Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sm se vrnla cirka 10 let nazaj, v moje srednješolske cajte, in si zloadala 2 unlimited, brooklyn bounce, prodigy...svašta....šejk it bejbe.....hudo, kok pogrešam razmetavanje po plesišču...bo nujno treba it, zdej, en dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Rui Da Silver - Touch me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Craig David : I just don`t love U no more Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 MICHAEL SEMBELLO - Maniac (RMX) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Jean Michel Jarre - Oxygene 13Jean Michel Jarre - Equinoxe 5Užitni synth instrumentali... Crazy Frog - Axel F (Club mix)Akcija! Men je tud najbolj cenena komerciala dobra, se nič finga ne delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 I will always love you - W. Huston Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Just like Jessy James- Cher A ni bil tist model Jesse? Sam vprašam...? Jaz mam tko naslov komada napisan.Saj veš kdo je bil to, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Sem pogledal, je Jesse. Tvoji predlogi so bolj kot ne ženska imena. http://www.crimelibrary.com/gangsters_outl...ws/james/1.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Dr. Dre >> ring ding dong ring a ding ding ding dong keep your heads ringin' Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Singing in the rain-Frank Sinatra Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Aventura -Bachata - Tell Me Why Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 I don`t know Cher Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Esma Redzepova Djelem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jaz sem tako zaspan.... ...Zmelkow Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Matchbox 20- Unwell Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Prljavo Kazaliste: Mojoj majci Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mmmmm ... Mmmmm ...I get wings to flyOh, oh ... I'm alive ... Yeah When you call on meWhen I hear you breatheI get wings to flyI feel that I'm alive When you look at meI can touch the skyI know that I'm alive When you bless the dayI just drift awayAll my worries dieI'm glad that I'm alive You've set my heart on fireFilled me with loveMade me a woman on clouds above I couldn't get much higherMy spirit takes flight'Cause I am alive When you call on me(When you call on me)When I hear you breathe(When I hear you breathe)I get wings to flyI feel that I'm alive(I am alive) When you reach for me(When you reach for me)Raising spirits highGod knows that... MAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOONAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dr dre - keep their heads ringin Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 jaz mam pa tako, srčno napako, da imam, imam MAAAAČOOONOOOO rad!! maaaaaaaaaaaaaačoooooooooooonaaaaaaaaaaaaaa I JUST CALL TO SAY I LOVE YOU, I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MAAAAAAČOOONAAAAAAAAAAAAA MEN SE BO ODTRGALO TOK TE LJUBEM!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mariah Carey Boys II Men - One sweet day And I know you're shinining down on me from heaven .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Kate Winslet - What if I had never let you go, would you be the man I used to know, if I stayed, if you tried, if we could only turn back time...but I guess, we'll never know. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Prljavo Kazaliste: Kise jesenje...kroz moje prazne zepove vjetrovi mi prolaze... ...pasulj.press... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Prljavo Kazaliste: Kise jesenje...kroz moje prazne zepove vjetrovi mi prolaze... ...pasulj.press...A to je pol fižolova simfonija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 A to je pol fižolova simfonija? ...dusikova rapsodija.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.