seal 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Orson >> Bright Idea Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Police~Tea in Sahara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Big food mama: led iz severapa neki sladkega p kj ce je to pa uno pa tisto... trenutno mi fuuuuuuuuuuuul pase Aaa pa se od: zmelkoow: ne morem vec Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 VZEMI VSEKingston Radio pravi da jutri bo konec sveta zato vdihni življenje dokler se daVem da zveni kakor slaba šala a temu nekoč se bova smejalaPokaži svoj nasmeh in poljubi me ti veš kako to gre ... Vzemi vse kar ti življenje ponuja vse - kar te prebujavzemi vse pozabi temne oblake - a pazi na korake! Ena - mow mow pa pa uh mow mow pa paDva - mow mow pa pa uh mow mow pa paTri - mow mow pa pa uh mow mow pa paPazi na korake! Čarobna noč je se ti ne zdi oči mi tvoje to govorijoKer jaz in ti in mi vsi smo isti pusti čustvom naj zagorijoPokaži svoj nasmeh in poljubi me-eBaby, baby, baby ..... Vzemi vse kar ti življenje ponuja vse - kar te prebujavzemi vse pozabi temne oblake - a pazi na korake!Vzemi vse kar ti življenje ponuja vse - kar te prebujavzemi vse pozabi temne oblake - a pazi na korake! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ray Charles (with Norah Jones) - Here We Go Again Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 DEJ ČE KDO VE IZVAJALCA PA IME SKLADBE ONEGA KOMADA, KI JE V OZADJU ITAK MOBITELOVE REKLAME, DA SI JO DL-JAM. KRIČI V STILU RUNAWAY... YOU WANTED... THX Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Simple minds - She's a river Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Krishna Das - Namah Shivayah Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Krishna Das - Namah Shivayah To bi pa tud jaz poslušal Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 To bi pa tud jaz poslušal Miten - Global Heart [The Dream of the Mystic] Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 The Beatles - Across the Universe Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Krishna Das - Hara Hara Mahadev Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 The Beatles - Across the Universe tule pa v drugačni preobleki...dobra Laibach - Across The Universe Moje počutje...pesem je treba delat...Adi Smolar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 zdajle vrtijo Last Christmas I give you my heart this year I give you someone special what spirit tell me baby do you recognised me ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Sylvain feat Petra - Stop the world Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 push the limit(mix)ne znam se odloct ker spot/komad je bols...sta mi oba tok Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Modern talking-Brother Louie Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Gušti & Polona : Moje sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 dan d - voda Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Tam kjer murke cveto tam kjer ptički pojo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Police~Spirits in the material world Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Zmaj od nočaja Bajaga i Instruktori.... Leptiri u mom stomakuuvek me na tebe podseteja ih uspavam na forual te osete. ...Onda potonem u sebetamo dole sretnem tebepa se slike ko komadi oštrog staklazariju u dlan.....Nikog ne volim , da sretnemljude gledam ko kroz kamerumogu bi da snimim sretnenemam nameru.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Anžej Dežan-Plan B Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Velvet revolver~Loving the Alien Sometimes I think I'm scaredSometimes I knowI feel like making loveSometimes I don'tI feel like letting goMaybe notI feel like giving upIs all we got Sometimes is all the timeAnd never means maybeSometimes is all the timeMaybe And I'm moving onAnd I'm moving on (Sometimes I feel alone)And I'm moving onAnd I'm moving on Sometimes I make believeWhen we're aloneMachines have taken holdCan you get me to a telephoneIt's just the little thingsYou used to seeAm I still that man who makes you who you want to be I never noticedHow lovely were the aliensLovely were the aliensI never noticedLovely were the aliensLovely were the aliens Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Tubular bells~Mike Oldfield Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.