Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Eamon-Fuck it(i don't want you back) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Dido-White flag Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Daniel Powter >> love you lately Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 CECA: Lepi grome moj http://www.youtube.com/watch?v=J53ThdteP08&search=ceca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Love Hurts - Nazareth Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Justin Timberlake-Cry me a river Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Da Phenomena - Pejdap Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 1200 mics - ayahuasca Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Poludeću... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Numb Encore - Jey-Z feat. Linkin Park Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Kaj bom jaz še danes najdla.....oh ja.... Dalmatinka, Dalmantika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 B.B. King Medley: iz albuma Anthology, Duanna Allmana Kok je pa tole dobr ... Ni za po cest jt ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Donna Summer - Love To Love You Baby I love to love you baby... When you're laying so close to meThere's no place i'd rather you beThan with me here I love to love you baby... Do it to me again and againYou put me in such an awful spinIn a spin I love to love you baby... Lay your head down real close to meSoothe my mind and set me freeSet me free I love to love you baby... When you're laying so close to meThere's no place i'd rather you beThan with me here I love to love you baby... Do it to me again and againYou put me in such an awful spinIn a spin I love to love you baby... I love to love you baby... I love to love you baby... Love to love you baby baby... I love to love you baby... When you're laying so close to meThere's no place i'd rather you beThan with me here I love to love you baby... Do it to me again and againYou put me in such an awful spinIn a spin I love to love you baby Lay your head down so close toSoothe my mind and set me freeSet me free I love to love you baby When you're laying so close to meThere's no place i'd rather you beThan with me here I love to love you baby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 lepi dasa... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Eagles - Hotel California (Unpluged) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 noso, ti boš pa tak ko shujšaš? Hm, mi takšnale postava sploh všeč ni. Uteži verjetno premetavam, ker sam sebe ne vidim; ko hodim med folkom, se zdim sam seb čist normalen, kriza je le, če se vidim na kakšni fotki - med normalnim folkom nekaj ogromnega :xx!: lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 MigraSantana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Fredy Miler >> daj, daj porini!!! :lol: - mal drugčn video Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kingston-Nonstop Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Marvin Gaye-Mercy mercy me Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 U2 - Where the streets have no name Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 TOŠE PROESKI-ČIJA SI Ponovo si nocas milaLagala da ni si bila s njimJa to osetim...Ponovo su usne tvojeDrhtale ko da se bojeDa ti ne oprostim Zasto ti je toTrebalo zar ni si mogla tiPriznati Chorus:Jos su ti usne umorneI sve sto kazes znam da nijeJos su ti suve cipeleNapolju znam da kisa lijeJos su ti vreli obraziU oku sjaj ne prolaziJos ti na licu pise cija siSamo moja ni siJos su ti usne umorneI sve sto kazes znam da nijeJos su ti suve cipeleNapolju znam da kisa lijeJos su ti vreli obraziU oku sjaj ne prolaziJos ti na licu pise cija si Uzalud mi krijes liceZnam te oci izdajiceSve si odglumilaIsprljana poljupcimaOtrovana dodirimaZnam da si lagala Zasto ti je toTrebalo zar ni si mogla tiPriznati Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ooooooOOOOOOoooooooOOOOOO uuuuuUUUUuuuuuuOOOOOOOO ooooooOOOOOooooOOOOOOOOOozašto volim djevojkeeeee, zanjiiih dajem sveeeeee, kupiooo sam traktoreeeee i priključke sveeeeee oooOOOoooOOOOOOOOoooooooo jer ona ko znaaaaa, što je pravii frajeruuuu, ima traktoruuuu oooOOoooOooooooOooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 We are one- Lion King2 ---->klik As you go through life you'll seeThere is so much that weDon't understand And the only thing we knowIs things don't always goThe way we planned But you'll see every dayThat we'll never turn awayWhen it seems all your dreams come undone We will stand by your sideFilled with hope and filled with prideWe are more than we areWe are one If there's so much I must beCan I still just be meThe way I am? Can I trust in my own heartOr am I just one partOf some big plan? Even those who are goneAre with us as we go onYour journey has only begun Tears of pain, tears of joyOne thing nothing can destroyIs our pride, deep insideWe are one We are one, you and IWe are like the earth and skyOne family under the sun All the wisdom to leadAll the courage that you needYou will find when you seeWe are one **• Simba• Kiara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 elvis presley: burning love Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.