kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Steppenwolf - Born To Be Wild David Lee Roth - Just Like Paradise Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 John Lee Hooker - Chill Out (Things Gonna Change) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Madeleine Peyroux - j'ai deux amours Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Iz risanke Madagaskar: I like to move`t move`t Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Frank Sinatra I singing in the rain..... počutim se ko cigo, menda za dežjem pride sonce kako se ze cigoti pocutjo? js sm pa skos mislu da so oni "king of the hill" a ni to en ful dobr obcutek ja jutr bo (spet) sonce baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Bebo Valdés - Inolvidable Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Mark Knopfler - Darling Pretty Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 I bruise easily - Natasha Bedingfield Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Kenny Loggins - highway to the danger zone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Bryan Adams : On a day like today Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Daniel Hoppe feat. Paul King - love & pride 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 LOLAS THEME - SHAPESHIFTERS Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ena mi je na kitaro zaigrala in zapela mojo najljubso pesmico in zdaj poslala po mejlu Kolk lepo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Madeleine Peyroux - j'ai deux amours Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 The Corrs : Long nightIt`s gonna be a long night....And it`s gonna be cold without your arms....I`m gonna get stage fright.... caught in the headlights.... I know I`m gonna loose this fight.....Lost in your arms...... And now I`m on my own again...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Simon and Garfunkel - Mrs Robinson Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Natalie Imbruglia - Honeycombe Child Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Pussycat dolls - Don't cha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Sugar Ray - someday Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Tom Novy & Lima~Take It Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Dr. Dre & Snoop Doggy Dog - let me ride Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Pussy Cat Dolls - Don't Cha (kr gre v uho) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pussy Cat Dolls - Don't Cha (kr gre v uho) yeaaahhh riiight!! you wanna beeee...muhahahahahahaha don't chaaa? Foo Fighters - times like these Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Black Eyed Peas - don't lie Because I lied and I cheated and I lied a little moreBut after I did it I don't know what I did it forI admit that I have been a little immatureFucking with your heart like I was the predatorIn my book of lies I was the editorAnd the authorI forged my signatureAnd now I apologise for what I did to youCos what you did to me I did to you No,no, no, no baby, no, no, no, no don't lieNo, no, no, no, yeah, you know, know, know, know, you gotta tryWhat you gonna do when it all comes outWhen I really see you & what you're all about No, no, no baby, no, no, no, no don't lieYeah, you know, you know, you know, you know, you know, you gotta try Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Tv Screen - Iggy Pop / Goran Bregovič... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.