Samson23 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 EMF: You're unbeliveable Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Incubus >> are you in Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Roxy music - jealous guy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Changes - 2PAC Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Sigue Sigue Sputnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Sade ...grem kr po spisku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 daniel powter - bad day Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Maya - letela bom (upam da ne iz službe ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Faith Evans >> Soon as I get home Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Enigma - Sadness Enigma >> principles of lust The principles of lust... are easy to understandDo what you feel... feel until the endThe principles of lust... are burnt in your mindDo what you want... do it until you find love... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Espen Lind : When Susannah cries Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Bruce Springsteen: Born to run Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ronan Keating : If tomorrow never comes Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Herbert Gronemeyer >> mensch Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 U2 : Beautiful day Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Gwen Stefani >> cool Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ceca - Đurđevdan Do konca hud komad-mistično zveni, sploh pa je hud njen vokal, da kar vibracije čutim. To je tako daleč stran od turbofolka... Pa v enem čudnem jeziku poje. Če je sploh "tista" Ceca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Enrique Iglesias : Bailamos Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Iggy Pop + Kate Piersson: Candy Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Terminator 2 main theme Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lenny Kravitz - Stand by my womenta pesem ima pri meni prav posebno mesto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Guns`n`Roses : November rain Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ultravox - Vienna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Olala.. Pazi s kime spavaš- Ceca Dobr tole.... Zdele se rola meni zelo ljub komad: Neda Ukraden: Život sam promijenila Trubači me nikoli ne pustijo ravnodušnega... Uspijela sam s drugimda prevarim vrijemenove pjesme pjevama iste su teme Cesto nam do zoresviraju trubacikao onih nociako ti to znaci Uspijela sam dragisvima me pohvalida nastavim tamogdje smo jednom stali Jos za mene imadrumova i kumas oblaka sam sislaali ne i s uma Ref.Zivot sam promijenilaza tugu sam nasla lijeksamo nisam prsten tvojnjega nosim zauvijek Zivot sam promijenilasada mi je lijepse svesamo nisam uspijelada ne mislim na tebe Sto se danju placato se nocu vracaonda kad sam slabatada sam najjaca Darove mi nosii zlatom me zlatiako sam ti krivana staro me vrati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Within temptation : Memories Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.