Zasavka 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 http://www.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoI&NR=1 haha posluš mojo verzijo.... katera koli verzija - I feel good!!A new dawn, a new life Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 So trenutki....ko paše! tehnični kaos ! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 We've come a long long way together,Through the hard times and the good,I have to celebrate you baby,I have to praise you like I shoulddddd Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Melanie C - yea, yea, yea Mel C Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 just like heaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Creepback 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Electric Light Orchestra - Hold on Tight Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 kissing you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 movies ~ river phoenix tribute Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 tip je bil ful sposoben. WHEN I FALL IN LOVE...... Dinah washington nek vlak je bil parfum reklama... megla, jesen listje... ženska... ena reklama iz otroštva.... Wild World... Runaway ~ Bon Jovi za ta spot je baje šlo 60 000 USD... beat it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 čamsko... I will be your bride, making of... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 making of hooks... ---> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 gazzosa live tormentose favole... www. mi piaci tu... (kaj čem, vedno mi je padu v oči tisti bobnar v spotu Delerium ~ silence .. ...LE FIN? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 The Cardigans - For what It's worth Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 From accros the water - Prem joshua Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Bruce Dickinson - Sin City (AC/DC cover) I'm gonna win in sin city....! :onfire: :onfire: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 neki časa sem iskal in mal gledal kva bi sem gor pasal, da se ne bo kdo pod mizo skril, skočil čez okno, slabo vibriral al pa kej podobnegain našel arch enemy - we will rize - klikletos so na metal campu We Will Rise Tear down the wallsWake up the worldIgnorance is not blissSo fed up with second bestOur time is here and now I am the enemyI am the antidoteWatch me closelyI will stand up - now We will riseRise above Stereotype FoolsPlaying the gameNothing uniqueThey all look the sameIn this sea of mediocrityI can be anythingAnything I want to be We will rise Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 neki časa sem iskal in mal gledal kva bi sem gor pasal, da se ne bo kdo pod mizo skril, skočil čez okno, slabo vibriral al pa kej podobnegain našel arch enemy - we will rize - klikletos so na metal campu We Will Rise Tear down the wallsWake up the worldIgnorance is not blissSo fed up with second bestOur time is here and now I am the enemyI am the antidoteWatch me closelyI will stand up - now We will riseRise above Stereotype FoolsPlaying the gameNothing uniqueThey all look the sameIn this sea of mediocrityI can be anythingAnything I want to be We will rise js res občodujem to žensko... nevem kuko lahko tak glas iz sebe sprav in seveda ravnokar tole poslušam... zdej sam upam da bom šla lahko na MC ...baje da grem samo vstopnice pa še nimam in to zame še ni potrdilo da grem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 ne vem, če to kej pomen in kam je bilo namenjenowe will rise - we je mi, ki se poznamo, mi ki isto mislimo, mi ki se razumemo, mi, ki imamo isto potv vseh nasprotnih primerih pa je I will rize, tko je naš svet narjen, da med dvema ognjema ni fajn stat... js res občodujem to žensko... nevem kuko lahko tak glas iz sebe sprav in seveda ravnokar tole poslušam... zdej sam upam da bom šla lahko na MC ...baje da grem samo vstopnice pa še nimam in to zame še ni potrdilo da grem growlat se je naučila Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 ja jaz nisem vedu kva si mislna, ane Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Bazar - Ko pride noč Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Deep Dish feat. Stevie Nicks - Dreams Deep Dish - Say hello Tom Novy feat. Lima - Take it Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.