kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 JOHN PAUL YOUNG - Love is in the air (Ballroom Mix) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Sepultura: Arise Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Frank Sinatra: L.o.v.e. is For the Way You Look At Me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Gwen Stefani : Cool Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Black Eyed Peas - Don't Lie Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Black : Wonderful life Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 David Lee Roth - Just Like Paradise Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Celin Dion: I'm alive Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Simon and Garfunkel - America Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ze 3 dni sam Nickija... abattoir blues... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Tanja Ribič : Za vsako rano Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tanja Ribič : Za vsako rano Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe Deep Purple : Made in Japan Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gwen Stefani : Cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Natalie Imbruglia : Wishing I was there Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Green Day.... Panic SonG!!!! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Wonderwall - Just more Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Listen to your heart- Roxette Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ABBA - Dancing queen Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Listen to your heart- Roxette mmm grem jo poiskat Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Dino Merlin & Željko Joksimovič - Supermen Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Željko Joksimovič - Lane Moje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Željko Joksimovič - Lane Moje Vesna Pisarovič-Ti neznaš šta je ljubav Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hail, Hail ah, is there room for both of us?both of us apart?are we bound out of obligation?is that all we've got?i get the words, and then i get to thinkin'i don't wanna think, i wanna feeland how do i feel?and how do i...if you're the only one, will i never be enough?hail, hail the lucky ones, i refer to those in loveswore i'd love you till the day i die, and beyond..are we going to the same place? if so, can i come?it's egg rolling thick and heavyall the past you carryoh, i could be new... you underestimate meif you're the only one, will i never be enough?hail, hail the lucky ones, i refer to those in lovei sometimes realize i could only be as good as you'll let meare you woman enough to be my man?bandaged hand in handi find it on the run in a race that can't be wonall hail the lucky ones, i refer to those in loveif you're my only one, so could you only one?i want to be your one, enough...you won, your one, your hun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Smile don't it make you smile?don't it make you smile?when the sun don't shine? (shine at all)don't it make you smile?don't it make you smile?don't it make me smile?when the sun don't shine, it don't shine at alldon't it make me smile?i miss you already... i miss you alwaysi miss you already... i miss you all daythis is how i feel...i miss you already... i miss you alwaysthree crooked hearts and swirls all around... i miss you all day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.