Skoči na vsebino

Zvezdna Vrata

kapica

Recommended Posts

• Komentarji 108
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Jst jih gledam tut če nimam časa x:)x Za Stargate si ga zmer vzamem.

A je kdo že gledal 9. sezono? Jst se kr ne morm sprjaznt, da ni več o'neilla.

life is uncertain - eat dessert first
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

JA je tako jast pa sploh več ne gledam TV same frustracije pa idealni pari. In reklame če tega nimaš pa te in tega potem sploh več nisi srečen pa vesel. Ker ti sam še to manjka. Sicer pa tak najbolje da gremo nekam nazaj živet kar se bo tako ali tako prej ali slej zgodilo.

Živela sta Adam in Eva in zgodbica se bo nadaljevala!!!

Za SG je pa vedno čas....jao, to mi je odvisnost...še zmenk sm enkat zaradi tega skenslala....no....kaj čm...če je pa tko spejsi... xDDx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Za SG je pa vedno čas....jao, to mi je odvisnost...še zmenk sm enkat zaradi tega skenslala....no....kaj čm...če je pa tko spejsi... xDDx

zmenek skenslala zrd zvezdnih vrat? x:Dx x:Dx x:Dx faca! x:)x

(ti je blo potem kaj zal)

Lya ti tud gledas? se takrat ko nimas casa, evo sva ze 2 x:o)x x:Dx

Dejan po en stran mas fuuulll prav, da ne gledas TV-ja, sploh pa ce bos zrd tega bolj srecen, ker ne bos vidu kaj ti manjka... :palec: :palec: sam ta zvezdna vrata ne prikazujejo idelane pare, dobrih teles, srecnih druzin blablabla... zrd njih ne verjamem, da bi bil kdo ratal frustriran? :eek: js sm samo ze v uvodu napisala, glede te serije njene domisljije..., da je cist mozn, da to vse obstaja!!! vsaj glede "vrat" (v tej ali pa drugacni obliki) x!x x:px

zoprn, da so sam tri dni v tednu :xx!: x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>Bom mal to povedal, kar mi je nekdo razložil pred parmi tedni.

V glavnem je tema nanesla na najhujšega sovražnika - replicators.

To so bitja z umetno inteligenco. IN so kot nakakšni pajki. tako zgledajo, kot, da če bi bili sestavljeni iz lego kock. IN potem pride najboljše.

Kadar SG1 sreča to tujo vrsto ima pri seb velik orožja - to ni plazemsko orožje ampak zemeljsko avtomatsko orožje. Ker ponavadi, je teh pajkov zlo velik. In če jih napadeš z plazemsko puško, ti preveč ne nuca. To pa zato, ker takšno orožje potrebuje najanj 1s, da se ponovno na poni za naslednji strel. Zato je tle avtomatsko orožje bolj v uporabi.

Ti pajki imajo v seb še nekakšno kislino. Seveda zelo močno. Pa ko ga nekdo ustreli, se razprši in potem spet znova sestavi. Imajo pa tudi to sposobnost, da se potem spet sestavjo. Se pa ta bitja tud razmnožujejo. IN to pa tako, da delao kopije samih sebe. IN tako, nastanejo novi pajki iz različnih kovih. Bolj, ko je močnejša kovina težje ga boš uničil.

Potem je pa tukaj še smešna stran zgodbe. Ta bitja imajo sposobnost absorbiranja tehnologije. To pa naredijo tako, da ukradejo ladjo. Odjurjo nekam v vesolje in prekopirajo tehnologijo. Zato so skoraj nepremagljivi. Ker vedo kradejo tuje dosežke. Kradejo predvsem asgardcem - bitja, ki zgledajo kot alieni. 

