seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Metaalica - Nothing else matters (posluša ponoč med ''spanjem'') NICE sploh kitara seka, sm včas clo znala uvod zašpilat, but it was a long time ago. hmmm dej, če že ne znaš uvoda zašpilat, vsaj pravilno napiš metallica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kelly Clarkson - since u been gone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kelly Clarkson - Since U Been Gone (Jason Nevins Rhythm Dance mix) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm dej, če že ne znaš uvoda zašpilat, vsaj pravilno napiš metallica hmmmmm, a čem ti zdej razlagat, da sm se zatipkala, al čem raj vse tvoje napake it iskat in ti težit zarad njih? No, pa dejmo: since you've been gone. Tolk o napakah! Cepc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmm, a čem ti zdej razlagat, da sm se zatipkala, al čem raj vse tvoje napake it iskat in ti težit zarad njih? No, pa dejmo: since you've been gone. Tolk o napakah! Cepc! Drgač JE tko naslov komada..... al sm jz tud cepec? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Al pa od Montell Jordan-a: Get it on tonite (pravilno je tonight, pogovorno je pa tkole)... sam povem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kelly Clarkson - Since U Been Gone (Jason Nevins Rhythm Dance mix) <{POST_SNAPBACK}>Kelly Clarkson - since u been gone Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmm, a čem ti zdej razlagat, da sm se zatipkala, al čem raj vse tvoje napake it iskat in ti težit zarad njih? No, pa dejmo: since you've been gone. Tolk o napakah! Cepc! cjooo, ma si ti pametna... u - krajšava za celotno you've ah se vid da ne hodš nč po svetu,si še mal zaplankana Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgač JE tko naslov komada..... al sm jz tud cepec? Ma kva, če mi sika neki za brez veze. Sm pogledala na netu, definitivno je 've zraven! Pa teb nism nč rekla, bejbi! Se mi ne da vsakmu sikat za napako. Pa tonite je vseen vključena beseda, tle pa cel have manjka, kar je totalno slovnično nepravila. You been gone, ne gre. Pa to ti čist prjatlsko povem, da novš narobe vzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Al pa od Montell Jordan-a: Get it on tonite (pravilno je tonight, pogovorno je pa tkole)... sam povem.... hud komad ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Gorillaz - Feel Good inc. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cjooo, ma si ti pametna... u - krajšava za celotno you've ah se vid da ne hodš nč po svetu,si še mal zaplankana Ne morem druzga, kokr da ti močno predlagam inštrukcije za angleščino. Hm ,a si sploh naredu maturo? U=okrajšava za you! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Eni bi rabl pa inštrukcije za ameriški sleng. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morem druzga, kokr da ti močno predlagam inštrukcije za angleščino. Hm ,a si sploh naredu maturo? U=okrajšava za you! dej mal poglej na netu kako piše naslov komada,ja? pa boš vidla da ne pišem sam js tko, ok?? matura? ma kje pa tinal Objavljeno Danes ob 17:09 Eni bi rabl pa inštrukcije za ameriški sleng. točn to! no ja so pač mali umi in ne razumejo takoj ali pa sploh nikol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej mal poglej na netu kako piše naslov komada,ja? pa boš vidla da ne pišem sam js tko, ok?? matura? ma kje patočn to! no ja so pač mali umi in ne razumejo takoj ali pa sploh nikol Kopirano 1. :KELLY CLARKSON LYRICS - Since You've Been Gone Pa drugič: Since You've Been Gone Lyrics - Kelly Clarkson Pa še tretjič, k si revčk: Rainbow lyrics - Since You've Been Gone No, tolk o netu. No, sej, nasmejala sta me pa le. To je ta glavn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 http://www.letssingit.com/?