Alan_New 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Malo nostalgije... Ronald Vegan. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 EROTICA Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Cyberlift - Pojo pojo .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 What Is It Good For Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Dance of wolves Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 The dance of the seven veils.......Maria Farantouri Mislim, kak glas ima ženska. V vsaki državi poskusim najt kak mjuzo, njihovo tipično........tole sn slišal v eni trgovini s keramiko, se mal pozanimal in jo celo uspel najt. Mal otožna sicer, ampak super Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Godine prolaze Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Overproof soundsystem - Watch what you put inna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Včeri pa dans skoz neki poslušam 2 UNLIMITED.Kje so tisti cajti,ko se je to poslušalo???Leta 1993,1994,1995.....Men je bil ta duet takrat full pri srcu. 2 UNLIMITED- Faces 2UNLIMITED-Nothing like a rain Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Včeri pa dans skoz neki poslušam 2 UNLIMITED.Kje so tisti cajti,ko se je to poslušalo???Leta 1993,1994,1995.....Men je bil ta duet takrat full pri srcu. 2 UNLIMITED- Faces 2UNLIMITED-Nothing like a rain 2UNLIMITED... pa ti si nora theres no limits... ful dober komad... k sm se glih z eno mečkal na to js mam take bul u izi dons katie Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 ne... dej posti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Michael Buble - Everything Super komad, super vokal, super spot... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Zdele je bla po TV od Plestenjaka Soba neki...o fuj...matr ta tip je vedno bolj anti... Poslušam:Michael Buble - Sway Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 SUR - Brez uvoda Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Zdele je bla po TV od Plestenjaka Soba neki...o fuj...matr ta tip je vedno bolj anti... v sobi stopet se ljubiva spet mislem... kako ti je lahko jan anti trenutno radio študent Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Ja grozna sem Deep Purple - Child in time Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Tole, bolj gledam...ker mi je pač seksi trenutno. Ker mi je dolgčas.http://www.youtube.com/watch?v=tcZVpaVn-eM Čeprav kako se ta tip drži (k poje)...kt da bi bil stalno v krčih...cel zgorn del telesa.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 pozdravim na hitr moje najljubše use vas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 čav Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Jamil: Moški trebušni ples Obvlada!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Chicago >> if you leave me now kok je lustkan kužko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Seal za Lisbono en, v bistvu zame no Gianni Morandi NEL SILENZIO SPLENDE ROK KOSMAČ-VERJEMI Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Toto >> "I'll Be Over You" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qLhWiD1ODDUmichel sardou le lac du connemara na tole pa francozi plesejo kot nori!!!pa itak da jaz z njimi mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.