Samo ti asgardsi so pa tud zelo napredni. Mislim kar samo nekaj raziskujejo na atomskem nivoju in tako ustvarjajo nove elemente. Res so full napredni. IN enkrat tud pridejo na zemljo in rečejo, da potrebujejo najbolj nesposobnega človeka. Zato, ker so oni že vse možnosti ponucal in jim zmankuje idej. Naprej so vsi Jacka pogledal, potem je pa šla Carterjeva k njim. In naslednjo ladjo so poimenoval po Jacku. Mislim ne najnaprednejša ladja v vesolju. Jack se je seveda strinjal. Ampak kasneje so jo mogl uničit, ker so ladjo napadel replikatorji.  xDDx

Seveda se da tud uničit replikatorje z atomsko bombo. Tako so SG1 enkrat prišli na neko ladjo in rekl, da jo bodo razstrelil. Ampak od replikatorjev zvejo, da ladja zaduši atomsko explozijo.  xDDx

Tako približno zgledajo naslednje sezone. Samo to je povzetek iz najzanimivejših.

http://wiki.stargate-sg1-solutions.com/images/4/4b/Replicators1.jpg

First generation Replicators (bug-like)

Zanimivo! Podobno vlogo imajo Borgi v Star-Treku.

Ja sam ka mali pao s lipe

lepo je vidt, da poleg mene obstajajo še keri obsedenci x:)x

Moji tamali grem verjetn že na živce, ker ji skoz težim z izjavami iz Zvezdnih vrat (če so pa ful smešne). Najbol zabavn mi je, ko Sam začne s svojim modrovanjem, pa jo O'neill sam postran gleda x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>lepo je vidt, da poleg mene obstajajo še keri obsedenci x:)x

Moji tamali grem verjetn že na živce, ker ji skoz težim z izjavami iz Zvezdnih vrat (če so pa ful smešne). Najbol zabavn mi je, ko Sam začne s svojim modrovanjem, pa jo O'neill sam postran gleda x8Dx

Ej Pa uni McGayver ali nekaj takega (saj je isti igralec, kot v zvezdnih vratih) je bil tudi fulll zabaven, kaj je tam enih dobrih trikov... sicer jih nisem nikoli sprobal samo...

<{POST_SNAPBACK}>Ej Pa uni McGayver ali nekaj takega (saj je isti igralec, kot v zvezdnih vratih) je bil tudi fulll zabaven, kaj je tam enih dobrih trikov... sicer jih nisem nikoli sprobal samo...

Ja macgyver je bil tut zabavn - iz čigumija je znal bombo narest.

sej, ko so snemal epizodo Solitude (ko sta sam in jack obtičala na antarktiki), mu je Amanada zabila, kako to, da je bil sedem let Macgyver, pa se zdej ne more spomt načina, da ju reši. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja macgyver je bil tut zabavn - iz čigumija je znal bombo narest.

sej, ko so snemal epizodo Solitude (ko sta sam in jack obtičala na antarktiki), mu je Amanada zabila, kako to, da je bil sedem let Macgyver, pa se zdej ne more spomt načina, da ju reši.  x;)x

Hehehe ja prav res... ne vem no, ampak jaz sem se zmeraj zabaval ob tisti njegovi iznajdljivosti...

Star Gate so zaaaakon. :palec:

Samo enkrat prejšni teden sem jih zamudila, ker sem se odločila, da si bom čas vzela za prijatelja, ki ga zelo dolgo nisem videla.

Kako čemo? Lako čemo.

zdaj a, nda je po TV certa serija??? seleeee :xx!: .... js sm pa sele ucer zvedla, da imamo na compu 5 delov 9 serije x:o)x kolk delov je pa sploh 9 serije?

men je pa O'neill se vedno :palec: tolk se mu morm x:Dx x:Dx x:Dx sam po stran gleda, zmer ima kaksne neumesne pripombe , kt uceraj, miren ribnik ima brez nadleznih rib x:Dx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

jst mislm, da bi mogl zaklučt z 8. sezono. Po tem, ko en igralc odide, nekak ni več isto - sploh ni več SG-1. pa še Carter se pojav šele v 6. delu (ker je bla Amanda takrat, ko so začel snemat na porodniški).

sej polkovnik Mitchell je čist simpatičen, ampak čez O'neilla, ga pa ni.

<{POST_SNAPBACK}>Deveto sezono še snemajo. Tukaj je opisan katere so že posnete in kere še ne SG1 Season Nine

x^x

Lya jeap cez O'neilla ga ni..tk, da je pri 8 the end x:px , ceprav dol vlecemo dele 9 sezone, matjazz tnx, vse jasn zdaj zakaj se ni vseh x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...