wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Rod Stewart-Do you think i´m sexy Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Maroon 5 - Sunday morning Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maroon 5 - Sunday morning Maroon 5 - must get out Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Dire Straits / It Never Rains, Going Home Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Eros Ramazzotti - un'emozione per sempre Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Novaspace - Lonely Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Coldplay - Speed of sound Killer komadek... kr mal odmeva po nasi hisi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Enrique Iglesias -Escapar Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Killer komadek... kr mal odmeva po nasi hisi... Ja vem Sem ga ze spekla Res je hud. Zdej pa mal romantisch : Mariah Carey - We belong together Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 George Harrison - my sweet lord Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Bon Jovi - bed of roses Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Taylor Dayne-I´ll always love you Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 U2 - city of blinding lights (U2 so pa res cari, musko majo res narejeno s čustvi, prou čut se, dbest so! ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bon Jovi - bed of roses to mi deli... pa se wallflowers - closer to you Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 give me you - mary j. blige Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Shaggy - Sexy lady Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Max Graham Vs Yes - Owner of A Lonely Heart Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Tom Jones - Sex Bomb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Barry White~I'll Do For You Anything You Want Me To Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Natalie Imbruglia - shiver Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 natalia oreiro - cuesta arriba cuesta abajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Tiziano Ferro - Sere nere Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pennywise, Living for today...Living for today Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Da Rude - Sandstorm Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Duran duran - Ordinary world Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.