Zasavka 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Magnifico :Silvija Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>boris novkovič - tamara xrosex le po kateri pesmi je moja dečva ime dobila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> le po kateri pesmi je moja dečva ime dobila sem ti že povadala, da bi bil moj matic tamara, če bi bil .... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ... če bi bil - Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Iscem po celi Spaniji ze trikrat CDje od skupine Mecano (nekaj mi jih se manjka..), pa mi sele danes potegne, da lahk z neta Evo, mam ze en cel cd.. Trenutno - Donde esta el pais de las hadas? Za lahko noc... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Michael Buble - home Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>twinpeaks: TEMAzakon Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Iggy Popp & Kate Pierson - CANDY Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Black Eyed Peas - Don't lie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Placebo: every you every me Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Placebo: every you every me uh ta komad K sm gledala Cruel intentions, sem ga prvic slisala, takoj mi je prisel v uho. Pa besedilo Res hud. Tko da bom nehala poslusat eno krulenje od Sepulture in zacela Placebo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Mario Špinel lihkar po radiu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 E-Type feat. Na Na : Life (radio edit) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Toasters Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Massive attack: protection Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ... in zacela Placebo Povleci si z mulo njihovo priredo Daddy Cool.SEKA!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Placebo ruuuuuuleeeees!!!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Sugar Ray - someday Someday When my life has passed me byI'll lay around and wonder why you were always there for me One way In the eyes of a passerby I'll look around for another try And'll fade away Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Alya - Občutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 September Second~Michael Petrucianni,Steve Gadd (čudovit jazzy) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jennifer Paige - stranded Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Uh, Placebo..... sicer pa Eagles - Hotel california Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Black Eyed Peas - don't lie Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Alya - Občutek....mater mi je dobra, pa sploh v bistvu ne porajtam tok njenih komadov, ta ma pa tak kul ritm, tko v izi za muvat....umpa cumpa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Kraftwerk: Autobahn Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.