Michelle 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Coldplay - X & Y You and me are drifting into outer space ZE ODSTEVAM DNEVE DO 15.11 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Prodigy - Firestarter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Hudo!! Tle si prizgem muzko na racunalniku in 5 sekund preden zalaufa, si naglas zapojem: ''Pridi greva na konec sveta...'' In kaj.. takoj zatem muzka: ''Pridi greva'' med 140 komadi je izbral tocno isto pesem hudoooo! Tko da: Olivija - Ledena (Pikotu zahvala.. ful, ful vsec mi njihova muzka, sam pojma nisem mela kako se bend imenuje.. zdaj sem si pa par komadov posnela.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 rancid - arrested in shanghai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Kid Rock - Cowboy Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Moja palica Moja palica je trda k drenof lejs,či baba ne boš dobra boš mejla vražji ples,či ne boš me me lubila boš s palco se gostila,trpejla kak strejla se hrbet spremeni. S toga dela nikoj no prelubi moj mouž,ker vsaki ženski hrbet ima po dvej kouž,či edno dvej prebiješ si palco močno zviješvič mene nič tebe sam palco užalil bouš.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 DOVE TU VAI, LUIGI "Dove tu vai Luigi?""No lepo mlado iskat.Io vado a Parigi,tam gor jo hočem zbrat. La su go visto una,prou lepa mlada je bla.E io faro per queladva lepa pušljiča." Nikdar prej, nikol potemji nisem padel v objem. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 GUNS N' ROSES - Welcome To The Jungle Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ALEKSANDER MEZEK - Podarjeno Srcu Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Avril Lavigne - Things i'll never say Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 SIDDHARTA - PlatinaIzginjajo barve izginja nebo,iz teme pristaja nekdo,v srebrnih oblekah ob spremstvu luči,prinašajo vest da te več. Na listu papirja je njeno slovo,štempl venus in notri adijo,kam je šel moj ponos,moj trud moj pogum,kaj je razlog da izgineš stran od tu. Vem jaz sem bil platina a hotela si kič,jaz sem bil angel a zate hudič,jaz sem bil kralj celotnega sveta,a ti na Veneri si doma pa ne znam priti tja,(pa ne znam). Ostaja njen vonj v okvirju obris,raztrgane pesmi in zvok,v prazni puščavi še čakam na njih,strah ostaja vem da jih več ne bo. V pesek zdaj rišem besede za njo,in upam v odsev na Venero,vse bi dal da bi izvedel zakaj in kako,vse bi dal da pokažem kaj lahko. Vem jaz sem bil platina a hotela si kič,jaz sem bil angel a zate hudič,jaz sem bil kralj celotnega sveta,a ti na Veneri si doma pa ne znam priti tja,(pa ne znam). In spet je večer,spet je nad mano planet,izgubljam vso svojo moč,postajam slep,prisluhi prividi vse se podira,vse se krivi a ne smem,pa vem, da lahko,in vem, da lahko.. Jaz sem bil platina a hotela si kič,jaz sem bil angel a zate hudič,jaz sem bil kralj vsega,a ti na Veneri jaz kralj vsega,a ti si na Veneri. Saj bil sem že platina a hotela si kič,jaz sem bil angel a zate hudič,jaz sem bil kralj celotnega sveta,a ti na Veneri si doma pa ne znam priti tja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Amerie - One Thing Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Nick Cave - Green eyes za lahko noc Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Pennywise LIVIN' FOR TODAY Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Daniel Powter - "Bad Day" You had a bad day You're taking one down You sing a sad song just to turn it around You say you don't know You tell me don't lie You work at a smile and you go for a ride You had a bad day The camera don't lie You're coming back down and you really don't mind You had a bad day You had a bad day Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Duke&Coltrane - In A Sentimental Mood Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Lane moje......Ž. Joksimović Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Bohem- On je jaz Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Madeleine Peyroux - You're gonna make me lonesome when you go Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Billy Idol - White wedding Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Joe Cocker- Night Calls Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ružo moja bila-Goran Karan Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Les Choristes - Caresse sur l'océan Tudi film je enkraten in vreden ogleda x!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.