Skoči na vsebino

Zvezdna Vrata

kapica

Recommended Posts

A se še komu zdi, da na naših televizijah predvajajo premal scifij-ev?

Da meni. Na kanalu A se še kr trudjo. Jim treba priznat :palec:

Samo je res škoda da tud na pop Tv ju niso do konca zvrtel Dragon Ballov, ker tud tisti anime je res carski. Pa lahko bi tud odkupl kašen del Naruta, ki tud seka. Tolko o animejih.

Če kdo slučajno lovi hrvaško televizijo: HRT1 in Hrt2 je videl, da so tam zvrteli vse dele Star trekovščin. So se res potrudil in odkupl vse sezone. :palec:

Slovenija 1 in 2 je pa itak razred zase. Oni ne mislijo nič kaj tazga odkupit ker so tako kulturni in znanstvena fantastika nebi spadala v ta kulturni del naše televizije... Pa glede na to da je treba vsak mesec plačat naročnino bi lahko tako v trenutku odkupl vse dele kakršne koli SF serije. Ampak so škrti. Kaj mormo.

Jaz si bom naslednje sezone zdownlowdal iz neta. Ker se mi ne da čakat eno celo leto....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 108
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz si bom naslednje sezone zdownlowdal iz neta. Ker se mi ne da čakat eno celo leto....

Sej u bistvu je to še najbolš, ker drugač že pozabš zakaj se je šlo + da loh gledaš kadar hočeš in še brez reklam x;)x Ampak so pa tut negativni učinki = cel dan sem bla prikovana pred računalik in pogledala tut do 5 stargejtov na dan :eek:. Totalna obsedenka - zdej sm se mal skulirala, sem že vse dele pogledala, tko da živim tut realno življeneje :vio:

Mam sodelavca, ki obožuje stare gate, predvsem zaradi une ženske.

Sej je res luštna, men bi bla tut ful všeč, če bi bla tip. Plave oči in blond lasje. Ful dobra ženska, pa še pametna ... včasih že kr mal preveč, je o'neill ne more dohajat :OoO:

life is uncertain - eat dessert first

jeap piskotke jaffe mislm, da so njamiiiii x:px

ceprav... pocaki pocaki pocaki... jaffe kot jaffe tud ne zgledajo slabo x:Dx

a ste opazl, da tele Jaffe v kasnejših delih sploh ne nosjo več tistih groznih čelad v obliki kače al pa drugih stvorov. Sam v 1. in 2. sezoni so jih mel, v kasnejših delih pa skačejo okol gologlavi. Sploh ne zgledajo več tko grozni. Mogoče so ugotovl, da nč ne vidjo skoz.

Zakon nanizanka - pogledu vse kar je posneto [8 sezon plus 10 delu 9. sezone sg-1; atlantis 1.sezona, +15 delu 2.sezone ] - sicer se dost ponavlja, imajo pa kljub vsemu ogromno domišlije, in predstavjo celo vrsto že povedanih teorij. Potovanje v preteklost/prihodnost, Atlantida, princip bogov, na enmu planetu traja življenje samo 30 dni [neke teorije so ble, da nej bi bli na Zemlji poizkusni zajčki], možnost popravljanjanja lastnih napak, nekaj podobno vodi kot živ organizem, bivanje "on higher plane of existance" [ala razsvetljenjstvo], rasa [Nox] ki je najbolj napredna v galaksiji - duhovno in tehnološko - vendar se ne vmešava [princip mojstrstva]

V 9. sezoni se pojavi še neke vrste hudič - rasa Ori, oz. njeni duhovniki - kot nasprotje Starodavnim (=Acients)... Očitno se niso mogli izognit Zemeljsi relativnosti ;-). Mi je pa do zdej to najboljša sezona [razn 1.]. Da pa ni tega O'Neal-a je pa zakon - sm se ga že naveličal - če gledaš 1. in 8. sezono - igra ENAKO...

več na http://www.gateworld.net

a ste opazl, da tele Jaffe v kasnejših delih sploh ne nosjo več tistih groznih čelad v obliki kače al pa drugih stvorov. Sam v 1. in 2. sezoni so jih mel, v kasnejših delih pa skačejo okol gologlavi. Sploh ne zgledajo več tko grozni. Mogoče so ugotovl, da nč ne vidjo skoz.

To zato, ker so mel na tem svetu tako "politiko", da so se ostalim "ljudem" kazali kot bogovi. Drgje se jim pa to zgleda ni zdelo potrebno.

Glede na to, da na tv ni več, si lahka pa downloadate. Ger je to v Amerik in na Češkem [v Stargate Atlantis je bolj mednarodna zasedba - taglavni dohtar je Čeh] ful popularna nanizanka, in je tega polhno na internetu, oziroma na torrentih.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

men je trenutno atlantis bol všeč kot SG1. V sg-1 se je preveč igralcev zamenal (pa s tem ne mislm samo o'neilla, ampak tut hammod, Janet, Jacob,... pa še ene par jih je blo), jst pa pač prisegam na originalno zasedbo.

