free 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Tole pa poteka po celem svetu hkrati istocasno >>> verjetn prek internet povezave, satelita, streaming - v zivo...!? En pa miksa vse skupi (kamere + zvok)... rezija pa to...Projekt: Playing for change Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Tole pa poteka po celem svetu hkrati istocasno >>> verjetn prek internet povezave, satelita, streaming - v zivo...!? En pa miksa vse skupi (kamere + zvok)... rezija pa to... ??? kuko to misliš?bi pričakoval, da ko se povežeš, pač uletiš v sceno... magar na sredi ali koncu komada... če poteka v živo nekaj? sploh pa sem ta spot že videl... tko da... nč jasn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 ja, sam rabis se kamero, pa skupno povezavo, bit zorganiziran, se povezat! Don't worry >>One love >> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 ja, sam rabis se kamero, pa skupno povezavo, bit zorganiziran, se povezat! Don't worry >>One love >> a da sodeluješ?zdej ne wem, al prou gledam, ampak res so iz useh koncou sweta. pa res zgleda, da so povezan, ker majo slušalke usi gor. če je tko... ful dobra fora Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Avantasia - Farewell Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 tale tud luštna... The promise sm vedu, da vaju bo prej al slej mal začela občasno tud pamet obiskowat men je tud huda večina pesmi. besedila, glas, ritem...pa bobnarski aranžmajčki v ozadju... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 srečala pamet? O, to pa ne.... ne obračej besed rečen je blo, da občasno obiskala in ne srečala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 To ni obračanje besed ampak kreativen proces. Lej takole: Jaz in pamet se občasno srečava pri kom . ajaaa...jebi ga, če mi pa spet edn stoji na kablu la la laaa laaaaaa ala laaa la Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 eh ...Jankec ...Jankec.. ..ne moreš sam reč fajn komade sta zbrala ...a, ... kwa t je??? sej sm točn to reku Nena-Liebe ist Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Ziggy Marley - Rainbow In The Sky Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Nazareth--- Jethro Tull Ziggy Marley - Rainbow In The Sky a je on kej u žlaht z Bobom? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Jp ...sinko od Boba... sej se mi je zdel.fotr rewolucionar, sine pa otrok cvetja. rožice pa nebesa pa to... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 moji naj naj pesmi in naj naj skupini pa še ena za zdele Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 če jes ne zastopm, nimate pa vi kej gledat. je pa prijetn poslušat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Solarstone - Solarcoaster [Original Edit], trancehttp://www.youtube.com/watch?v=gcpvuSEyABg&fmt=18"One of the greatest trance songs ever made...just amazing! Solarstonehttp://www.youtube.com/results?search_type...uery=Solarstone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 mmmm Brusnica ima rada Brusnice ... Strelka enako Sam tale je mal žalostna ... No tale je pa meni všeč Dreams huhu ne veš kako imam rada brusnice... toliko da sem dobila kar 2 za rojstni dan in jih imam na vrtu zraven ameriških borovnic posajene... (nick ni zaradi skupine ampak zaradi sadja ) Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Ne boš verjela ...samo sem vedla da ne zaradi skupine ko smo pa že pri skupini še ena, ki mi je všeč...When you' re gone ne boš verjela... vedno ko jo poslušam mi gre na jok... drugače je pa zelo zelo lepa pesem Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Sibelius: Karelia suite - Intermezzo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 bob seger-against the wind Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 man of the hour pearl jam Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 hysteric Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Ker jablan je reku, da je out?? :onfire: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Protestiram Brusnica posluša isto muziko kot jaz Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Primavera in anticipo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.