lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 I just wanted to know.... I will be therewhen ever you need meever you need me I will be there * Will I? *nek hripav dečko z radia, pojma niam ka je to za edn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...so zla in kriviceedine resnice za zgodbe teh dni so najlepše zgodbe že napisaneso se vse ljubezni že enkrat dogajale... Vse besede nežne plehke in obrabljene,so mladostne igre že pozabljene... Je konec iskanja bo teža spoznanja pregnala nemir Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 It's another manic friday (monday) hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Alice Cooper- Poison Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Atomic Kitten : Ladies night Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 The Pussycat Dolls: Don't cha Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 The Doors: The end Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 blu cantrell - u must b crazy Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Lane moje.....Željko Joksimović Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Borism, a ne bi ti že mal plošče zamenju? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my loveRip out the wings of a butterflyFor your soul hud komad Him - wings of a butterfly Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Leteci potepuhi Bicikl Ukradu sem bicikelpofarbu sem ga mal,s plave na rumeno,da navjo me spoznalsem mal ga se sfriziruzdej zgleda kot iz zlatamu kupu se verigo,da lohk zaklenem ga Ko vozm se po mestuda frajle vidjo medrvim cez tromostovjepri repu srecam teme vprasas kolk je urane vem, ker mi stojipa pravs, da zlo je vaznker tolk se ti mudi Vsed se gor na stangobova tko hitrej prsladej noge bl u luft, da bom lahk prtisku kar se dase cela zemlja trese, ker tolk hitra svaje treba pocasnej, da nav guma pocila Pr republiski upravi cez rdeco peljevapolicaj naju ustavi in me oklofutanikoli u ta rdeco, bos spendrekom dobilnaredu bos nesreco, ce bos u ta rdeco ril.Vse sorte me sprasuje, trdi da sem pijanse tebe nadleguje, ker nadlezen je organvprasa za bicikl in z lukno mi groziti si pa cist ze zivcna, ker tolk se ti mudi! refren Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Duran Duran - Wild Boys Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Wish You Were Here - PINK FLOYD So, so you think you can tell Heaven from Hell, Blue skys from pain. Can you tell a green field From a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade Your heros for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange A walk on part in the war For a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Duran Duran - Wild Boys A veš da sem ga zdej prov mogla gor dat.... sto let ga nisem slišala in PROV NASPIDIROV ME JE!EJGA, Santos, HVALA! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Foo Fighters › Breakout You make me dizzyRunning circles in my headOne of these days I’ll chase you downWell look who’s going crazy nowWe’re face to face my friendBetter get out You know you make me breakoutMake me breakout I don’t wanna look like thatKnow you make me breakout... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A veš da sem ga zdej prov mogla gor dat.... sto let ga nisem slišala in PROV NASPIDIROV ME JE!EJGA, Santos, HVALA! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Too late for goodbyes Jullian Lennon Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Gwen Stefani - cool Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Draga Naša Lidija Lačni Franz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> HIM- your sweet 666...O, Diana, vidim, da spet poslušaš nazaj Him. En čas jih nisi, ne? Jaz sem imela Razorblade romance, pa sem ga zaradi ljubezenskih težav prelomila in vrgla v koš - drugače ni šlo, nisem prenesla njihovih komadov! Zdaj mi je seveda žal in čakam na vse njihove CD-je že sto let, da jih dobim spečene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Pretty good looking~The White Stripes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Diana, vidim, da spet poslušaš nazaj Him. En čas jih nisi, ne? Jaz sem imela Razorblade romance, pa sem ga zaradi ljubezenskih težav prelomila in vrgla v koš - drugače ni šlo, nisem prenesla njihovih komadov! Zdaj mi je seveda žal in čakam na vse njihove CD-je že sto let, da jih dobim spečene. sej maš prou, tisti album je totalna depra :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej maš prou, tisti album je totalna depra :xx!:Nisem še poslušal tega HiM...sam po mojem je čista depresija... :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem še poslušal tega HiM...sam po mojem je čista depresija... :xx!: :xx!: nevem kašn je tanov album, sam komad wings of a butterfly mi je pa res hud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.