Atlantis je pa trenutno super, 2. sezona je še bolš kot 1. Ta čeh dr. Zelenka je ful model, zmer ko mu gre kej narobe začne klet u češčini. xg:Dx

Dost je podobno SG-1. Je bil pa tale 14. del, GRACE UNDER PRESSURE, fantastičen. Zanimiv in smešen dialog med McKay-em in njegovo podzavestno projekcijo, S. Carter.

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Dost je podobno SG-1. Je bil pa tale 14. del, GRACE UNDER PRESSURE, fantastičen. Zanimiv in smešen dialog med McKay-em in njegovo podzavestno projekcijo, S. Carter.

Itak Carter in Mckay sta super kombinacija. Sm prebrala, da naslednjo sezono nameravajo Carter preselt v Atlantis oz. naj bi odigrala 10 delov v SG-1 in 10 v SGA (ni še nč potrjeno). Ampak mislm, da carter paše v SG-1 in jo bi mogl pustit tuki, občasno pa lahko gre še mal rodneya iz tira vržt.

Mckay: "Look, just, just ... just shut up! I mean, you come in here, you don’t help me, you say the one plan I’ve got is bad, you-you claim to be a creation of my mind and yet you are in no way dressed provocatively ..."

x;)x

Komej čakam nove dele sg1...sam otkar je Anderson(Jack) prov ni več isto.Mi je pa una nova grožnja všeč namest goauldov.Sam ne vem kva so že...najbolj. komej čakam nove dele v Amerik..poj pa torrent pa load...hehe

kje sm že ostal...aja sg1 9 sezona 10 del http://www.scifi.com/stargate/

in atlantis 2 sezona 15 http://www.scifi.com/atlantis/

Zdele v januarju štartajo novi deli..najbolj x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

V 9. sezoni se pojavi še neke vrste hudič - rasa Ori, oz. njeni duhovniki - kot nasprotje Starodavnim (=Acients)... Očitno se niso mogli izognit Zemeljsi relativnosti ;-).

Pa taki kot starodavni so lahko samo tisti ki imajo dobro srce ne - razen Anubisa? Ali so pa mogoče Ori tud neka vrsta padlih starodavnih?

Lahko kdo kaj več pove o njih x?x

Še nekaj poslaltic:

The Ori supergate Očitno so zelo napredni saj so si zgradili res huge Stargate.

Vse o zvezdnih vratih vključno z naborom simbolov in opisi le teh in še veliko drugih stvari, ki se neposredno tičejo Zvezdnih vrat.

xDDx

Pa taki kot starodavni so lahko samo tisti ki imajo dobro srce ne - razen Anubisa? Ali so pa mogoče Ori tud neka vrsta padlih starodavnih?

Lahko kdo kaj več pove o njih x?x

Še nekaj poslaltic:

The Ori supergate Očitno so zelo napredni saj so si zgradili res huge Stargate.

Vse o zvezdnih vratih vključno z naborom simbolov in opisi le teh in še veliko drugih stvari, ki se neposredno tičejo Zvezdnih vrat.

xDDx

Anubis sploh ni starodavni ampak je goauld ki je obtičal tam vmes nekje med goauldom in "ratanjem" starodavni.

Drgač so pa teli Ori eni odpadniki teh starodavnih (kar je tut Deniel bil eno sezono) in furajo svojo sceno.

Itak starodavni se pa ne vmešavajo ker majo tak zakon.

..........zdele novi deli.......jupi

Drgač so pa teli Ori eni odpadniki teh starodavnih (kar je tut Deniel bil eno sezono) in furajo svojo sceno.

Itak starodavni se pa ne vmešavajo ker majo tak zakon.

Samo potem bi ti Ori morali izgubit svoje znanje in sposobnosti, ker niso več med starodavnimi?

Zakaj majo okol glave nekašen obroč?

http://wiki.stargate-sg1-solutions.com/images/a/a1/903eg.jpg

Si bom moral epizode zdownlodat, da mi bo sploh še kaj jasn. x:Dx

Na tej strani - http://www.gateworld.net - ti dost stvari piše, maš tud forum. Kjer je vse in še več o Stargate-jih.

Pod zavihkom OMNIPEDIA, maš neke vre razloženo - rase, osebe, tehnologije, planete....

O Ori in Prior-jih - http://www.gateworld.net/omnipedia/races/index.shtml - piše tole:

"ORI

A race of ascended entities who demand the worship of mortal beings. The Ori were left behind by the Ancients (known as the Alterans) when they departed their home galaxy for the Milky Way. The Ori use their ascension and knowledge of the universe as justification for praise and worship.

Due to the origins of their ancestry the Ori believe they are the creators of human life. They are aware of the Ancients and shun them, for they abandoned the "path," and believe in the opposite philosophy. Not sharing the secrets of the universe to those on the lower planes of existence is an evil act and those who practice it must be eliminated.

The Ori conceived the Origin faith, one that puts them in the center of creation, and wrote down their word in the Book of Origin to be administered to followers through Priors, missionaries and teachers of Origin.

