seal 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Kelly Clarkson - since u been gone (JN club mix) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jethro tull - locomotive breath Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 NEW ORDER "Crystal" We're like crystal, we break easyI'm a poor man, if you leave meI'm applauded, then forgottenIt was summer, now it's autumn I don't know what to say, you don't care anywayI'm a man in a rage (just tell me what I've got to do), with a girl I betrayedHere comes love, it's like honeyYou can't buy it with money, you're not alone anymore, (whenever you're here with me), You shock me to the core, you shock me to the core We're like crystal, it's not easyWith your love, you could feed meEvery man, and every womanNeeds someone, So keep it coming Keep it coming, keep it coming, keep it comingKeep it coming, keep it coming, keep it comingKeep it coming I don't know what to say, you don't care anywayI'm a man in a rage (just tell me what I've got to do), with a girl I betrayedHere comes love, it's like honeyYou can't buy it with money, you're not alone anymore,(whenever you're here with me), You shock me to the core, you shock me to the core Keep it coming, keep it coming, keep it comingKeep it coming, keep it coming, keep it comingKeep it coming, keep it coming, keep it coming Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 frank sinatra: that's life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Royksopp: only this moment Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Moby-beautifull Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Sarah Conner........From Sarah whit love Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sarah Conner........From Sarah whit love ooooo krasna pesem... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Danes sem jo v službi poslušal... Hrvaško z Eurosonga...ne spomnim se naslova Pa mi kar ne gre iz ušes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem jo v službi poslušal... Hrvaško z Eurosonga...ne spomnim se naslova Pa mi kar ne gre iz ušes... vukovi umiru sami-dušan novkovič Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Dušan, hm....ne bi rekel, da se bi moj soimenjak preimenoval, ker me ima kar dober Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 sory BORIS tut jaz se včasih zmotim Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sory BORIS tut jaz se včasih zmotim Ja pa ne velikokrat sory, če se te popravil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 važno, da je pesem dobra je že prav, da si me popravil se dogaja Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 franky: unforgetable Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 sinead o'connor: nothing compares 2 u Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Celine Dion..........A new day has come Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 REM - Everybody Hurts Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 i've got you under my skin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Riblja čorba - ostani đubre do kraja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 erasure: always Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 R.E.M : loosing my religion Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 come fly with me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 BsB - I just want you to know; al neki tazga...ne vem čist točn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Atomic Kitten : Last goodbye Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.