/kelly-clarkson...ne-f5lv5g1.html Ja, maš prou, jz se tud smejim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kopirano 1. :KELLY CLARKSON LYRICS - Since You've Been Gone Pa drugič: Since You've Been Gone Lyrics - Kelly Clarkson Pa še tretjič, k si revčk: Rainbow lyrics - Since You've Been Gone No, tolk o netu. No, sej, nasmejala sta me pa le. To je ta glavn. hudo, kok si ti prepotentna, težka baba, cjooo ma ja sej, ne razumeš amerišekga slenga.. tak pač je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 http://www.lyricstop.com/s/sinceyouvebeeng...lyclarkson.html Ja, sm pa res butasta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.lyricstop.com/s/sinceyouvebeeng...lyclarkson.html Ja, sm pa res butasta! To si pa ti rekla, ne jz. Drugač je pa važn kaj poje in v besedilu se vidi.... Here's the thingWe started out friendsIt was cool, but it was all pretend Yeah, yeah, since you been goneDedicated, you took the timeWasn't long till I called you mineYeah, yeah, since you been goneAnd all you'd ever hear me sayIs how I picture me with youThat's all you'd ever hear me say But since you been goneI can breathe for the first timeI'm so movin' on, yeah yeahThanks to you, now I get what I wantSince you been gone How can I put it, you put me onI even fell for that stupid love songYeah, yeah, since you been goneHow come I'd never hear you sayI just wanna be with youGuess you never felt that way But since you been goneI can breathe for the first timeI'm so movin' on, yeah, yeahThanks to you, now I get, I get what I wantSince you been gone You had your chance, you blew itOut of sight, out of mindShut your mouth, I just can't take itAgain and again and again and again Since you been gone (since you been gone) I can breathe for the first timeI'm so movin' on, yeah yeahThanks to you (thanks to you)Now I get, I get what I wantI can breathe for the first timeI'm so movin' on, yeah yeahThanks to you (thanks to you)Now I get (I get)You should know (you should know) that I getI get what I want Since you been goneSince you been goneSince you been gone Naslov si pa na vsaki strani nekje na netu "zmislijo" oz. da priredijo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sugar ray - someday Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ej, briga me za en klinčev naslov pesmi. Pač, zmotl me je, k mi je zasiku Seal, k sm se pač zmotla. Vsak lole ve, da je Metallica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, briga me za en klinčev naslov pesmi. Pač, zmotl me je, k mi je zasiku Seal, k sm se pač zmotla. Vsak lole ve, da je Metallica. men je vseen kdo je kej siku, ampak naslov je tko kt poje v komadu in jz sm prou napisala in če ne bi mela prou, bi priznala, tko sem pa mela, jebemu... škrpjonski repek se je dvignu..... povem tko kt je.... če ne bi blo, bi rekla, da maš prou. Tko je to. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Joj! Jst sm šla tud na lyrics, pa je blo po celi pesmi you've been....kaj nej, če eni narobe napišejo, jebemo! Since You've Been Gone Here's the thing we started off friendsIt was cool but it was all pretendYeah yeahSince you've been gone You dedicated you took the timeWasn't long till I called you mineYeah YeahSince you've been gone And all you'd ever hear me say Is how I pictured me with youThat's all you'd ever hear me say But since you've been goneI can breathe for the first timeIm so movin on Yeah yeahThanks to youNow I getWhat I wantSince you've been gone How can I put it? you put me onI even fell for that stupid love songYeah yeahSince you've been gone How come I never hear you sayI just wanna be with youI guess you never felt that way But since you've been goneI can breathe for the first timeIm so movin onYeah yeahThanks to youNow I get I get what I wantSince you've been gone You had your chance you blew itOut of sight, out of mindShut your mouth I just can't take itAgain and again and again and again Since you've been goneI can breathe for the first timeIm so movin onYeah yeahThanks to you (thanks to you)Now I getI get what I wantI can breathe for the first timeIm so movin onYeah yeahThanks to you (thanks to you)Now I get (I get)You should know (you should know)That I get I get what I wantSince you've been goneSince you've been goneSince you've been gone Pa nehi se kregat z mano! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Pa nehi se kregat z mano! Joj no, neeee... kako si vedla da nimam druzga dela..... paz da nis kej kiksnla, k si popravljala.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Willie Nelson, Crazy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.