bo skrivnost. Tukaj še opis vsake serije: http://wiki.stargate-sg1-solutions.com/index.php/Season_One Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ja, prosim ne govorit naprej... Gledam.To je edini kakrsen koli tv prenost ki ga gledam.Ce nebi blo SG, nebi mel televizije sploh. Je pa ful zanimivo - vedn me presenetjo s kako dobro idejo.Edina stvar k jo mogoc mal pogresam je, vecja raznolikost habitatov in zivih bitij.Sumljivo podobni so skoraj vsi ljudem. Dobr, vidu sm ze tud zlo cudne in pa neke kristale, itd...Vec tega! L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jo gledam definitivno. Mislim, da takšna vrata lahko obstajajo. Več pa zaenkrat ne bom povedal. Naj bo skrivnost. Tukaj še opis vsake serije: http://wiki.stargate-sg1-solutions.com/index.php/Season_One js tud osebno mislim (pa nekje se mi zdi, da sem ze slisala) da ta vrata lahko res obstajajo... pa povej se vec, naj ne bo skrivnost Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ja Stargate SG1 je the best!Bla je pa se ena nadaljevanka in sicer je bil naslov Sliders (Vzporedni svetovi) neki tazga... to sem pa oboževala!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, prosim ne govorit naprej... Gledam.To je edini kakrsen koli tv prenost ki ga gledam.Ce nebi blo SG, nebi mel televizije sploh.L. <{POST_SNAPBACK}>js tud osebno mislim (pa nekje se mi zdi, da sem ze slisala) da ta vrata lahko res obstajajo... pa povej se vec, naj ne bo skrivnost Sem v dilemi. Ali naj še kaj povem ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ja povej se vec, sam ne vec govorit kase bo zgodilo.V seriji seveda. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Bom mal to povedal, kar mi je nekdo razložil pred parmi tedni. V glavnem je tema nanesla na najhujšega sovražnika - replicators. To so bitja z umetno inteligenco. IN so kot nakakšni pajki. tako zgledajo, kot, da če bi bili sestavljeni iz lego kock. IN potem pride najboljše. Kadar SG1 sreča to tujo vrsto ima pri seb velik orožja - to ni plazemsko orožje ampak zemeljsko avtomatsko orožje. Ker ponavadi, je teh pajkov zlo velik. In če jih napadeš z plazemsko puško, ti preveč ne nuca. To pa zato, ker takšno orožje potrebuje najanj 1s, da se ponovno na poni za naslednji strel. Zato je tle avtomatsko orožje bolj v uporabi. Ti pajki imajo v seb še nekakšno kislino. Seveda zelo močno. Pa ko ga nekdo ustreli, se razprši in potem spet znova sestavi. Imajo pa tudi to sposobnost, da se potem spet sestavjo. Se pa ta bitja tud razmnožujejo. IN to pa tako, da delao kopije samih sebe. IN tako, nastanejo novi pajki iz različnih kovih. Bolj, ko je močnejša kovina težje ga boš uničil. Potem je pa tukaj še smešna stran zgodbe. Ta bitja imajo sposobnost absorbiranja tehnologije. To pa naredijo tako, da ukradejo ladjo. Odjurjo nekam v vesolje in prekopirajo tehnologijo. Zato so skoraj nepremagljivi. Ker vedo kradejo tuje dosežke. Kradejo predvsem asgardcem - bitja, ki zgledajo kot alieni. Samo ti asgardsi so pa tud zelo napredni. Mislim kar samo nekaj raziskujejo na atomskem nivoju in tako ustvarjajo nove elemente. Res so full napredni. IN enkrat tud pridejo na zemljo in rečejo, da potrebujejo najbolj nesposobnega človeka. Zato, ker so oni že vse možnosti ponucal in jim zmankuje idej. Naprej so vsi Jacka pogledal, potem je pa šla Carterjeva k njim. In naslednjo ladjo so poimenoval po Jacku. Mislim ne najnaprednejša ladja v vesolju. Jack se je seveda strinjal. Ampak kasneje so jo mogl uničit, ker so ladjo napadel replikatorji. Seveda se da tud uničit replikatorje z atomsko bombo. Tako so SG1 enkrat prišli na neko ladjo in rekl, da jo bodo razstrelil. Ampak od replikatorjev zvejo, da ladja zaduši atomsko explozijo. Tako približno zgledajo naslednje sezone. Samo to je povzetek iz najzanimivejših. http://wiki.stargate-sg1-solutions.com/images/4/4b/Replicators1.jpg First generation Replicators (bug-like) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Hate spiders!!!! Skoz naj bi ble te nove vrste oz. nam neznane neki povezane z :xx!: mrčesom oz. pajki, itd.... Že v Vesoljskih bojevnikih so mel take.... Fuj! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz jo gledam včasih. Moram pa pohvalit, da je ful domišljije noter, kar pa zlo cenim. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Upam, da ste včeraj gledal stargate, ker so bli prvič prikazan replikatorji. Tisto, kaj sm povedal se je še kr ujemal, razen atomske bombe - malo sm se zmotu? Kako se vam je zdelo. Skoraj neunčljivi. Seveda se danes nadaljuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 So se mi kar očke zasvetile, ko sem zagledala tale post! Sem že na pol fanatik kar se SG-1 tiče. Pred kratkim sem pogledala osmo sezono in komaj čakam, da se začne deveta - začne se namreč jutri (kar posledično pomeni, da bo na netu v soboto in bom prvi del gledala že v nedeljo ). Pogledala sem tudi prvo sezono Stargate Atlantis in če le imate možnost, jo po hitrem postopku poglejte. Sem pa prav vesela, da SG-1 predvajajo na A kanalu. Zdaj ko so prišli replikatorji stvari postanejo zanimive, a več ne povem, da ne pokvarim vzdušja. Rekla bom samo tole: trajalo bo, preden jih uničijo. Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Ti pajki so hudi. Prav zato, ker se regenerirajo in jih je zato težje uničit. Se je kr ujemal z tistim kar sem jaz povedal. Skoraj. Kako so jih uničl z vabo. Mislim stari zemeljski trik (če lahk tko rečemo). Brez nekakšnih fotonov in ne vem kakšne tehnologije. Ampak vsaka nova stvar vžge samo enkrat. Tko da naslednjič.... Ali se tudi proti replikatorjem borijo člani tok'ra al kateri drugi. A tud to kaj pokaže. Al je samo prikazan kako se zemljani in asgardsi borijo proti replikatorjem? Sm to me zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Samo Asgardi (Thor je zakon!) in Zemljani, ker so Jaffe in Tok'ra preveč zaposleni z Goa'uldi. Res pa je, da so replikatorji v tem trenutku še kot ovčke - nenevarni. Bodo pa delali velike probleme (in pri tem uničili asgardsko ladjo po imenu O'Neill ). Zdaj pa RES ne povem nič več! Napram negativcem v Stargate Atlantis so Goa'uldi še mladiči. Wraith-i (po naše Besi) pa so nori! Mešanica med vampirji in Matrico. Skulirani do konca in ravno tako kruti. Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Se da dobit to kje posneto? VHS, DVD, karkoli?Jaz ne dobim A kanala Se da še kje dobit film Zvezdna vrata Oni prvi ki je bil pred serijo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Se da vse če maš adsl doma in nekaj znanja o p2p. Na netu so dobesedno vse serije in vsi filmi, razen najnovejših za ketere pa treba samo mal še počakat. To povem samo za v informativne namene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 če ne bi megajver igral bi še blo za gledat :xx!: pa valda američan vedno zmaga :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Men je ravno zarad Mcgywerja ql in seveda Tealca. Ok koga slepim vsi igralci so odlični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se da vse če maš adsl doma in nekaj znanja o p2p. Na netu so dobesedno vse serije in vsi filmi, razen najnovejših za ketere pa treba samo mal še počakat. To povem samo za v informativne namene. Ja, saj vem, to se ne sme delat... Bom pa vseeno probalČeprav sem enkrat pobral še nekaj zraven pa mi je sesulo mašino Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 zvezdna vrata so zakon (okej tole je ful klišejsko sam če pa najbl opiše )sama razmišlam, da bi si prov ubavla ceu komplet (sicer sam od 1-7 sezone) prek amazona, sam bo treba počakat na keš, nekoč v prihodnosti mogoče . se sicer da tud dobit kopije sam, je vseen užitek če maš original dvdje doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 aishah... sj original kopije ti tud dajo uzitek alef, kaj pa prevec masino obremenjujes, pa ti jo sesuje??? ejte, men je pa o'neill legenda! vse dialoge ima tko resno smesne, drugace kaj tem ustvarjalcem, kdaj domisljije zmanjka? hehe... to verjetn bl tezk, sam no ja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Star Gate mmmm lani sem jih vse pogledal dol z interneta, hja ena izmed najljubših nadaljevank totalno huda pa tale o'neill res faca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aishah... sj original kopije ti tud dajo uzitek alef, kaj pa prevec masino obremenjujes, pa ti jo sesuje??? ejte, men je pa o'neill legenda! vse dialoge ima tko resno smesne, drugace kaj tem ustvarjalcem, kdaj domisljije zmanjka? hehe... to verjetn bl tezk, sam no ja hehe pa vseen no, k ves da je cist original sam itak se bo treba zadovoljit nejbrz z kopijami originalov k bodo nehal predvajat na kanalu a (ne verjamem da bodo vse sezone odkupil ) ker zaenkrat se dolg ne bo kesa, da bi si kupila vse originale pa itak jih se ne nucam Oneill ma itak najboljse fore, jst se ucas se nasledn dan rezim kaki situaciji, al pa dialogu iz serije, al pa tealc je dobr sploh k zacne vice govort ( v bisvu se zdele spomnm sam enga dela k je vic povedu pa se noben ni smeju sam on... kao ene goauldske fore, jst sm crklna od smeha ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aishah... sj original kopije ti tud dajo uzitek alef, kaj pa prevec masino obremenjujes, pa ti jo sesuje??? ejte, men je pa o'neill legenda! vse dialoge ima tko resno smesne, drugace kaj tem ustvarjalcem, kdaj domisljije zmanjka? hehe... to verjetn bl tezk, sam no ja Saj jo ne Jaz sem priden in pošten pa ne kradem filmov z neta Sem probal samo tako iz firbca, če funkcionira.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 gledam ko imam čas Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.