There is growing evidence that the Ancients and Ori possess an equal level of power in the many evolutionary planes of existence. Dr. Daniel Jackson suspected that it is because of this deadlock in strength that the Ancients have been able to prevent the Ori from the knowledge that the Milky Way galaxy populated. But the Ancients will not stop free will, nor will they prevent unbelievers from converting.

The Ori use the Doci, the chief Prior, as their "mouthpiece" for communicating with lesser beings. They are able to possess his body to spread their demands and will. When this happens, they can be identified with fiery eyes."

"PRIOR

Envoy of the Ori and teacher of Origin. Priors are governed by the Book of Origin, which they often carry with them to give to individuals or entire peoples. They can be distinguished by simple robes adorned with the Ori symbol, ornate tattoos on various parts of their faces and a tall staff.

Priors have been given the secrets of the universe by the Ori to spread the word of their godliness. This gives them great strength, similar in degree to that of a hok'taur. With a single look they can choke and kill, manipulate the wind or pin someone to the ground. They are even capable of reviving the recently deceased.

Priors are given their position by the Ori. They are typically converted from loyal servants, such as long-time administrators of the villages. The transformation process occurs at the city of Celestis where they gaze into the Flames of Enlightenment, the resting place of the Ori.

If a Prior is unsuccessful in swaying a people, is outmanned and unable to reach the Stargate, he is capable of self-termination by a blaze of fire that engulfs him. They are not afraid to initiate this final act, and it is assured that more will come in his place."

• 2 weeks later...

A ste že gledal nove dele?

Neverjetno kako na videz zakomplicirano stvar tko enostavno rešjo.

Misliš sedmo sezono Sprehajalec ali še kašno naprej.

Jaz sem včeraj gledal stargate (epizoda Avenger). Kjer je bil spet tist nerodn doktor, ki je sg-1 že enkrat prej rešil iz Goauldske ladje. Sam je blo res smešn. x:o)x

Ko pride Carterjeva k njemu na dom ne, da bi s epogovorila o raziskavah. Pa medtem kaže modela, kako zlaga maketo zvezdnih vrat in vojačkov. Potem, ko zasliši zvonec pogleda kdo je na vratih in ko vid, da je ona se še takoj obleče hlače (le te si je napačno oblekel, tako da je bla zadrga na zadnji strani). Potem ona vstopi in oba se vsedeta na kavč ne. Ona se vsede še na neke lutke. Doktor jih hitro pobere. Bla je pa barbika ostrižena bolj na kratko in še ken oba v vojaški obleki.

Pa še en kup takih smešnih situacij ... men najbolj komični del do zdej. xDDx

Misliš sedmo sezono Sprehajalec ali še kašno naprej.

Jaz sem včeraj gledal stargate (epizoda Avenger). Kjer je bil spet tist nerodn doktor, ki je sg-1 že enkrat prej rešil iz Goauldske ladje. Sam je blo res smešn. x:o)x

Ko pride Carterjeva k njemu na dom ne, da bi s epogovorila o raziskavah. Pa medtem kaže modela, kako zlaga maketo zvezdnih vrat in vojačkov. Potem, ko zasliši zvonec pogleda kdo je na vratih in ko vid, da je ona se še takoj obleče hlače (le te si je napačno oblekel, tako da je bla zadrga na zadnji strani). Potem ona vstopi in oba se vsedeta na kavč ne. Ona se vsede še na neke lutke. Doktor jih hitro pobere. Bla je pa barbika ostrižena bolj na kratko in še ken oba v vojaški obleki.

Pa še en kup takih smešnih situacij ... men najbolj komični del do zdej. xDDx

Men je bil ta del tut ful smešen. še posebej na konc, ko fantzira, da se Carterjeva in njegova pomočnica tepeta zanjga xDDx

Mislu sm na THE FOURTH HORSEMAN, PART 2 [sg-1, sezona9-epizoda11] in THE LONG GOODBYE [atlantis, sezona2-epizoda16], k sta bli prejšn tedn.

Zdej se pa že tanove dva dela snemata - COUP D'ETAT in COLLATERAL DAMAGE. Na http://www.mininova.org je takoj gor. Na TV v ZDA je blo ene 8 ur nazaj, zdej lahka pa že od 1000 folka downloadaš.

Men ta nov del od SG1 ni bil preveč všeč, tok časa smo mogl čakat, pa se pol ni nč posebnga zgodl. Preveč u izi so jih premagal, ni blo preveč napet. Ampak je blo pa lepo spet mal Hammonda vidt. :8):

A ni bil prejšn tedn že 17. del Atlantisa? Drugač pa The long goodbye (2x16) mi je bil ful všeč, še posebej zato, ker se je še dr. Wier mal fajtala. :palec:

Ne, učer je bil.

• 3 weeks later...

Vsakič jih nategnejo x:Dx [Atlantis, 2. sezona, 20. del] x:Dx

Zdej so kr proti Zemlji krenil, optimisti tile Wraith-i :vragec:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
ewo, zdej sm pa tut jst začel stargate atlantis gledat xokkx sm že 4 dele dal skos x:Dx x:Ix :vio:

in kako ti je všeč? A ni Rodney model, se mu je treba kr smejat.

x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...