kokica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Amerie - One Thing Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Mojoj majci...Prljavo kazalište ( eh ne vem ....že dolg nisem poslušala) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Erotica ........Madona Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Jefferson Airplane-Somebody To Love Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Right place ....Dr. John Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 What If God Was One Of Us - Joan Osborne Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Deep Purple - Smoke On The Water Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Letter to the Dead all the photographs are peelingand colors turn to gray, he's stayin'in his room with memories for days, he facedan undertow of futures laid to waste, embracedby the loss of one he could not replaceand there's no reason that she'd passand there is no god with the plan, it's sadand his holiness is proof, it's sadhe could only love you, it's sadthe door swings through a passing fablea fate we may delay, we sayholding on, to live within our embraceeleven nights, he laid in bedhoping that dreams would bring her back, it's sadand his holiness is proof, it's sadhe could only love you, it's sadholding his last breath, believinghe'll make his waybut she's not forgottenhe's hauntedhe's searching for escapeif just one wish could bring her back, it's sentand his holiness is proof, it's sadhe will always love you, it's sad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Living Colour - Never Satisfied Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 soundtrack Evita Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 julee cruise: falling... falling in love... paraparapara para... falling... falling in love... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Kid Rock & Shery Crow : Pictures Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Tiziano Ferro - Ti Voglio Bene Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Coldplay, cel X&Y album.LOVE THEM Trenutno : Swallowed in the sea Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Daniel Bedingfield-if you re not the one... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 V hiši nasprot sonca... nas ljubezen gor drži... lalala Sicer pa Scott Joplin, se mi je mal klavirčka zapašalo... the entertainer, pa druge.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Faith Hill-Stealing Kisses Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Duke&Coltrane - In A Sentimental Mood Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ivana Banfić.... Lav U Srcu Noc u meni sva mirisea ti k'o dogledasskidam crnu cipku pred tobomda se predam zarobljen si sa mnomni moja dusa ne da da odesigra tijelo k'o na vjetru svijece plam Daj ostani tu nocas sa mnomLav u srcu naglo me vuceO sebi priznacu ti samonedostaju mi usne vruceK'o dama cast ti nudimda cednost moju ljubisdaj ostani tu nocas sa mnomoboje smo samo ljudi Noc u meni sva mirisea ti k'o dogledasPaa...palim cigaretuosjecam da me trebasulazis pod kozuja nikog nemam osim tebesad ti ljubav nije vrijedna cekanja Daj ostani tu nocas sa mnomLav u srcu naglo me vuceO sebi priznacu ti samonedostaju mi usne vruceK'o dama cast ti nudimda cednost moju ljubisdaj ostani tu nocas sa mnomoboje smo samo ljudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Tose Proeski - Ko ti to grize obraze Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Karma..... I preko noći i preko dana I preko noći i preko danaOtvara se prava stranaI preko noći i preko danaLutam preko oceana U očima tvojim prestao je onaj sjajU mraku bez mene nebo ti je plakaloBolje ne reci ništa jer uzalud je sveUz mene taj potres ti je lakši od same istineTragovi u srcu bole,za nas je prekasno I preko noći i preko danaOtvara se prava stranaI preko noći i preko danaLutam preko oceana Srebrnim putem krenula sam sada jaU meni sad putuje samo sreća beskrajnaOprostila sebi i drugima ću,e pa štaI nastavljam život prepun novih maštanjaTragovi u srcu bole,za nas je prekasno I preko noći i preko danaOtvara se prava stranaI preko noći i preko danaLutam preko oceana I preko noći i preko dana....I preko noći i preko dana.... I preko noći i preko danaOtvara se prava stranaI preko noći i preko danaLutam preko oceana Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Manu Chao - king of Bongo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Za tole fajno prjatlco.... coldplay - fix you Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 placebo - this picture Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 You can leave your hat on ....J.Cocker Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.